top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Başak Burcunda Dolunay 7 Mart 2023

Mart 7, 2023 15:40 Dolunay 16°40’ Başak

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay, uzun bir süredir İkizler burcunda olan Mars ile sert bir açı yapıyor. Özellikle değişken burçların 16°-21° 'lerinde göstergeleri olanlar için stresli bir dolunay olabilir. Sosyal medyada ortaya atılan iddialar nedeniyle gerilim yükselebilir. Yola çıkacak olanların dikkatli olmalarında fayda var. Ufak tefek sorunlar büyüyerek ciddi kavgalara ve tartışmalara neden olabilir. Bilgi hırsızlıkları ve saldırılar bu süreçte artabilir. Telefon dolandırıcılıklarına karşı temkinli olunması gerek.

Başak burcu daha çok sağlık ve hizmet sektörünü anlatır. Bu kişilere karşı yapılacak suçlamalar ve saldırılar da bu dönemde dikkatli olmak gereken bir diğer konu. Mars 'ın eşlik ettiği dolunaylar her zaman davaları tetikleyebilir. Ancak bu süreçte açıkçası sakin kalabilen kazançlı çıkacaktır. İkizler her zaman kardeş, kuzen ve yakın çevreyi anlatır. Bu nedenle bu süreçte bu kişilerle ilgili konular daha fazla gündemde olabilir.


Bu dolunay 13.Menzilde gerçekleşiyor. 13. Menzil: al-Auwa, 4° 17’ Başak ile 17° 8’Başak | Uygun: Aşk için iyi. Ticaret, finansal konular ve kariyer için uygun. Yolculuklar için uygundur. | Uygun Değil: Aşırı yemeye karşı dikkat! Evlilik için çok da uygun değil.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları da okuyabilirsiniz.

Dolunaydan Etkilenen Burçlar

Başak ve Balık burçları bu dolunaydan direk etki alacaktır. İkizler ve Yay de bu dolunay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu dolunaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Boğa ve Oğlak burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle değişken burçların 13° - 21° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etki alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.

Başak Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Dolunay'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Telegram VIP Grubu

Gökyüzünde önemli değişimlerin olduğu bir viraja girdik. Mart ayında Satürn Pluto burç değiştiriyor. Önümüzdeki Nisan ayıyla beraber ise tutulmalar Koç Terazi aksına geçecek ve ilişkilerde büyük bir viraja gireceğiz. Nisan ayında bu değişimlerden nasıl etkileneceğimizi konuşacağımız bir grup oluşturuyorum. Bu gruba dahil olarak bu tutulmaların bireysel haritanıza etkisi ile ilgili soru cevap şansınız olacak.

Telegram üzerinde halihazırda bir Astrokronos grubu var. Ancak bu grup VIP olacak ve sorularınız doğum haritanız üzerinden yanıtlanacaktır. Bu grupta o ay gerçekleşecek olan Yeniay / Dolunay için bir analiz paylaşılacaktır. Bu analiz sonrasında bireysel haritalarınız üzerinden o yeniay / dolunay etkisi ile ilgili sorularınız yanıtlanacaktır.


Hem yeniay dolunay seminerlerine katılım sürecinde zaman sorunu yaşayanlar için daha verimli olacağını düşünüyorum. Hem de böylece daha rahat iletişim kurabileceğimiz bir ortam yaratmaya çalışacağım. Bu grup öncelikle bir aylık olarak başlatacağım. İlk kez deneme yapacağımız için bundan nasıl bir verim alabileceğimizi görmek istiyorum. Verim almamız durumunda eskisi gibi 3 aylık bir grup olarak planlayabiliriz.


İlk grup Nisan 2023 için yapılacaktır. Nisan ayında Koç - Terazi aksındaki ilk tutulmaları yaşayacağız. Bu ay içindeki yeniay dolunay yorumları size grup kurulduğunda iletilecektir. Ay boyunca haritanıza etkisi ile soruları iletebileceksiniz.


Kronos Kitap üyeliği bildiğiniz üzere sitedeki makale, kitap ve seminer kayıtlarına erişim içindir. Bu üyelik paketi site üzerinde 3 aylıktır. Ancak burada paralel olarak ilerlemek için aylık olarak da bir seçenek olarak sunuldu. Size yeniay dolunay yorumları elbette telegram grup üzerinden iletilecektir. Ancak kitaplara erişim isterseniz bu paketi de almanız faydalı olacaktır.


