top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Başak Burcunda Dolunay 24 Şubat 2024

Başak Dolunayı 24 Şubat 2024

Başak Dolunayı Ne Zaman?

24 Şubat 2024 Cumartesi saat 15:30 'da Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay zamanında, 10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşen Yeniay zamanı atılan adımların sonuçlarını alacağız.

Dolunay hangi burçta olacak?

Dolunay Başak Burcunda gerçekleşiyor. Başak burcu, toprak elementi  ve değişken bir burçtur. Şartların ve koşulların değişeceği, değişen koşullar için adaptasyon ya da revizyon gerektiren bir süreç yaşayabiliriz. Başak sağlıklı olmakla ilgili olduğu için «Sağlık Sektörü» ile ilgili kişi ve konularda sıkça karşılaşılır. Elbette sadece sağlık değil, tüm hizmet sektörü yine Başak ile ilgilidir.


Merkür ve Satürn bu dolunaya eşlik ediyor. Bu dolunay zamanında eğitim ve yolculuk konusunda bir gecikme ya da erteleme gündeme gelebilir. Bazı başvuruların bu süreçte reddedilmesi olasıdır.


Bu dolunayda Ras Alhaguse sabit yıldızı etkin. Bu sabit yıldız, böcek ve yılan sokması, kuduz köpek ısırıkları gibi riskler barındırır.



Bu dolunay 13.Menzil 'de gerçekleşiyor. 13. Menzil: al-Auwa, 4° 17’ Başak ile 17° 8’Başak | Uygun: Aşk için iyi. Ticaret, finansal konular ve kariyer için uygun. Yolculuklar için uygundur. | Uygun Değil: Aşırı yemeye karşı dikkat! Evlilik için çok da uygun değil.




Başak Dolunayı en çok hangi burçları etkiler?

Elbette dolunayın doğum haritanızda hangi evde gerçekleştiği önemli olacaktır. Yine de 3°- 7° 'de değişken burçlarda göstergeleri olanlar direk etki alacaktır. Bu dolunaydan öncelikle Başak ve Balık burçları etkilenecek. İkizler ve Yay burçları da dolunaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Boğa ve Oğlak burçları ise bu dolunaydan fayda sağlayabilirler.



Dolunay Burç Yorumları

Dolunay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



Başak Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Koç Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Koç burçları için Başak Dolunayı sağlık ve çalışma hayatı ile ilgili bazı kararları gündeme getirecektir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız bu projenin teslim tarihi nedeniyle yoğun bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Yöneticilerinizle yüzleşmeler ya da fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sert eleştiriler almamak için detaylara özen göstermeyi unutmayın. Çalışma arkadaşlarınızdan işi bırakanlar olabileceği gibi iş yerinde görev dağılımında önemli değişimler de yaşanabilir. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Maddi konularda olumlu bir sonuç alabilirsiniz. Bu nedenle bu dolunayı sağlıklı çalıştırmak için disiplinli ve sıkı bir çalışma iyi sonuçlar verebilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.


Boğa Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Boğa burçları için Başak Dolunayı ilişkiler konusunda önemli kararların verildiği veya ciddi yüzleşmelerin yaşandığı bir tarih olabilir. Aslında şans ve fırsatlara açık bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Sorunları çözmek için doğru destekleri bulma şansınız var. Bu dolunay çocuklarınız da gündeminizi meşgul edebilir. Onların otorite figürleri ile yaşayacağı bazı zorluklar olabilir. Bu süreç kısmen zorlayıcı gelse de aslında doğru destekler bulabileceğiniz bir döngüdesiniz. Aileden destek alabilirsiniz. Finansal olarak da destek bulacağınız bir döngü olduğu için aslında üzerinizdeki yükleri azaltmak için hizmet alabilirsiniz. Hamile olanların bu süreçte kendilerini yormamaları gerekiyor. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.



İkizler Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

İkizler burçları için Başak Dolunayı ev ve aile konusunda bazı kararları gündeme getirebilir. Yönetici gezegeniniz Merkür bu dolunaya eşlik ediyor. Bu nedenle de alınacak kararlarda başrolde olabilirsiniz. İş hayatınızda artan sorumluluklar sizi yerleşimle ilgili kararlar almaya itebilir. Bu süreçte partnerinizin iş hayatında yaşanacak olumlu gelişmeler bu zorlu süreçte size destek olacaktır. Eğer taşınma planlarınız varsa yeni gideceğiniz yer şuan yaşadığınız yerden çok daha iyi olacaktır. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.


Yengeç Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Yengeç burçları için Başak Dolunayı eğitim, yolculuk ve başvurular konusunda önemli karar ve sonuçları gündeme getirecektir. Bir eğitimi tamamlamak, bir yolculuk kararını ertelemek bu dolunay zamanında olasıdır. Eğer bir başvurunuz varsa bununla ilgili sonuç alabilirsiniz. Ancak bazı aksaklıklar çıkabileceğinin farkında olun. Yurtdışı ile ilgili konularda ya da yabancılarla yapacağınız işlerde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte detaylara dikkat etmekte fayda var. Yaşadığınız aksilikleri aşmak için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.



