top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Ağustos Ayı Burç Yorumları 2023

İki gezegenin retro yaptığı bir Ağustos ayı yaşayacağız. Temmuz sonunda geri harekete başlayan Venüs 'e bu ay Merkür de ekleniyor. Ay sonunda ise Uranüs retroya başlıyor. Haliyle hız almak, yeni adımlar atmak bu ay çok mümkün değil gibi. Bu süreç daha çok revizyonlarla geçecek.

Bu ay istifalar, ani ayrılıklar ve biten sözleşmeler gündeme damgasını vurabilir. Hareketli bir ay bizleri bekliyor. Kemerlerinizi bağlayın ve yavaşlamaktan çekinmeyin. Hızla yol almak isteyenlerin virajı alamadıkları bir ay olacak.


1 Ağustos 2023 Dolunay 09° Kova Burcunda

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Jüpiter 'in başrolde olduğu bu dolunayda karşımıza çıkan konulara aşırı reaksiyon verebiliriz. Mars 'ın Jupiter ile olan destekleyici açısı aslında yardım edebilir. Bu nedenle de alınacak aksiyonlarda doğru adımları atma kapasitemiz var. Ancak dolunay gününde Merkür 'ün Satürn ile zorlayıcı bir açısı olacak. Haliyle de biraz karamsarız. Biten sözleşme veya eğitimler olabilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevremizle olan ilişkilerde zorluklar olabilir. Bir yolculuk planınız varsa bunun ertelenme olasılığını da aklınızda tutun. Bu tarihlerde önemli başvurular yapmak çok iyi bir fikir değil, zira reddedilebilir. İletişimin kesilmesi, teknolojik aletlerde sorunlarla karşılaşabiliriz.


7 Ağustos tarihinde Güneş Jüpiter arasında zorlu bir açı olacak. Kendinize aşırı güven sorunlara neden olabilir. Yönetim kademesinin tutamayacağı sözler verdiğine tanık olabilirsiniz.

9 Ağustos tarihinde ise Venüs ve Uranüs arasında zorlu bir açı olacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. 29 Eylül tarihinde son kez yaşayacağız. İlişkiler konusunda ani başlangıç ve bitişler olasıdır. 2 Temmuz tarihinde Uranüs ile ilk açısını yapan Venüs sizi şok etmiş olabilir. Bu tarihte Venüs henüz geri hareket etmiyordu. Şimdi ise Venüs Aslan Burcunda Retro. Bu nedenle ikinci açı çok daha riskli.


Retro hareket aslında üç fazdan oluşur. Gezegen önce geri gitmek için yavaşlar. Bu süreçte aslında geri hareketin konusu için ilk sinyalleri verir. 23 Temmuz tarihinde geri gitmek üzere duran Venüs bize bazı sorunların ilk sinyalini verdi. Ardından geri gitmek için durur. Durduğu anı en riskli zaman olarak görürüz. Bu ilk fazdır. Algılarımız çok doğru çalışmaz. Yanlış anlamaya açığızdır. Bir hastalığın ilk başlangıç aşaması gibi düşünülür.


Ikıncı faz ise artık gezegenin geri gittiği zamandır. Bu safhada herkes birbirini yanlış anlamaya meyillidir. İlişkiler konusunda yanlış kararlar verilir. Uyum bozulur. Sevgi ve denge kaybolur. Bu tam anlamıyla iplerin dolaştığı ve çözmeye çalıştıkça daha da karışan bir yumak gibidir. Hastalığın ağırlaştığı bir zamandır. Daha sonra gezegen ikinci kez yavaşlar ve ileri gitmek üzere durur. Bu ikinci duruş anı artık en dip noktadır. Birşeylerin kafaya dank ettiği zaman budur. Ileri gitmeye başlayan gezegen ipin çözülmeye başladığı, hastanın iyileştiği bir süreçtir. Bu noktadan sonra artik önümüzde geri hareket zamanı neyi yanlış yaptığımızı keşfeder ve bir çözüm yolu buluruz.


9 Ağustos tarihinde geri hareket eden Venüs ile Uranüs arasındaki kare açı ilişkilerde hasar bırakacak bir tarih olabilir. Bu nedenle de bu zamanda bir aksiyon almak çok doğru olmayacak. Düzeltme ya da revizyonların yapılacağı, geri adım atıp herşeyi toparlamaya çalışacağımız açı ise 29 Eylül olacak. Eğer 9 Ağustos tarihinde yanlış adımlar atmayıp sakin kalabilir ve bu zorlu virajı aklıselim bir şekilde atlatabilirseniz retro bitiminde ödülleri toplayabilirsiniz.


10 Ağustos tarihinde Merkür ve şans gezegeni Jüpiter arasında destekleyici bir açı olacak. Yolculuk veya bir eğitime başlamak için kullanabilirsiniz. Bu tarih hayata daha iyimser baktığımız, güzel haberler aldığımız bir zaman olacak. Karşınıza çıkan eğitim ve yolculuk tekliflerine hayır demeyin.

13 Ağustos tarihinde Güneş Venüs kavuşumu gerçekleşiyor. Bu tarihte ilişkiler konusunda önemli başlangıçlar olabilir ancak dikkat! Venüs 'ün Güneşe çok yakın olmasını istemeyiz. Bu kimi zaman gizli ilişki ve ortaklıkları karşımıza çıkarabilir. Bu tarih sonrasında Venüs sabah yıldızı konumunda olacak. Eski metinlerde bu Venüs için çok destekleyici görülmemiştir. 17 Ağustos sonrasında bu etkiyi daha fazla hissedebiliriz. Bir önceki kavuşumun 23 Ekim 2022 'de 29° Terazi burcunda olduğunu da anımsayalım. Şimdiki kavuşum ise 20°28’ Aslan burcunda gerçekleşiyor.


16 Ağustos 2023 Yeniay 23° Aslan Burcunda

16 Ağustos tarihinde 23° Aslan burcunda Uranüs etkili bir yeniay yaşayacağız. Bu oldukça sürprizli bir yeniay. Özellikle yönetim kademesinde önemli istifaları duyabiliriz. Kalp rahatsızlığı olanların bu tarihlerde kendilerini yormamalarına gayret etmeleri gerekiyor. Başak burcundaki Mars 'ın destek verdiği bu yeniay zamanında detaylara dikkat etme ve fiziksel sağlığa özen gösterme şansımız var. Ancak Neptün 'ün zorlu açısı yanılgı ve hataları, yalan haberleri, vurdumduymazlığı, dolandırıcılıkları karşımıza çıkarıyor. Farkındalık şart. Verilerle çalışın ve erken sinyalleri dikkate almaya gayret edin.



2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.


