top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Ekim Ayı Burç Yorumları 2023

Ekim ayı ile tutulma mevsimi başlıyor. Bu ay oldukça önemli. Çünkü Boğa / Akrep burcundaki tutulmaları geride bırakıyoruz. 28 Ekim tarihinde Boğa burcundaki son ay tutulması ile artık hayatımızda bir defter kapanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor. Terazi - Koç burcu aksındaki tutulmaların ise ikincisini yaşayacağız. 14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Bu tutulma ile hayatımızda bir süreci geride bırakmaya başlıyoruz. Bu bize yeni bir sayfa açmak için gerekli alanı sağlayacak. Bu tutulma Terazi burcundaki ilk tutulma. Bu nedenle önümüzdeki 1,5 yıl yaşayacağımız değişimi bu tutulma ile daha net görebileceğiz. Ay düğümleri Koç - Terazi aksına 17 Temmuz 2023 tarihinde geçiş yaptı. 12 Ocak 2025 tarihine kadar da bu yolculuk sürecek. Hayatımızda önemli bir döngüyü geride bırakacak ve yepyeni kapılar aralayacağız. Bu 1,5 yıllık süreçte herşeyin beklediğinizden de hızlı geliştiğini görebilirsiniz. Bazı şeylere hazırlıksız yakalanmanız çok mümkün.

Koç - Terazi burcundaki tutulmaların ilkini 20 Nisan tarihinde yaşadık. 29° Koç burcunda Güneş Tutulması aslında hayatımızda yeni bir döngüyü başlattı. Ancak 29° olması nedeniyle aslında bu bir kapanışı temsil ediyor. 29° zararlı olarak kabul edilir. Üstelik o tutulmada Merkür retro konumdaydı. Bu nedenle Nisan ayında atılan adımları ya da yapılan başlangıçları bu ay tekrar değerlendirmek durumunda kalabiliriz.

2 Ekim Merkür Neptün Karşıt

2 Ekim tarihinde iletişim gezegeni Merkür ile yanılgıları temsil eden Neptün arasında bir zorlu açı meydana gelecek. Anlaşma ve sözleşmeler için uygun bir zaman değil. Özellikle imza atarken dolandırıcılıklara dikkat edin. Yanılgılar, aldanmalar sözkonusu olabilir. Verilen sözler tutulmayabilir. Araç kullanımlarında özellikle dalgınlıklara dikkat edin. Şuan zihinsel fonksiyonlarınınız çok sağlıklı çalışmadığını, objektif ve rasyonel olamadığınızın farkında olun. Bu süreci yaratıcı yazarlık gibi sanatsal alanlarda kullanabilirsiniz.

3 Ekim Venüs KAD Üçgen

3 Ekim tarihinde Venüs ve Ay Düğümleri arasında uyumlu bir açı olacak. Bu tarihte keyifli etkinliklere katılabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklar açısından oldukça destekleyici bir tarih. Danışmanlık alabilir, maddi konularda işbirliği yapabilirsiniz. Tiyatro gibi sanatsal etkinliklere gitmek için çok uygun bir gün.



3 Ekim Merkür Pluto Üçgen

3 Ekim tarihinde Merkür ile Pluto arasında bir uyumlu açı da olacak. Fikirlerinizi savunurken fazla baskıcı ve fanatik olmamaya özen gösterin. Şimi karşı tarafı ikna etmek için yeterince azimlisiniz. Ancak bu gücü dikkatli kullanın. Eğer bir araştırma yapmanız gerekiyorsa ya da hazırlamanız gereken yazılarınız varsa şimdi tam zamanı; güçlü bir konsantrasyona sahip olduğunuz bu dönemi değerlendirin. Bugün yapılan açıklamalar ya da gelen teklifler köklü değişiklikleri beraberinde getirebilir. Küresel anlamda finansal konular, devletlerin yapacağı yasal düzenleme ve yaptırımlarla ilgili açıklamalar da medyanın gündeminde olabilir.

5 Ekim Merkür Terazi Burcunda

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş 22 Ekim tarihine kadar devam edecek. İlişkiler ve ortaklıklar bu dönemde en çok konuşacağımız konular arasında olacak. Sanat, kadınlar ve barış anlaşmaları bu tarih sonrasında sıklıkla gündemde olacaktır. Bu burçta bir tutulmaya doğru ilerlediğimizi anımsayın. Bu nedenle yapacağınız konuşmalar, yolculuklar veya yazışmalar tutulmanın gündemi ile ilgili size bir fikir verebilir.