Koç Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı öncelikle sağlık konularında bir sonuç aldığınız zaman olacak. Bir tahlilin sonucunun çıkması, tedavinizin sonuçlanması gibi konularda kesin kararlar verilebilir. Bazılarınız ise bu süreçte bir iş seyahatine çıkabilir. Ancak bu yorucu bir yolculuk olabilir. Dinlenme sürelerinize özen gösterin. Bu süreçte tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Aksi durumda zararlı çıkan siz olursunuz. Bir iş değişikliği düşünüyorsanız yeni bir iş bulmadan eski işinizden ayrılmayın. İş arama süreciniz beklediğinizden uzun sürebilir. Dolunayın gerçekleştiği gün Satürn de 2,5 sene sürecek olan Balık burcu geçişine başlıyor. Bu süreçte hem sağlık konuları hem de iş hayatınızla ilgili konularda ya önemli sorumluluklar almanız gerekecektir. Ya da bazı gecikmeler gündeme gelebilir. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Boğa Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı çocuklar konusunda bazı masraflar yapmanız gerekebilir. Riskli yatırımlardan ise bu dolunay zamanında uzak durun. Katılacağınız etkinlikler bu süreçte biraz masraflı olabilir. Eğer ilgi alanınız olan bir konuda eğitim alma planınız varsa olabildiğince bütçenizi aşmayacak bir plan yapın. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gereken bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Dolunayın gerçekleştiği gün Satürn de Balık burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki süreçte çocuklarla ilgili sorumluluklar artıyor. Sosyal hayatınızın ve gelecekle ilgili hedeflerinizin kısıtlanacağı bu zamanda temkinli adımlar atın. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İkizler Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı öncelikle ev ve yerleşim konularında kararlar almanıza neden olabilir. Uzun bir süredir Mars 'ın gerilimli etkisi altındasınız. Bu nedenle de bu süreçte aslında harekete geçmekte zorlandığınız konular olabilir. Şimdi ise bazı gelişmeler sizi harekete geçmeye itecek. Ailenizle beraber önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bazılarınız bu süreçte bir iş değişikliğine gitmişse belki bu bir yer değişikliğini de beraberinde getirebilir. Bu dönemde yeni bir iş bulmadan istifa kararları vermek iyi bir fikir olmayabilir. Bu nedenle bu stresli günlerde fevri kararlardan uzak durmakta fayda var. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yengeç Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı zamanında bir eğitim ya da yolculuk planı için bir karar verebilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili konular netlik kazanabilir. Gizli düşmanlıklar, bilgi hırsızlıkları bu dönemde dikkatli olmanız gereken bir alan. Özellikle işle ilgili konularda hala temkinli olmanız gereken bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde projeleriniz için gerekli mahremiyeti göstermenizde fayda var. Dedikodular zarar verebilir. Araç alım satımı için son kararlar verilebilir. Eğitim ya da yakın çevrenizle ilgili bazı sorumluluklarınız önümüzdeki süreçte artacak. Bu dolunay bunun ilk sinyallerini alabilirsiniz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Aslan Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı bütçenizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir kredi başvurusunda bulunmuşsanız bunun sonucunu alabilirsiniz. Vergi ya da sigorta gibi işlemlerin sonuçları bu dolunay zamanında netlik kazanabilir. Önümüzdeki yıllarda maddi konularda sorumluklarınız artıyor. Özellikle vergi, sigorta ya da miras gibi konularda önemli kararlar vermeniz gerekecek. Bu dolunay zamanında bunun ilk sinyallerini alabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız finansal ortaklıklarda dikkatli olmanızda fayda var. Sosyal etkinlikler için para harcayabilirsiniz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Başak Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı burcunuzda gerçekleşiyor. Sizin için önemli bir dolunay. Geçtiğimiz iki hafta sürecinde yeni bir ilişki ya da ortaklık için adım atılmışsa bunun kararı bu dolunay zamanında alınabilir. Dolunay burcunuzda gerçekleştiği için tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Açıklamalar ya da kendinizle ilgili verdiğiniz kararlar başkalarının dikkatini de çekecektir. Özellikle iş ortaklıkları konusunda temkinli olmanız gereken