22 Ağustos tarihinde Venüs ve Jüpiter arasında bir zorlu açı var. Lüks harcamalardan kaçmak, ilişkiler konusunda beklentileri düşürmek gerekiyor. Bu süreçte olabildiğince elinizdekileri korumaya odaklanın. Fazla iyimserlik bu dönemde kayıplara neden olabilir. Bugün ayrıca sağlığa da dikkat etmek gerekiyor. Hijyen önemli. Bağışıklık sisteminin zayıfladığı zamanlardır.



23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapacak. Bu tarih aslında tatil döneminin bittiği ve işe, okula odaklanamaya başladığımız bir zaman olacak. Günlük rutinlerinizi düzene sokmak, sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki dönemde hem Satürn hem de Neptün ile zorlu açıları olacağı için 27 Ağustos tarihine kadar elinizdeki işleri tamamlamaya gayret edin. Hatalar ya da detayları atlamak sorunlara neden olabilir. Yönetim kademesi için zorlu bir süreç başlıyor.

Aynı gün Merkür retro hareketine başlayacak. Bu nedenle bu tarih öncesinde yapılan işler tekrar gözden geçirilebilir. Mümkünse resmi başvuru ve imzalarınızı 15 Eylül sonrasına bırakın. Bu tarih aralığında iş değiştirmek gibi raddikal kararlardan uzak durmakta fayda var.


27 Ağustos tarihinde Güneş 'in gecikme ve sorumlulukları anlatan Satürn ile bir zorlu açısı olacak. Bu tarih özellikle yönetim kademesi açısından zorlu bir tarih. Üzerlerinde yoğun bir baskı hissedebilirler. Suçlamalar gündeme gelebilir. Bir projeyi yetiştirmek için yoğun bir çalışmanın içine girebilirsiniz.


Aynı gün Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Mars bu burçta rahat etmez. Bu nedenle harekete geçmekte zorlanabiliriz. Kararsızlık ve tembellik en büyük risk. Eğer rahatsız olduğunuz şeyleri sakince ifade edemezseniz ani öfke patlamaları olabilir. İlişki ve ortaklıklar açısından da çok rahat bir zaman aralığı olmayacaktır. Özellikle 24 Eylül sağlık açısından dikkatli olunması gereken zamanlar. Mars 12 Ekim tarihine kadar bu burçta olacak. Bu dönemde 5 ve 9 Ekim tarihlerinde çevrenizdeki kişilerin yardım çağrılarına kulak verin.


31 Ağustos 2023 Dolunay 07° Balık Burcunda

31 Ağustos tarihinde 7° Balık burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunay geçtiğimiz Uranüs etkili yeniay zamanı atılan adımların sonuçlarını alacağımız bir tarih olacak. Satürn tarafından baskılanan bu dolunay zamanında sorumluluklar ağır gelebilir. Jüpiter 'in de destek verdiği bir dolunay olduğu için her ne kadar zorlayıcı olsa da bazı fırsatlar yakalamak, destek bulmak olasıdır. Yardım tekliflerini geri çevirmeyin.



Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dönemde arkadaşlarınız ya da sosyal çevrenizle ilgili bir yüzleşme ya da karar aşamasına gelebilirsiniz. Biraz masraflı bir dolunay olabilir. Özellikle eğitim ya da yolculuklar konusunda giderleriniz fazla olabilir. İş nedeniyle yapılacak bir yolculuk ya da eğitimi tamamlayabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili de kararlar bu dolunay zamanında öne çıkacaktır. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde ise sürpriz gelişmelere açık olun. Maddi konular bu dönemde önemli olacak. Borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa özellikle 2 Temmuz tarihindeki gelişmelerin bir tekrarını yaşayabilirsiniz. Beklenmedik gelirler de mümkün elbette. Ancak hazırlıksız yakalanabilirsiniz. İlişki ya da ortaklıklar da bu dönemde önemli konulardan birisi. Ani başlangıç ya da bitişlerden uzak durun. Radikal kararları 15 Eylül tarihinden sonrasına bırakmanızda fayda var. 13 Ağustos tarihinde Venüs Güneş ile kavuşacak. Bu tarih hem ilişkiler hem de maddi konularda önemli başlangıçlar yapılabilir. Önemli yatırımlar için 16 Ağustos sonrasını kullanmakta fayda var. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.

10 Ağustos tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında güzel bir açı yaşanacak. Eğitim ve yolculuk konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirmekte fayda var. İş nedeniyle bir seyahate gidebilirsiniz. Eğer eğitim alanında çalışıyorsanız güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili güzel geri bildirimler de alabilirsiniz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız bu süreçte maaş artışları gündeme gelebilir. Veya almak istediğiniz bir eğitimi çalıştığınız firma karşılayabilir.

16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda sürprizli bir yeniay gerçekleşiyor. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ancak hazırlıksız yakalanabilirsiniz. İlişkiler konusunda da beklenmedik sürprizler olabilir. Ancak unutmayın Venüs retro. Yeni yatırımlar yapmak ya da yeni bir ilişkiye adım atmak riskli olabilir. Farklı bir projeye başlayabilirsiniz. İş hayatında yoğunluk olabilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor ve 27 Ağustos tarihinde sorumlulukları gösteren Satürn ile bir zorlu açısı olacak. 23 Ağustos tarihinde aynı zamanda Merkür yine Başak burcunda geri harekete başlayacak. Bu nedenle iş hayatınızda detaylara dikkat etmeye özen gösterin. Aksi durumda 27 Ağustos tarihi geldiğinde bazı eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Elbette bu dönemde bir projeyi tamamlamak için sıkı bir çalışma içine de girebilirsiniz. Ancak retro nedeniyle revizyon ve gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Retro 15 Eylül tarihine kadar sürecek, bu nedenle son teslimleriniz bu zamana sarkabilir. Eski iş arkadaşları ile bir araya gelebilir, ertelediğiniz bir yolculuğu tekrar planlayabilirsiniz. Sağlık konusunda da bu süreçte kontroller yaptırmanız mümkün.

27 Ağustos tarihinde yönetici gezegeniniz Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişki ve ortaklıklar açısından stresli bir zaman olacaktır. Aynı gün Güneş ve Satürn arasında zorlu bir açı olduğunu da unutmayın. Bu tarihteki gerilimi düşürmeye çalışmak gerekiyor. İş hayatınızdaki yoğunluk ve stresi ilişkinize yansıtmamaya gayret edin. 12 Ekim tarihine kadar Mars sizi stres konusunda test edecek. Evinizin güvenliğine de bu süreçte dikkat etmenizde fayda var.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda dolunay yaşanacak. Sizden gizlenen bazı konular bu dolunay zamanında gün yüzüne çıkabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda artan baskıları görebilirsiniz. Maddi konularda destek bulabileceğiniz bir dolunay bu. Eğer iş nedeniyle yoğun bir çalışma içine girmişseniz dolunay zamanında ödülleri toplayabilirsiniz. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Boğa Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alma zamanı olabilir. Bu süreçte önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak bu kimi zaman sosyal hayata biraz mola vermenizi gerektirebilir. Uzun süredir devam eden bir eğitim ya da projeyi tamamlayabilirsiniz. Maddi konular da bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

9 Ağustos tarihi yine kariyerinizle ilgili konularda önemli bir tarih. Bugün gerçekleşen açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadınız. Ailenizle olan ilişkiler bu süreçte hassas olabilir. Belki bazılarınız ev içn harcama yapmak durumunda da kalmış olabilirsiniz. Aslında Venüs bu dönemde retro. Bu nedenle bu süreçte evde dekorasyon yapmak çok iyi bir fikir değil. Sonuçtan memnun olmayabilirsiniz. 13 Ağustos tarihinde Venüs Güneş ile kavuşacak. Bu bazı önemli başlangıçları getirebilir. Ancak ev almak, taşınmak ya da aileyle ilgili konularda önemli başlangıçlar yapmak için en azından 16 Ağustos tarihini beklemek daha iyi olacaktır. Büyük yatırımlar ve taşınmak gibi radikal adımlar için 15 Eylül tarihini beklemekte fayda var. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.