5 Ekim Mars GAD Kavuşum

5 Ekim tarihinde Mars Güney Ay Düğümü kavuşacak. Herşeyden önce fiziksel sağlığa özen göstermek gereken bir tarih olacaktır. Özellikle bel bölgesi ve böbrekler bu tarihte hassas olabilir. İlişkiler açısından tartışmalar büyüyebilir. Bu tarihte sakin kalabilmek önemli olacak. Bir süredir biriken gerilim burada patlak verebilir. Eğer ilişkilerde sorunlar varsa bu tarih gelmeden konuşmakta fayda var. Depresyonda olanların yardım çağrılarını ciddiye almak gerekiyor.

9 Ekim Mars Pluto Kare

9 Ekim tarihinde Mars Pluto arasında zorlu bir açı olacak. Karşı taraf üzerinde kontrol sağlamak için güçlü bir dürtü duyabilirsiniz. Şuan bu baskının yıkıcı sonuçları olabileceğini unutmayın. Güç mücadelelerinin arttığı bu zamanda kendi zayıf noktalarınıza karşı da dikkatli olun. Bu süreçte başkaları da sizi böyle kontrol etmeye çalışabilir. Ayrıca tekin olmayan kişilere karşı da dikkatli olun. Bu süreçte trafikte basit bir tartışma bile gereksiz yere büyüyebilir. Küresel anlamda huzurun kaçtığı zamanlardır. Savaş tehditleri gündeme gelebilir.

9 Ekim Venüs Başak Burcunda

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Haziran tarihinden beri Aslan burcundaydı. Bu burçta retro yaptığı için Başak burcuna geçişi gecikti. Aslan burcunda retro yaptığı için özellikle ilişkiler ve maddi konularda zorlu bir süreç yaşandı. Şimdi Başak burcundaki süreci 8 Kasım tarihine kadar sürecek. Venüs aslında bu burçta rahat etmez. İlişkiler konusunda daha eleştirel olabiliriz. Üstelik bu burca geçer geçmez zorlu Satürn ile sert bir açısı olacak. Bu bizi bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda bırakabilir. Ancak bu süreçte hem Jüpiter hem de Uranüs ile destekleyici açıları olacak. Bu da karşımıza bazı olası fırsatları çıkaracaktır. Arzu ettiğimiz değişimleri yapma şansınız var. Sürpriz fırsatları değerlendirin. Maddi konularda da olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

10 Ekim Venüs Satürn Karşıt

10 Ekim tarihinde Venüs ve engelleri ve gecikmeleri anlatan Satürn ile zorlu bir açı yapacak. Bu nedenle zorunlu harcamalar maddi konularda bir kemer sıkma dönemini beraberinde getirebilir. İkili ilişkilerde sağlamlık sınavından geçilen bir zaman. Nekadar sevgi alabildiğinizi sorgulayabilirsiniz. Kendi özdeğer duygunuzu güçlendirecek alanlara yönelmeniz önemlidir. İlişkilerde mesafe alma ya da ayrılıklar gündeme gelebilir. Partnerden destek ve ilgi beklemek yerine kendi alanınıza çekilmenizde fayda var. Değişken burçlar olan İkizler, Başak , Yay ve Balık burçlarında ilk derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etki alabilirsiniz.



11 Ekim Pluto İleri Gidiyor

11 Ekim tarihinde Pluto ileri gitmeye başlıyor. Bu geçiş önemli. Çünkü Oğlak burcundaki geçişi 2024 başında sonlanıyor. Özellikle öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını fazlasıyla zorladı. 17 Temmuz tarihinden beridir de Ay Düğümleri ile de zorlu açılar yapıyor. Haliyle ilişkilerde köklü dönüşümlere neden oldu. 11 Ekim tarihinden 21 Ocak 2024 tarihine kadar da bu zorlu süreç devam ediyor. 2024 yılından sonra ise Kova burcuna geçiş yapacak. Ve daha çok Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları için önemli değişimler başlayacak.

12 Ekim Mars Akrep Burcunda

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapacak. 24 Kasım tarihine kadar da bu burçta yolculuğuna devam edecek. Ekim ayında kısmen destekleyi açıları var. Bu nedenle bu tarih aralığında atacağınız adımlarda daha verimli sonuçlar alınabilir. Yavaş ve temkinli adımlar kalıcı başarılar getirebilir. Ancak Kasım ayında sürprizler gezegeni Uranüs ile karşıt açısı olacak. Bu da sürpriz gelişmeler yaşayabileceğimizi gösteriyor. Bu nedenle Ekim ayında atacağınız adımların sonuçlarını iyi değerlendirin. Özellikle beklenmedik harcama ve masraf çıkarabilecek konularda temkinli adımlar atın.

