top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2022 Koç Burcu Yorumu

Kemerlerinizi bağlayın. Koç burçlarının hayatları Mayıs itibariyle hızlanmaya başlıyor. Her ne kadar esas başarı 2023 yılında karşınıza çıkacak olsa da 2022 sizler için sıkı bir hazırlık yılı olacak. Maddi konularda geçtiğimiz sonbahar zamanı önemli adımlar atmış olmanız gerekiyor. Bu adımların sonuçlarını belki de 2022 ‘nin Mayıs ayında gözlemeye başlayacaksınız.


Mayısa kadar olan süreçte bir hazırlık sürecinden geçtiğinizi unutmayın. Yılın başında kariyerinizle ilgili konularda bir revizyon yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki ilişkilerin öne çıkacağı bir zaman yaşayacaksınız. Mayıstan Ekim ayına kadar olan zamanı iyi değerlendirin. Şans sizden yana olacak. Bu dönemde kredi çekmeniz önerilmez. Hatta olan kredilerinizi mümkünse Mayıs ayında kapatmayı deneyin.


Maddi konularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için işbirlikleri yapabilirsiniz. Vergi, sigorta, tazminat ya da kredi konusunda bazı gider kalemleriniz olabilir. Bu süreçte helirleriniz artarken harcamalarınız da aynı oranda artacak. Ortak gelirler ya da eşin gelirlerinde bazı aksaklıklar yaşanabilir.


2022 yılının sonbahar aylarında ise özellikle eğitim, iletişim ve yolculuklar konusunda biraz yavaşlamakta fayda var. Yeni bir eğitime başlama planındaysanız bu biraz yavaş ilerleyebilir. Belki de eski bir eğitime geri dönüş yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle tartışmamaya özen gösterin.


Bu yıl arkadaşlıklarınız sınanmaya devam ediyor. Eğer bağlarınız sağlıklı sınırlar barındırıyor ve birbirinizin özgürlüklerine gerekli özeni gösteriyorsanız bu sınavı verdiğinizde kalıcı bağlar kurmayı başaracaksınız. Nisan ayında burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay ile eğitim, iletişim ve yolculuklar konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.





2022 Astroloji Semineri 'ni iki kez düzenledik. 2022 Burç Yorumlarını seminer kaydının tekrarından izleyebilirsiniz.



2022 Burç Yorumları için bu yazılar da ilginizi çekebilir.


Bu yıl gerçekleşecek yaniay ve dolunayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşmalarına Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.

Kendi haritanızı daha iyi öğrenmek veya önümüzdeki Yeniay /Dolunayların etkisini kendi kendinize yorumlamayı öğrenmek isterseniz Mini Programları inceleyebilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Burç yorumlarına ait videolar yakın zamanda bu sayfada yayınlanacaktır.


İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page