16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir yeniay yaşanacak. Ev veya ailenizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Belki bir süre işten uzaklaşmak ve ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ya da daha önce yaşadığınız bir yere seyahat etmek isteyebilirsiniz. İş nedeniyle yaşanacak gelişmeler sizi yeni bir ev arayışına da itebilir. Partnerinizsen destek alabilirsiniz. Bu dönemde ilişkiler konusunda alacağınız fevri bir karar aileniz tarafından destek görmeyebilir. Venüs bu yeniay zamanında retro, bu nedenle evle ilgili dekorasyon işleri için çok uygun bir zaman değil. Yapılan değişimlerden memnun kalmayabilirsiniz. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aslında bu süreç sizin için destekleyici olabilir ancak bazı pürüzleri çözmeniz gerekiyor. 27 Ağustos tarihinde biraz çevrenizden uzalaşmanız gerekebilir. Çocuklar ve sosyal hayatınız arasında bir denge de kurmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızın hayatında yaşadığını sorunlar sizi de meşgul edebilir. Ev ya da aile için yapılacak masraflar da sizi bu süreçte zorlayabilir.


23 Ağustos tarihinde Merkür de bu burçta geri hareket edecek. Çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgili konularda ani kararlar almayın. Birşeylerin netlik kazanması 15 Eylül tarihini bulabilir. Bu tarih aralığında ise okul değiştirmek çok iyi bir fikir değil. Eğer bir yer değişikliği sonrasında mecburi bir değişim olacaksa detaylara dikkat ederek yapmaya çalışın. Bu dönemde eski sevgililer de kafanızı karıştırabilir. Sizinle daha fazla irtibata geçmek isteyebilirler. Bu dönemde başlarsanız eğer retro sonrasında bundan pişmanlık duyabilirsiniz. bu nedenle ilişki konusundaki radikal kararlarınızı 15 Eylül sonrasına bırakmak daha sağlıklı olacaktır.


27 Eylül tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapacak. 12 Ekim tarihine kadar bu burçta olacak. İş hayatınızın hareketleneceği bir döneme başlıyosunuz. Bu süreçte fiziksel olarak da yorulabilirsiniz. Bir projeyi yetiştirmek için yoğun bir çalışma yapmanız gerekebilir. İş yerinde rekabet de artacaktır. Bu nedenle mahremiyete özen gösterin. Sırtınızdan bıçaklanmak istemiyorsanız herkese herşeyi anlatmayın.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dounay gerçekleşecek. Gelecek planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Bazılarınız ise arkadaş çevrenizden birileri ile mesafe almak isteyebilirsiniz. Bu noktada yüzleşmeler yaralayıcı olmadığı müddetçe sağlıklı kullanılabilir. Doğru mesafe ayarlamalası yapmak bu dolunay zamanında bizden beklenen esas erdem. Bunun için yapabilirseniz bozulan dengeleri yeniden düzenleyin. İş nedeniyle bir dernek, meslek grubu ya da organizasyon ile bir projeniz varsa bunu tamamlayabilirsiniz. Elbette bu dolunaya eşlik eden ve kısıtlamaları anlatan Satürn nedeniyle hem ilişkiler hem de çocuklar konusunda üzerimize düşen sorumluluklar da artmaya başlayabilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



İkizler Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bir eğitimle ilgili karar verebilirsiniz. Eğer eğitiminizi tamamlama sürecindeyseniz bu sonuçların netlik kazanacağı zamanı gösteriyor. Bir yolculuk planına karar vermek de bu süreçte olasıdır. Ancak bu dönemde planlarınızı partnerinizle birlikte yapıyorsanız onun iş hayatındaki yoğunluk bir sorun olabilir. Ayrıca bu dolunay zamanında sizin yönetici gezegeniniz olan Merkür, engeller ve kısıtlanmaları da anlatan Satürn ile zorlu bir açı yapacak. Bu da bazı yolculuk planlarının iptali ya da ertelenmesi olasılığını arttırıyor. Bu dönemde yasal konularda da temkinli olmakta fayda var. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

9 Ağustos tarihinde sürpriz haberler gelebilir. Bazılarınız kendilerinden gizlenen bir konuyu öğrenebilir. Kardeş ve yakın çevrenizle ilişkileriniz de bu dönemde hassas olacak. İletişim aletleriniz de bu dönemde sorun çıkarabilir. Sürpriz masraflar olasıdır. İkili ilişkiler konusunda radikal kararlar almamaya gayret edin. Bugün gerçekleşen açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadınız. Belki o tarihte karşınıza çıkan konuları tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. 13 Ağustos tarihinde Güneş Venüs ile kavuşacak. Bu kavuşum zamanında başvurular, yeni kararlar veya anlaşmalar gündeme gelebilir. Önemli başlangıçlar için en azından 16 Ağustos tarihini bekleyin. Bir araç almak satmak gibi radikal kararlar içinse 15 Eylül tarihini beklemekte fayda var. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.

10 Ağustos tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür 'ün Jüpiter ile destekleyici bir açısı olacak. Aslında bu karşınıza güzel fırsatları çıkarabilir. Bir eğitim ya da yolculuk fırsatı yakalayabilir, aileden destek alabilirsiniz.

16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oldukça ilginç bir yeniay yaşayacağız. Beklenmedik gelişmeler sizi bir yolculuğa çıkarabilir. Veya bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Bu dönem kardeş veya kuzenlerinizle olan ilişkileriniz hassas. Onların hayatında da beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayatınızdan veya iş arkadaşlarınızdan gelebilecek destekleri geri çevirmeyin. Bazılarınız bu dönemde bir iş fırsatı ile de karşılaşabilir. Maddi konular ya da mesafe bir sorun olsa da bu güzel bir fırsat olabilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Merkür de aynı gün Başak burcunda retroya başlayacak. Ev, yerleşim ve ailenizle ilgili konular odak noktanız haline geliyor. Bu dönemde daha önce yaşadığınız bir yere gidip dönebilirsiniz. Ancak ailenizle olan iletişiminize dikkat, yanlış anlaşılmalar olasıdır. Kendinizi ifade etmekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski sorunları tekrar gündeme getirmeyin. Eğer destek alıyorsanız bu dönemde terapileriniz çok verimli geçebilir, ertelemeyin.



