top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2022 Kova Burcu Yorumu

Geçtiğimiz seneden beri artan sorumluluklarınız sizi zorluyor olabilir. Gerçi 2021 yılında şans gezegeni Jüpiter de bu yolculuğa eşlik ettiği için gelişme fırsatı da yakalamış olabilirsiniz. Belki sorumluluklarla gelen bir terfi şansı yakaladınız. Ancak konu ne olursa olsun üzerinizde artan bir baskı olduğu kesin. Bu sene özellikle kariyer yaşamınızda bir tamam mı devam mı noktasına gelebilirsiniz. Özellikle yönetim kademesi ile yaşanan sorunlar nedeniyle belki de kariyer hayatınızda bir değişim ya da yeniden bir düzenleme süreci yaşanabilir. Veya yöneticiniz emekli olmaya karar verebilir. Ya da görevden uzaklaştırılabilir. Konu ne olursa olsun kariyerinizle ilgili konular bu yıl sizi bir değişime itmeye hazırlanıyor. Eşin kariyerinde yaşanan gelişmeler de sizi bir karar aşamasına getirebilir.


Ailenizle daha fazla bir arada olmanızı sağlayacak yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Belki işte daha az vakit geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Evde olmayı olmayı tercih edebilirsiniz. Belki evden çalışmanız da bu süreçte olasıdır.


İlişkiler konusunda hala zorlu sınavlar veriyorsunuz. Artan sorumluluklar nedeniyle partnere destek olmak çok mümkün gözükmüyor. Karşı tarafın beklentilerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Yaz aylarında ise bu baskının azaldığını görebilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözmek için gerekli destekleri Mayıs ayı sonrasında bulabilirsiniz.


Yılın ilk yarısında ise maddi konularda daha destekleyici bir zamana geçiş yapacaksınız. Bu süreci iyi değerlendirin. Bu yıl kariyerinizde oldukça zorlu bir süreç var. Gelirlerinizi olabildiğince iyi değerlendirmek bu zorlu süreci geride bırakmanıza destek olacaktır. Mayıs ayına kadar olan bu zaman aralığında bir maaş artışı ya da kazancın artması mümkündür.


Bu sene itibariyle kilo vermeye de başlayabilirsiniz. Bedensel sağlığınız, özellikle eklemler, ayak bilekleri sizler için hassas noktalar olacak.



2022 Astroloji Semineri 'ni iki kez düzenledik. 2022 Burç Yorumlarını seminer kaydının tekrarından izleyebilirsiniz.


2022 Burç Yorumları için bu yazılar da ilginizi çekebilir.

Bu yıl gerçekleşecek yaniay ve dolunayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşmalarına Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.



Bunlar da ilginizi çekebilir;


Burç yorumlarına ait videolar yakın zamanda bu sayfada yayınlanacaktır.



bottom of page