Aslan Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Aslan burçları için Başak Dolunayı maddi konularda bir yüzleşme zamanı olabilir. Özellikle vergi, sigorta, miras ya da kredi gibi konularda bazı aksaklıklar yaşanabilir. Bu zorunlu ödemeler bütçenizi zorlayabilir. Eşinizin ya da ortağınızın kazançları da bu dolunay zamanında mercek altına alınabilir. Ancak iş hayatındaki olumlu gelişmeler bu süreçte size destek olacaktır. Bu nedenle hızlı bir şekilde toparlayabilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.


Başak Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzda gerçekleşecek bu dolunay zamanında tüm dikkatler sizin üzerinizde olacaktır. Vereceğiniz kararlar ya da yapacağınız açıklamalar başkaları üzerinde bir soğuk duş etkisi yaratabilir. İlişkiler konusunda ciddi kararlar alabilirsiniz. Profesyonel danışmanlık aldığınız kişiler, avukat veya finansal danışmanlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bir sözleşmeyi feshedebilirsiniz. Yasal konularda ise şanslı bir süreçten geçiş yaptığınız için haklarınızı alabilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.



Terazi Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Terazi burçları, Başak Dolunayında kendilerinden gizlenen bazı gerçekleri öğrenebilirler. Bu önemli farkındalık biraz soğuk duş etkisi yaratabilir. İş hayatları veya çalıştıkları firma ile ilgili sorunlar dolunay zamanında gün yüzüne çıkabilir. Eğer bir işten ayrılma planınız varsa haklarınızdan feragat etmeyin. Bu süreçte tazminat, kredi ve sigorta gibi konularda şanslısınız. Sağlığınız konusunda ise rutin kontrollerinizi aksatmayın. Bazı tahliller yaptırmışsanız bunun sonuçlarını dolunay zamanında alabilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.


Akrep Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Akrep burçları için Başak Dolunayı sosyal hayatları ve arkadaşları ile ilgili önemli konuları gündeme getirebilir. Varsa çocuklarla ilgili sorumluluklar nedeniyle sosyal hayatınızdan ödün vermeniz gerekebilir. Ev veya yerleşim konusunda sürpriz taşınmalar yaşamışsanız bu dönemde yeni bir yere alışma sürecinde zorlanabilirsiniz. Bu süreçte partnerinizden ya da ortağınızdan destek alabilirsiniz. Karlı sözleşmeler yapabilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.



Yay Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Yay burçları için Başak Dolunayı kariyerle ilgili önemli kararların alınacağı bir tarih olacaktır. Bazılarınız için bu süreç iş nedeniyle bir yer değişikliği kararını beraberinde getirebilir. Ancak finansal konular bu dolunay zamanında kararlarınızı etkileyecek gibi gözüküyor. Ailenizle ilgili artan sorumluluklar iş hayatınızı aksatabilir. Bu süreçte iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Veya sizi zorlayan konularda dışarıdan hizmet alarak sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.


Oğlak Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Oğlak burçları için Başak Dolunayı yasal konularda önemli kararların alındığı bir tarih olabilir. Bazılarınız bu süreçte bazı başvurular yapmışsa bununla ilgili aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer yurtdışıyla ilgili konularda beklediğiniz kararlar varsa bu dolunay zamanında sonuç alabilirsiniz. Ancak bu süreçte bazı engeller yaşanabilir. Eğer mümkünse aracı kurumlarla çalışmak bu aksilikleri aşmanıza yardım edebilir. Eğer bir yolculuk planınız varsa bunu ertelemek gerekebilir. Bazılarınız ise bir eğitimi tamamlamaya çalışabilir. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.



Kova Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Kova burçları için Başak Dolunayı bir bütçe yönetimini zorunlu kılabilir. Vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bir borcu kapatabilirsiniz. Eşin kazançları ya da ortak yatırımlarınızla ilgili bir netlik kazanabilirsiniz. Bu süreçte finansal konularda yaşanan sıkıntıları aşmak için aileden destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise bir ev almak için kredi arayışındaysanız bu dolunay zamanında beklediğiniz rakamları bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.


Balık Burçları Dolunaydan Nasıl Etkilenecek?

Balık burçları, Başak Dolunayı zamanında ilişkiler konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Bu dolunay ile tamam mı devam mı kararları alınabilir. Bazılarınız ise partneri ile birlikte ciddi kararlar alması gerekebilir. Bu zorlu kararda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Daha akılcı kararlar almanız konusunda size destek olabilirler. İş nedeniyle bir yolculuğa çıkmanız da bu dolunay zamanında olasıdır. Bu dolunay zamanında Balık Burcundaki Satürn oldukça etkili çalışıyor. Bu nedenle Satürn Balık Transiti yazısını tekrar okumakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir. Yeniay / Dolunay seminerine katılarak doğum haritanız üzerinden soru sorabilirsiniz.



Ileri seviye egitimlerinde bir teknikte bir nokta tetiklendiğinde ne olacağı aktarılır. Ancak uygulamada size danışan daha spesifik konularla gelir. Bu noktada öğrencilerde hangi teknikle neye bakmalıyım ve bu gördüğümü nasıl yorumlarım soruları başlıyor. Buna bir çözüm olarak konuya göre tekniklerin nasıl kullanıldığını çalışacağız. Evlilik Tarihlerinin Belirlenmesi, Kariyerde Başarı Zamanlarının Belirlenmesi, Finansal Başarı Zamanları eğitim içinde verilen önemli ders adımlarıdır. İleri Seviye Astroloji Eğitimi içeriğini detaylı inceleyebilirsiniz.



Üye Olarak sitedeki e-kitapları da okuyabilirsiniz.



Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page