27 Ağustos tarihinde işteki sorumluluklarınız nedeniyle evinizle veya ailenizle fazla ilgilenemeyebilirsiniz. Bu nedenle bu süreçte bir denge kurmanız şart. Aynı gün Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Riskli yatırımlar kayıplar getirebilir, dikkat. Bu dönemde spora başlayabilirsiniz. Fiziksel olarak kendinizi daha güçlü ve enerjik hissetmek mümkün. Hatta arkadaşlarınızla birlikte spora başlayabilirsiniz. Bu süreçte yeni flörtler de çıkabilir belki ama bu dönemde başlayacak bir ilişki sonunda bir hayal kırıklığı getirebilir, dikkat! Bu süreç 12 Ekim tarihine kadar sürecek. Ancak ilişkiler konusunda ya da borsa benzeri riskli yatırımlar konusunda en azından yönetici gezegeniniz Merkür 'ün ileri harekete geçeceği 15 Eylül tarihini beklemekte fayda var.

31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşanacak. 16 Ağustos tarihinden sonra attığınız adımların sonuçlarını bu tarihte alabilirsiniz. Bu dolunaya Satürn eşlik ediyor. Bu nedenle iş hayatınızla ilgili konularda bazı sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Bu dönemde eğer detayları dikkate almamış ve bazı hatalar yapmışsanız sert eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle bu zaman aralığındaki işlerde mutlaka yaptıklarınızı kontrol ederek teslim edin. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Yengeç Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bütçenizle yüzleşme zamanına geldiniz. Şimdi gelir gider kalemlerinize göz atın. Bazı masrafların gereksiz olduğunu görebilirsiniz. Özellikle sosyal etkinlikler, arkadaşlarınızla yapacağınız ortak yatırımlar ya da projeler, dernek ya da meslek grupları ile ilgili finansal kararlar bu dolunayın ana konusu olacaktır. Aynı gün Merkür ve Satürn arasında da zorlu bir açı var. Elektronik aletlerle ilgili sorunlar sizi bazı harcamalar yapmaya itebilir. Belki de bir yolculuğu ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

9 Ağustos tarihinde ilişkiler konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkiler gezegeni Venüs ve beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir açı gerçekleşiyor. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. Sürpriz masraf ya da kazançlar olasıdır. Aile veya arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde de ani değişimler ya da sürpriz gelişmeler elbette olabilir. Ancak esas konu sizin için biraz daha maddi konularda olacaktır. Dönüp Temmuz başındaki yatırım kararlarınızı ya da harcamalarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Veya bu dönemde güzel kazançlar yakalamışsanız benzer bir kazanç fırsatı tekrar gündeme gelebilir. Ancak revizyonlar da bu dönemde olasıdır. 13 Ağustos tarihine dikkat edin, bu tarihte önemli başlangıçlar gündeme gelebilir. Ancak ciddi başlangıçlar için en azından 16 Ağustos sonrasını beklemekte fayda var. Ciddi yatırımlarınız veya ilişki - ortaklık kararları içinse lütfen 15 Eylül sonrasında harekete geçin. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.

10 Ağustos tarihi ise yolculuklar veya arkadaşlardan gelecek güzel haberler olabilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda ilginç bir yeniay yaşayacağız. Finansal konularda sürpriz gelişmeler hazır olun. Eğer bazı harcamalar yapacaksanız masrafların bütçenizi aşmamasına özen gösterin. Burada gelirler artarken harcamaların da kontrolsüz bir şekilde artma olasılığı var. Sosyal çevrenizden destek geldiği bir zamandasınız ancak beklentileriniz yüksek olmasın. Eğitim ve yolculuklar bu dönemde hareketlenebilir. Eğer bu sektörlerde çalışıyorsanız iş hayatınızın da hareketlendiği bir yeniay yaşayabilirsiniz. Veya yeniayda karşınıza çıkacak konular sizi bir yolculuk yapmaya itebilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapacak. Aynı gün Merkür de Başak burcunda geri harekete başlıyor. Eğitim konuları bu dönemde sizin için öncelikli konu haline gelecek. Merkür bu alanda geri hareket edeceği için yarım bırakılan bir eğitime geri dönmek veya daha önce gittiğiniz bir yere tekrar yolculuğa çıkmak olasıdır. Kardeş, kuzen ve yakın çevreniz de bu süreçte öncelikleriniz arasında olacak. Ancak bu kişilerle kuracağınız iletişime dikkat edin, bazı yanlış anlaşılmalar aranızdaki ilişkide sorunlara neden olabilir.

27 Ağustos tarihinde Güneş 'in gecikme ve engelleri temsil eden Satürn ile bir karşıt açısı olacak. Bu nedenle de eğitim ve yolculuklar konusunda bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bu süreçte eğitmenlerinizle aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Aynı gün Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu süreç 12 Ekim tarihine kadar devam edecek. Ev ve aile konusunda stresli zamanlar olabilir. Evinizin güvenliğine bu dönemde dikkat edin. Ailenizle ilişkilerde ise gereksiz gerilimlerden uzak durun. Bazı rahatsızlıklarınız varsa bu dönem gelmeden bunları dile getirmekte fayda var. Bu dönemde yapılacak taşınmalar yorucu olabilir. Evde çalışanlar içinse oldukça yoğun bir dönem olabilir.

31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunaya Satürn eşlik ediyor. Bu nedenle kısıtlamalar ya da gecikmeler olasıdır. Zorunlu bir yolculuk yapmanız da mümkün. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız bu dönemde tedbirli olun. Eleştiriler gelebilir veya bazı gecikme ve aksiliklerle uğraşmanız gerekebilir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



Aslan Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ilişkiler açısından oldukça önemli. İlişkinizle ilgili tamam mı devam mı kararları verilebilir. Bu süreçte kariyer hayatınızdaki yoğunluk da ilişkilerinizi etkileyebilir. Finansal olarak alınacak kararlar da bu dolunay zamanında önem kazanıyor. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

9 Ağustos tarihinde ilişkiler gezgeni Venüs, beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs ile bir kare açı yapacak. Bu nedenle sizin açınızdan özellikle ilişkiler konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. O tarihte yaşanan gelişmelerin bir revizyonu gündeme gelebilir. Bu süreçte Venüs burcunuzda geri hareket ediyor. Haliyle de hem fiziksel sağlığınıza dikkat edin hem de görünüşünüzle ilgili radikal değişimlerden bu tarihte kaçının. Maddi veya kariyerinizle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu tarihte sürpriz kazançlar olasıdır. 13 Ağustos tarihinde Güneş Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Bu tarih sizin açınızdan önemli başlangıçları gündeme getirebilir. Burcunuzda gerçekleşecek bu kavuşum ile birlikte özellikle geçmişte attığınız adımlar konusunda dikkat çekici çıkışlar yapabilirsiniz. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.

