top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

2022 Yılı Burç Yorumları

2022 yılında gündemimiz değişiyor. Şans gezegeni Jüpiter burç değiştiriyor. Bu da bize yakalayacağımız fırsatların değişeceğini gösteriyor.


İkizler ve Yay aksındaki tutulmaları geride bırakıyoruz. Karşımızda Boğa - Akrep aksında tutulma serisi olacak. Bu serideki ilk tutulmayı 19 Kasım 2021 tarihinde yaşadık. Bu tutulma ile ilgili yaptığımız seminer kaydını youtube üzerinden izleyebilirsiniz.




Bunlar da ilginizi çekebilir;




2022 Astroloji Seminerini iki grup olarak yaptık. Katılımcı haritaları üzerinden de seminerin 2. bölümünde soru cevap yapma şansı bulduk. Yeniay / Dolunay seminerine üye olarak siz de katılabilirsiniz.




2022 Burç Yorumları için bu yazılar da ilginizi çekebilir.



Kendi haritanızı daha iyi öğrenmek veya önümüzdeki Yeniay /Dolunayların etkisini kendi kendinize yorumlamayı öğrenmek isterseniz Mini Programları inceleyebilirsiniz.


Bu yıl gerçekleşecek yaniay ve dolunayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşmalarına Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB 101 üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz.






bottom of page