zamanlar. Partnerinizin ailesi ile de gerilimler artabilir. Yolunda gitmeyen birliktelikler ve ortaklıklar bu süreçte sonlanabilir. İlişkiler konusunda aslında önümüzdeki 2,5 sene zorlu sınavlardan geçiş yapacaksınız. Partnerinizin hayatında zorlu bir süreç olabilir ve ondan destek almakta zorlanabilirsiniz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Terazi Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı geldiğinde gizli saklı ne varsa ortaya çıkıyor. Sizden gizlenen konuları öğrenebilirsiniz. Elbette başkalarından gizlediğiniz konular varsa bunlar da ortaya çıkabilir. Özellikle iş hayatınızla ilgili önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan destek almanın çok mümkün olmadığı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bir yolculuk planınız varsa bu süreçte bazı zorluklar çıkabilir. Yolculuğun yorucu geçmesi muhtemeldir. Yasal konularda ise fazlasıyla temkinli olmanız gereken bir zaman olacak. Hem sağlığınız hem de iş hayatınızla ilgili sorumlulukların artmaya başladığı bir zamana doğru ilerliyorsunuz. Yeni bir iş bulmadan eski işinizden ayrılmayın. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Akrep Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı sosyal hayatınız mercek altında olacak. Arkadaşlarınızın hayatında olan önemli değişimler sizi de etkileyebilir. Bir dernek ya da meslek grubu ile yaptığınız projeleri tamamlayabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla finansal bir ortaklığınız varsa bu dolunay zamanında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda bazı masraflar çıkabilir. Bu dönemde özellikle riskli yatırımlar konusunda temkinli olmanız gerek. Önümüzdeki süreçte bu konuda önemli sınavlardan geçeceksiniz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yay Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı kariyer hayatınızda bir netlik kazanacağınız zamanı gösteriyor. Bazılarınız geçtiğimiz yeniay zamanında bir yer değişikliğine gitmişseniz bu dolunay zamanında kariyerinizde de bir değişikliği tetikleyebilir. Ailenizle birlikte bazı kararlar almışsanız dolunay zamanında bu kararlar sonuçlanabilir. Kariyerinizde zorlu bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Hata yapma lüksünüz yok. Bu nedenle de detaylara özen göstermek zorundasınız. Yönetim kademesinden gelebilecek suçlamalar olabilir. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı zamanında özellikle yurtdışı ile bağlantılı konularda bir sonuç alabilirsiniz. Eğer geçtiğimiz iki hafta içinde bazı başvurular yapmışsanız bunun sonucunu alabilirsiniz. Bazılarınız iş nedeniyle bir eğitim ya da yolculuk planı yapabilir. Bu süreçte çıkacağınız yolculuklar olursa sağlığınıza dikkat edin. Eğer iş dışında bir yolculuk planınız varsa iş yoğunluğu nedeniyle yolculuk stresli olabilir. Bu süreçte yasal konularda dikkatli olun. Önümüzdeki süreçte atladığınız detaylar olursa bazı aksaklıkları düzeltmeniz daha fazla uğraşmanıza neden olabilir. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Kova Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı zamanında finansal konularda önemli kararlar almanız gerekecek. Özellikle vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Bir kredi başvurunuz olursa sonucu bu dolunay zamanında netleşebilir. Özellikle riskli yatırımlar konusunda dikkatli olun. Bu süreçte kazançlı çıkkmanız biraz zor gözüküyor. Maddi konularda temkinli olmanız gereken bir sürece doğru ilerliyorsunuz. İyi bir bütçe yapmanız şart. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Balık Burçları Başak Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Dolunayı zamanında ilişkiler konusunda önemli kararlar vereceksiniz. Burcunuzda bir yeniay yaşandı. O yeniay zamanında aldığınız kararlar aslında partnerinizi de etkileyecektir. Bu dönemde ilişkiler konusunda aldığınız kararlar ailenizle aranızda bazı sorunlara neden olabilir. Bazılarınızın partneri de bir iş değişikliği yaparsa siz de bu değişimden etkilenebilirsiniz. Evinizin güvenliğine de bu süreçte özen göstermeniz lazım. Bazılarınız bir tadilat sürecine girebilirsiniz. Taşınmalar yorucu olabilir. İlişkiler konusunda zaten sorumluluklarınızın artacağı bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Satürn Balık yazısından süreçle ilgili detaylı yorumu okuyabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page