10 Ağustos tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında güzel bir açı gerçekleşiyor. Eğitimlere başlamak, yolculuğa çıkmak için çok destekleyici bir tarih. Maddi konularda da güzel anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Bugün gelecek haberler size moral verecektir. Karşınıza çıkan fırsat ve teklifleri iyi değerlendirin.

16 Ağustos tarihinde burcunuzda bir Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay sürprizlere çok açık. Kendinizle ilgili vereceğiniz kararlar bu süreçte herkesi şaşırtabilir. Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu maddi konularda destekleyici bir etki de yaratacaktır. Ancak masraf da yapmanız gerekebilir. Bu nedenle bütçeye dikkat. Unutmayın, finansal konularda Satürn 'ün bir testinden geçiyorsunuz. Bu nedenle gelirler artsa da giderleri kontrol etmek zorundasınız. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aynı gün Merkür de bu burçta geri hareketine başlayacak. Bütün odak noktanız maddi konulara dönüyor. 27 Ağustos tarihinde zorunlu ödemeleriniz olabilir. Bu nedenle bu tarih gelmeden önce bütçenizde bir kaynak yaratmaya çalışın. Merkür retrosu ise 15 Eylül tarihine kadar sürecek. Finansal konularda yapılacak anlaşmalarda bazı hesap hataları olursa bunların düzeltilmesi önümüzdeki aya kalabilir. Bu yüzden banka hesaplarınız, masraf kalemlerinizi tek tek üşenmeden kontrol edin.


27 Ağustos tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor ve 12 Ekim tarihine kadar bu burçta yolculuğuna devam edecek. Eğitim ve yolculuklar artabilir. Bir süredir kararsız olduğunuz bir eğitim varsa bu dönemde harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde çıkacağınız yolculuklar biraz yorucu olabilir, planlarınızı esnek yapın ve kendinizi yormayacak bir şekilde planlayın. Belki ailenizle de birlikte bir yolculuk planı da yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle anlaşmak zor olabilir. Mümkün olduğunca sorunları büyümeden çözmeye çalışın. Komşularınızla tartışmamaya da özen gösterin.

31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunaya Satürn eşlik ediyor. Sizin için özellikle maddi konularda zorunlu giderleri planlama zamanı olacak. Bu tarih öncesinde özellikle zorunlu giderleriniz için bir bütçe yapın. Bu süreçte partnerin gelirleri azalabilir. Veya ondan destek almanız çok mümkün olmayabilir. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda olabildiğince planlı ve dikkatli hareket edin. Bu dönemde mecbur kalmadıkça yeni bir kredi çok önerilmez. Bu dönemde Merkür de retro harekette olacağı için gelirlerinizde de bazı aksama ya da gecikmeler olabilir. Bütçe, bütçe, bütçe... Bu dolunay öncesinde mutlara kalem kalem gelir ve giderlerinizi inceleyin. Gelir gider dengenizi kurduğunuzda uzun vadeli yatırımlar yapma şansı yakalayabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



Başak Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşanacak. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar aşamasına gelebilirsiniz. Bu süreçte yönetici gezegeniniz Merkür de kısıtlama ve sorunlulukları anlatan Satürn ile bir karşıt açı yapacak. İlişkiler, ortaklıklar ve davalar konusunda bazı kısıtlama ya da sorumluluklar size hatırlatılabilir. Bu dolunay zamanında eğer sorunlu bir firmada çalışıyorsanız ayrılma kararı da alabilirsiniz. Eğitim nedeniyle gideceğiniz bir yolculuk da olabilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde ilişkileri ve maddi konuları temsil eden Venüs ile beklenmedik gelişmelerden sorumlu Uranüs arasında bir zorlu açı olacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. Bu nedenle de bu tarihte yaşanan gelişmelerin bir tekrarı ya da revizyonunu yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yasal süreçleriniz varsa bunlarla ilgili ani gelişmeler gündeminizi bir anda değiştirebilir. Bu süreçte gizli saklı bir ilişkiye çekilmemekte fayda var. 13 Ağustos tarihi bu anlamda dikkatli olmanız gererek bir gün olabilir. Bu süreçte başlayacak bir ilişki ya da finansal bir ortaklık ilerleyen süreçte sorunlara neden olabilir. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde yönetici gezegeniniz Merkür 'ün şans gezegeni Jüpiter ile bir destekleyici açısı olacak. Yasal konularda destek almak, bir eğitim fırsatı yakalamak mümkün. Bu süreçte çıkacağınız yolculuklar da keyifli geçecektir. İlişki ve ortaklıklar açısından yaşanan sorunları konuşmak ve çözmek için de bir fırsat yakalayabilirsiniz.


16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oldukça ilginç bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniay sürprizler gezegeni Uranüs ile zorlu bir açı yapıyor. Psikolojik konularda destek alıyorsanız bu anlamda gerçekten uyandırıcı deneyimler yaşayabilirsiniz. Ancak yasal konularda dikkatli olmanız gerek. Gizli saklı konuları ortalığa dökebilecek bir yeniay olduğu için bu süreçte atacağınız hukuki adımlarda mutlaka bir avukattan destek alın. Mesleğinizi ilgilendiren konularda bazı yetki belgeleri almak için adım atabilirsiniz. Bu konuda atacağınız planlı ve dikkatli adımlar olumlu sonuçlar getirebilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Tüm dikkatleri üzerinize çekmeye başlayacağınız bir süreç başlıyor. Aynı tarihe yönetici gezegeniniz de burcunuzda retro harekete başlıyor. Ve 15 Eylül tarihine kadar geri gitmeye devam edecek. Bu nedenle de vereceğiniz kararlar, yapacağınız açıklamalarda iki kat dikkatli olun. Çünkü kararlardan vazgeçebilir veya geri adım atabilirsiniz. Bu dönemde yapılacak en doğru hareket yarım bıraktığınız projelerinizi tamamlamak olacaktır. 27 Ağustos tarihinde sadece sakin olmaya çalışın. Bugün ilişkiler ve ortaklıklar açısından tam bir test zamanı olacak. Hedeflerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Karşınıza engellemeler ya da aksilikler çıkabilir. Partnerden destek almak çok mümkün olmayacak. Önemli kararlarınızı ve açıklamalarınızı bu tarih sonrasına bırakmakta fayda var.


