top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2022 Oğlak Burcu Yorumu

Geçtiğimiz yıl iş hayatınızda büyük bir yoğunluk yaşamış olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sayısı artmış veya bir ekip olarak çok miktarda proje bitirmiş olabilirsiniz. Belki aynı anda iki farklı proje ile uğraşmak zorunda kaldınız. İş hayatında kendinizi geliştirdiğiniz, çok şey öğrendiğiniz bir yıl oldu. İletişim kabiliyetlerini bolca kullandınız. Sağlığınız için yeni bir beslenme veya egzersiz düzenine de geçmiş olabilirsiniz. Burada artık gerekli değişimi tamamladınız. Şimdi bu sene sosyal yaşamınız çok daha önemli olacak. Bazı arkadaşlarınızdan uzaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Belki çocuğunuz daha fazla zamanınızı aldığı için siz kendiniz uzaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Veya yeni başlayan bir ilişki nedeniyle farklı bir sosyal çevreye giriş yapabilirsiniz.


Bu yıl sizin için esas şanslı zaman yılın ilk yarısı olacak. Mayıs ayına kadar bir araç alabilirsiniz. Yeni teknolojik aletlere para harcayabilirsiniz. Belki de yapacağınız yolculuklar artmaya başlayacak. Bir eğitime katılabilirsiniz. İletişim trafiğinin artacağı bir sene olacak. Kardeşlerinizden veya yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Onların hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir.


Mayıs ayından sonra ise daha konforlu bir eve geçiş yapabilirsiniz. Belki kendi evinizi alabilirsiniz. Veya evinizde daha fazla vakit harcama şansı yakalayabilirsiniz Veya evinize daha fazla harcama yapmaya başlayabilirsiniz.



2022 Astroloji Semineri 'ni iki kez düzenledik. 2022 Burç Yorumlarını seminer kaydının tekrarından izleyebilirsiniz.



2022 Burç Yorumları için bu yazılar da ilginizi çekebilir.



Bu yıl gerçekleşecek yaniay ve dolunayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşmalarına Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.





Bunlar da ilginizi çekebilir;


Burç yorumlarına ait videolar yakın zamanda bu sayfada yayınlanacaktır.


bottom of page