27 Ağustos tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapacak. Harcamalarınız artıyor. Bu dönemde özellikle vergi, sigorta ya da kredi ile ilgili konularda masraflar olabilir. Aslında bu süreci kariyerden gelen kazançlarınızı arttırmak için kullanabilirsiniz. Veya kariyerinize yatırım yapmak için harcamalar yapmak olasıdır.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ilişkiler açısından sizin için önemli olacak. Tamam mı devam mı kararları verilebilir. Ancak yönetici gezegeniniz Merkür 'ün retro olduğunu unutmayın. Bu tarihte vereceğiniz kararlardan geri dönme olasılığınız var. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Terazi Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşanacak. Çocuklarınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Onlar için yapılacak harcamalarınız olabilir. Eğer riskli yatırımlarınız varsa bunlarda artış görebilirsiniz. Ancak yatırımlar için riskli günlerden geçtiğimizi unutmayın. Yeni yatırımlar açısından Eylül ayını beklemek daha iyi bir fikir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde yönetici gezegeniniz Venüs, sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs ile bir açı yapacak. Aynı açıyı 2 Temmuz tarihinde de yaşadık. Benzer konular ya da o tarihte gerçekleşen konuların bir revizyonu gündeme gelebilir. Bu süreçte ilişkiler konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Özellikle arkadaşlarınızla ilişkileriniz hassas. En azından arkadaşlarınızla finansal ortaklıklarınız varsa bu tarihte fevri kararlar almamaya çalışın. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında destekleyici bir açı gerçekleşecek. Bazı konuların netleşmesine yardım edecek bilgiler alabilirsiniz. Maddi konularda kaynak arayışınız varsa hiç ummadığınız bir yerden çözüm önerisi gelebilir. Biraz dinlenmek için bir tatile çıkmak da olası. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili olumlu gelişmeler de mümkündür.


16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Oldukça ilginç gelişmeler bizleri bekliyor. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak işler varsa bu konuda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevreniz açısından da hareketli bir yeniay olacak. Bu dönemde yeni bir çevreye de giriş yapabilirsiniz. Ancak finansal olarak atacağınız adımlarda beklentilerinizi ve risklerinizi iyi değerlendirin. Bu süreçte Venüs retro durumda. Bu nedenle de eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelmiş olabilirsiniz. Şimdi birlikte atacağınız adımların ne kadar kalıcı olabileceğini iyi düşünmek gerekiyor. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Aynı gün Merkür de bu burçta geri harekete başlıyor. 15 Eylül tarihine kadar da retro sürecek. Biraz geri çekilmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde dedikodulardan ve gizli saklı işlerden uzak durmakta fayda var. Eski bir projeyi tekrar canlandırmak bu dönemde yapılacak en doğru hareket olacaktır. Bazılarınızın partnerinin iş hayatı da bu süreçten etkilenebilir. Belki geçici bir görevlendirme olasıdır. Veya bir süre işe ara verebilir. 27 Ağustos tarihi bu süreçte önemli bir gün. Bir anlaşmanın iptali gündeme gelebilir. Eğer bir süredir çalıştığınız firmada yaşanan aksaklıklar varsa bu tarihte sorunlar iyice görünür olabilir.


27 Ağustos tarihinde Mars burcunuza geçiş yapıyor. 12 Ekim tarihine kadar da burada. Öncelikle sağlığınıza dikkat edin. Fazla dikkatsiz ve sakar adımlar ufak tefek de olsa kazalara sebep olabilir. Eğer alerjileriniz varsa bu dönemde tetiklenebilir. Bu nedenle de lütfen önden önlemlerinizi alın. Bu tarih estetik konulardaki girişimler için hiç uygun değil ancak ısrarla bunları araştırabilirsiniz. Eğer çevrenizdekiler sizi sinirlendirmeye başlarlarsa içinize atmayın ve sorunları büyütmeden konuşun. Aksi durumda en olmadık zamanda parlayarak haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bu dolunaya Satürn eşlik ediyor. Bir süredir tamamlamanız gereken bir projeniz varsa bu tarih bunun teslim tarihi olabilir. Eleştirilere maruz kalmak istemiyorsanız teslimden önce mutlaka kontrollerinizi yapın. Eğer sorunlu bir firmada çalışıyorsanız ayrılma kararı da verebilirsiniz. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



Akrep Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşanacak. Ev, aile ve yerleşim konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Ev için yapacağınız masraflar olabilir, bütçenizi biraz aşabilirsiniz. Veya bir taşınma süreciniz olacaksa biraz masraflı olabilir. Bu dönemde zorunda kalmadıkça aslında eve dekorasyon için harcama yapmak iyi olmayabilir. Sonuç arzu ettiğiniz gibi olmayabilir. Bu süreçte partnerden destek alabilirsiniz. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde iş ortaklıklarında sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. İlişkiler ve maddi konulardan sorumlu Venüs, beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs ile zorlu bir açı yapacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. O tarihte gerçekleşen konular bugün tekrar gündeme gelebilir. Veya bu konuların bir revizyonu yapılabilir. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda aslında ani kararlar almak için çok uygun bir zaman değil. Venüs şuan retro konumda. Bu nedenle bu tarihte alınan kararlardan geri adım atılması çok olasıdır. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında bir destekleyici açı olacak. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte arkadaşları ile birlikte bir ortaklık planı yapabilir. Eğer bu süreçte bir yolculuk fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Keyifli bir yolculuk imkanı bulabilirsiniz. Eğitimler için de oldukça destekleyicidir.


16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir yeniay yaşanacak. Sürprizlere açık bir yeniay olacak bu. İş ortaklıkları açısından beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ancak hazırlıksız yakalandığınız bir fırsat olabilir. Kariyerinizle ilgili yeni bir süreç başlıyor. Finansal olarak da güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız yönetim kademesinde sürpriz değişimler yaşanabilir. İstifa edenler veya yeni göreve başlayanlar olabilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.

23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aynı gün Merkür de bu burçta geri harekete başlayacak. Bu süreç 15 Eylül tarihine kadar sürecek. Bu dönemde eski bir çevreye geri dönüş yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz bu dönemde odak noktanız haline geliyor. Ancak yanlış anlaşılmalar ya da eleştiriler artabilir. Bu süreçte dilinize hakim olabilmeniz önemlidir. 27 Ağustos tarihinde ise çocuklarla ilgili sorumluluklarınız nedeniyle sosyal çevrenizden uzaklaşmanız gerekebilir.

27 Ağustos tarihinde Mars da Terazi burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş 12 Ekim tarihine kadar devam edecek. Bu dönemde biraz kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Ya da bir proje için yoğun bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Kendinizi nedensiz gergin hissedebilirsiniz. Mümkün olduğunca bu dönemde dinlenme fırsatlarını değerlendirin.

31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay olacak. Varsa çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınızın gündeme geleceği bir dolunay olacak. İlişkiler açısından da zorlu bir dolunay olabilir. Yeni başlamış bir ilişkiniz varsa tamam mı devam mı kararları verilebilir. Riskli yatırımlarınız varsa bu tarih öncesinde güvenli bir konuma geçmekte fayda var. Aksi durumda kayıplar olabilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Yay Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay olacak. Eğitim ve yolculuklar konusunda bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Kardeş ya da kuzenlerinizle ilişkileriniz de bu dolunay zamanında hassas olabilir.İş hayatınızdaki yoğunluk bu süreçte bağlayıcı olabilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde ilişkiler ve finansal konuları temsil eden Venüs ile beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs ile zorlu bir açı yapacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. Bu tarihte yaşanan gelişmelerin bir tekrarı veya revizyonu gündeme gelebilir. İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu süreçte bu kişilerle olan ilişkilerinizin hassas olduğunu unutmayın. 13 Ağustos tarihinde bu konularda önemli başlangıçlar gündeme gelebilir. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde iş ortaklıkları konusunda şanslı gelişmeler yaşanabilir. Kariyerinizle ilgili karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. Bir eğitim ya da yolculuk fırsatı yakalayabilirsiniz. Kariyeriniz açısından destekleyici olacaktır.


16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay yaşanacak. Bir eğitim ya da yolculuk gündeme gelebilir. Ancak iş hayatınızdaki sürpriz değişimler bu yeniay zamanında planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. İş hayatınızdaki yoğunluğu iyi planlamanız gerekecektir. İşinizle ilgili online bir eğitime de başlayabilirsiniz. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aynı tarihte Merkür de bu burçta geri harekete başlayacak. Bu geri hareket 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. Eski yöneticilerinizle bir araya gelebilirsiniz. Bu tarihte halihazırdaki yönetim kademesi ile anlaşmakta zorlanabilir. Yanlış anlaşılmalar da olasıdır. Bazılarınız geçici görevlere atanabilir. 27 Ağustos tarihinde ise yönetim kademesi için zorlu bir tarih. Evle ilgili sorumluluklarınız ve iş hayatınızdaki yoğunluk arasında bir denge kurmanız gerekecek. Bazı konularda planlı hareket etmezseniz eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar için 15 Eylül tarihini beklemekte fayda var.


27 Ağustos tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu süreç 12 Ekim tarihine kadar devam edecek. Sosyal hayatınız hareketleniyor ancak arkadaşlarınızla ilişkileriniz biraz gerilimli olabilir. Bu süreçte sorunları büyütmeden konuşmak önemli olacak. Elbette birlikte bir spora başlama kararı da alabilirsiniz. Bu dönemde istikrar sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle bir ekip olarak yapabileceğiniz sporlar daha destekleyici olabilir.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşanacak. Ev ve ailenizle ilgili sorumluluklar önem kazanabilir. Bu süreçte taşınmayı düşünüyorsanız bu dolunay zamanında son kararları verebilirsiniz. Bazılarınız ise iş nedeniyle bir yer değişikliğine karar verilebilir. Ailenizle olan ilişkileriniz hassas olabilir. Eleştirilere maruz kalabilirsiniz, dikkat. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



Oğlak Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunay zamanında maddi konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Gelir gider dengenizi kontrol etmek, bütçe yapmak bu dolunayı iyi değerlendirmenize destek olacaktır. Genelde temkinli bir insansınızdır ama bir süredir riskli yatırımlarla ilgileniyor olabilirsiniz. Bu süreçte önceden yaptığınız yatırımlar değer kazanabilir. Yeni yatırımlar içinse çok uygun bir zaman değil, beklentileriniz yüksek olmasın. Çocuklar için yapılacak harcamalar da bu dönemde gündeminizi meşgul edebilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde ilişkiler ve maddi konuları anlatan Venüs ve beklenmedik gelişmeleri karşımıza çıkaran Uranüs arasında zorlu bir açı olacak. Bu etkiyi daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. O tarihte gerçekleşen konuların bir benzeri veya bunların revizyonu ile uğraşabilirsiniz. İş ortkalıkları, yönetim kademesi ile ilişkileriniz hassas. Ani ve beklenmedik gelişmeler planlarınızı revize etmenize neden olabilir. Özellikle finansal ortaklıklar ve yatırımlarınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çocuklar için yapacağınız sürpriz harcamalar da olabilir. 13 Ağustos tarihinde ise önemli başlangıçlar gündeme gelebilir. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde iletişimden sorumlu Merkür ile şans gezegeni Jüpiter arasında bir uyumlu açı olacak. Eğitim ve yolculuklar için oldukça destekleyici. Bir seyahate çıkarsanız muhtemelen bu keyifli bir yolculuk olacaktır. Karşnıza çıkan eğitim fırsatlarını değerlendirmekte fayda var.


16 Ağustos tarihinde oldukça ilginç bir yeniay yaşayacağız. Sürprizlere hazır olun. Ortak gelirler, vergi, sigorta ya da prim gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süreçte çocuklarla ilgili masraflar veya onlar için burs başvuruları da gündeme gelebilir. Hukuki konularda bir hak arayışınız olursa destek bulabilirsiniz. Eğitim ve yolculuklar açısından da hareketli bir dönem olabilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aynı gün Merkür de bu burçta geri hareketine başlayacak. Bu geçiş 15 Eylül tarihine kadar da devam edecek. Uzak mesafe yolculuklar, yurtdışı ile ilgili konular ana odak noktanız haline geliyor. Daha önce yaptığınız bir yolculuğu tekrar edebilir, yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönebilirsiniz. Önemli adımlar için en azından 27 Ağustos sonrasını beklemekte fayda var. Bu tarihte bazı engeller ya da gecikmelerle uğraşabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir firmada çalışıyorsanız bu yöneticilerle anlaşmazlıklar gündeme gelebilir.


27 Ağustos tarihinde Mars da Terazi burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş 12 Ekim tarihine kadar sürecek. Bu zaman aralığında herşeyden önce iş hayatınızın stresli ve yoğun olacağını unutmayın. Bu dönemde kariyer hayatınızda rekabet de yoğunlaşabilir. Yönetim kademesi ile tartışmamak bu dönemde önemli olacaktır. İş nedeniyle geçici bir süre farklı bir yerde çalışmanız da gerekebilir.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay zamanında elektronik aletlerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sıvılardan gelebilecek hasarlara karşı dikkatli olun. Mecburi bir yolculuk planı da bu dönemde gündeme gelebilir. Eğer zorunlu bir yolculuk değilse bu bazı aksaklıklar ya da gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilişkilerinizin de bu dönemde hassas olabileceğinin farkında olun. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Kova Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

Burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Tüm gözler sizin üzerinizde. Bu süreçte eve yapacağınız harcamalar aşırıya kaçabilir, dikkat! Zaten maddi konularda bir kemer sıkma dönemindesiniz. İlişkiler konusunda ise önemli kararlar alabilirsiniz. Bir tamam mı devam mı kararı çıkabilir. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde ilişkiler gezegeni Venüs ile beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir zorlu açı olacak. Bu görünümü daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. Benzer konular ya da o dönemde gerçekleşen konuların bir revizyonu gündeme gelebilir. Öncelikle ev veya ailenizle ilişkileriniz konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu dönem ilişkiler konusunda da hassas bir zaman. Venüs retrosu nedeniyle radikal kararlar alırsanız geri adım atma ihtimaliniz çok yüksek. 13 Ağustos tarihinde ise önemli başlangıçlar gündeme gelebilir. Böyle bir durumda en azından 16 Ağustos tarihini beklemekte fayda var. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde Merkür ve şans gezegeni Jüpiter arasında uyumlu bir açı meydana gelecek. Eğitim ve yolculuk fırsatlarını kaçırmayın. Maddi konularda da güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle ortak gelirler, sigorta veya kredi ile ilgili destek bulma şansınız var. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir.


16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda ilginç bir yeniay yaşayacağız. İlişkiler konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ancak unutmayın, bir Venüs retrosu yaşıyoruz. Bu nedenle de bu süreçte radikal kararlar almamaya özen göstermek gerekiyor. Ani bir taşınma da bu süreçte olasılıkların arasında. Eğer bir iş ortaklığınız varsa maddi konularda destekler bulabilirsiniz. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aynı gün Merkür de bu burçta geri harekete başlıyor ve bu retro 15 Eylül tarihine kadar sürecek. Maddi konular bu süreçte daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Eskiden kalan bir borcu kapatabilirsiniz. Bu dönemde yapılandırmalar, bir krediyi ya da borcu kapatmak için adım atmak da olasıdır. Önemli finansal başlangıçlar için 15 Eylül sonrasını beklemek daha iyi olabilir. Ancak gözden geçirmeler ve geçmiş sorunları halletmek için bu tarih aralığını kullanabilirsiniz. Sadece 27 Ağustos tarihininden önce önemli başvurular yapmayın. Bu tarihte beklediğiniz destek ve onayı almak zor olabilir. Zorunlu bir harcama ya da bir yatırımı bozdurmamak için bu tarih öncesinde iyi bir bütçe yapın.


27 Ağustos tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu süreç 12 Ekim tarihine kadar devam edecek. Yolculuklar yorucu geçebilir. Planlarınızı esnek yapmaya özen gösterin. Yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu süreçte bazı stresli konular gündeme gelebilir. Bu kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Rekabet yükselebilir.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bütçenizi gözden geçirmeniz gereken bir dolunay olacak. Gelir gider dengenizdeki boşlukları yakalayabilirsiniz. Zorunlu harcamalar gündeme gelebilir. Bazı ödemelerinizde gecikmeler olabilir. Bu tarih gelmeden kenara biraz para ayırmakta fayda var. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Balık Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu

1 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Sizden gizlenen bazı konuların farkına varacağınız bir dolunay olacak bu. Alacağınız haberler şaşırtıcı olabilir. Gelen haberler herşeyin aydınlığa kavuşmasına neden olacaktır. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


9 Ağustos tarihinde ilişkileri ve maddi konuları yöneten Venüs ile beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir zorlu açı meydana gelecek. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz tarihinde yaşadık. Bu süreçte gündeme gelen konuların bir benzeri veya bunlarla ilgili revizyonları ile ilgilenmeniz gerekebilir. İşle ilgili sürpriz bir yolculuk gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan görevden ayrılanlar olabilir. Özellikle 13 Ağustos tarihinde iş hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yaşanabilir. Venüs retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


10 Ağustos tarihinde Merkür 'ün şans gezegeni Jüpiter ile bir destekleyici açısı olacak. Partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazılarınız ise bu dönemde bir eğitim fırsatı yakalayabilir. Karşınıza çıkan bu fırsatları iyi değerlendirin.


16 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oldukça ilginç bir yeniay olacak. İş yerinizde yönetim kademesinden birileri değişebilir. İstifa edenler ya da sürpriz atamalar olabilir. Bu dönemde herşeye hazır olmakta fayda var. Alacağınız haberler sizin için oldukça sürprizli gibi gözüküyor. Bu süreçte ani yolculuklar da gündeme gelebilir. Yeniay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 23° sabit burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler.


23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Aynı gün Mekür de bu burçta geri hareketine başlayacak. Ve bu retro 15 Eylül tarihine kadar sürecek. Tüm odak noktanız yakın ilişkileriniz olacaktır. Bu dönemde partnerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Eski sorunlar tekar gündeme gelebilir. Bu dönemde elbette eski ilişkilerin gündeme gelmesi mümkün. Ancak dikkat 27 Ağustos tarihi sert eleştiriler ve suçlamalar gündeme gelebilir.


27 Ağustos tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor ve 12 Ekim tarihine kadar burada kalacak. Harcamalar artıyor. Vergi, sigorta, tazminat ya da krediler konusunda bir mücadele dönemi başlayacak. Bu konularda aksiyon almak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle yeni bir başvuru için 15 Eylül sonrasını kullanabilirsiniz. Ancak geçmişle ilgili bir hak arama mücadelesine girecekseniz bu tarih öncesini kullanmakta bir sakınca yok.


31 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay yaşayacağız. İlişkiler konusunda tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz. Bu süreçte uzun vadeli planlara karar vermek ve bunları duyurmak mümkün. Satürn bu dolunaya eşlik ediyor bu nedenle alacağınız kararların sorumlulukları olduğunun farkında olun. Dolunay yorumunu tekrar okumanızda fayda var. 7° değişken burçlarda göstergeleri olanlar direkt etki alabilirler. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Ağustos 2023 Ay Boşlukta Zamanları

1.08.2023 5:13 - 1.08.2023 6:58

3.08.2023 0:15 - 3.08.2023 6:05

5.08.2023 4:21 - 5.08.2023 6:19

7.08.2023 7:12 - 7.08.2023 9:24

9.08.2023 13:38 - 9.08.2023 16:05

11.08.2023 20:27 - 12.08.2023 1:52

14.08.2023 10:46 - 14.08.2023 13:36

16.08.2023 12:38 - 17.08.2023 2:14

19.08.2023 11:51 - 19.08.2023 14:53

21.08.2023 23:31 - 22.08.2023 2:22

24.08.2023 8:10 - 24.08.2023 11:07

26.08.2023 14:56 - 26.08.2023 16:05

28.08.2023 14:49 - 28.08.2023 17:32

30.08.2023 6:04 - 30.08.2023 16:56


Ağustos 2023 Ay Fazları

Ağustos 1, 2023 Dolunay 9° Kova

Ağustos 5, 2023 Küçülen Ay

Ağustos 8, 2023 Son Dördün

Ağustos 12, 2023 Balsamik

Ağustos 16, 2023 Yeniay 23° Aslan

Ağustos 20, 2023 Hilal

Ağustos 24, 2023 İlk dördün

Ağustos 28, 2023 Büyüyen Ay

Ağustos 31, 2023 Dolunay 7° Başak




Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



bottom of page