13 Ekim Mars Satürn Üçgen

13 Ekim tarihinde Mars 'ın Satürn ile uyumlu bir açısı olacak. Şimdi uzun soluklu projeleriniz için adım atabilirsiniz. Bu süreçte hızlı başarılar beklemeyin. Bu bir maratonun başlangıcı gibidir. Çok yavaş ilerlediğinizi hissedebilirsiniz. Hatta gelişmeler okadar yavaştır ki ilerlediğinizi düşünmeyebilirsiniz. Zaman kaybı olmadığından emin olun. Şimdi sadece kaynaklarınızı kontrollü kullanın (Zaman/Para/Emek).


Terazi Burcunda Güneş Tutulması 14 Ekim 2023

Güneş Tutulması Ne Zaman?

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney düğüm tarafında gerçekleşecek. Ay düğümleri Koç - Terazi aksına 17 Temmuz 2023 tarihinde geçiş yaptı. 12 Ocak 2025 tarihine kadar da bu yolculuk sürecek. Bu geçişte yaşayacağımız Terazi burcundaki ilk tutulmayı ise bu ay yaşayacağız.

Astrolojide Güneş Tutulması ne anlama gelir?

Güneş Tutulması bir yeniaydır. Ay ve Güneş, tutulma anında aynı burç ve derecede yer alır. Dünya, Ay ve Güneş aynı hizaya konumlandığında o zaman bir tutulma gerçekleşir. Kimi zaman kişinin yaşamında bir dönüşüme neden olur. Etkisi uzun yıllar sürebilir. Güneş Tutulması Nasıl Yorumlanır yazısı bu konuda size bir fikir verecektir.

Yeniay, astrolojide bir başlangıcı temsil eden ay fazıdır. Ay fazları, 28 gün süren bir döngüdür. Yeniay sonrasında ilk dördün fazında yeniay konularunda bir adım atarız. Yeniay zamanı atılan adımların sonuçlarını dolunay geldiğinde alırız.

Güneş Tutulmasının etkisi ne olacak?

Bu bir konuyu geride bırakacağımız bir tarih olacak. Her zaman kötü bir olay yaşanmaz. Herzaman verdiğim bir örnek; okuldan mezun olursunuz ve kariyer hayatınız başlar. Bu hayatınızda yeni bir sayfa açabilmek için geride bırakmanız gereken bir alan olacak. Bu nedenle artık neyi bitirmek zorunda olduğunuza odaklanın. Bu bir eğitim, kariyer ya da ilişki de olabilir. Ama bilin ki bu size yeni bir başlangıç şansı verecektir. Terazi burcu ilişkiler ve ortaklıklarla ilgilidir. Sosyalliktir. Sanatçıları, arabulucuları temsil eder. Estetikle ilgili konuları anlatır. 21° Terazi burcunda gerçekleşecek tutulmadan 19°-23° öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarında göstergeleri olanlar daha çok etkilenecektir.

Bu tutulmaya Merkür eşlik ediyor. Bu nedenle daha çok kardeşler, eğitim, yolculuk veya resmi yazışmalar daha fazla gündemde olacaktır.



18 Ekim Güneş GAD Kavuşum

18 Ekim tarihinde Güneş GAD kavuşumu gerçekleşiyor. Yönetim kademesi için zorlu bir tarih. Bazı yöneticilerin görevden alınması muhtemeldir. Bu tarihte baba, eş, patron gibi figürlerden destek almak çok mümkün olmuyor. Bu kişilerle yolların ayrılması olasıdır. 24°49’ Terazi burcunda göstergeleri olanlar direk etki alabilirler.

20 Ekim Güneş Merkür Kavuşum

20 Ekim tarihinde Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Otorite figürlerinin önemli açıklamaları olabilir. Güney düğüm bu kavuşuma eşlik ettiği için özellikle yönetim kademesinin görevden ayrılma kararları olabilir. Terazi burcunda yaşanan tutulma konuları da bu tarihte tekrar gündeme gelecektir.

21 Ekim Pluto Transiti

21 Ekim tarihinde Güneş ve Merkür 'ün Pluto ile arasında zorlu bir açı olacak. Yüzeysel cevaplarla yetinmek istemeyeceğiniz bir zaman. Bu nedenle bazı tekliflere ya da fikirlere karşı direnç gösterebilirsiniz. Sözel baskılar gündeme gelirse bu sizin için rahatsız edici olabilir. Özellikle yönetim kademesinin manipülasyonlarına karşı dikkatli olun. Derin araştırmalar için uygun bir transittir. Özellikle konsantre olmanız gereken konularda şimdi çok daha verimli çalıştığınıza tanık olabilirsiniz. Eğer ilginiz varsa bu süreç psikanaliz için çok verimli geçebilir.

22 Ekim Venüs Jüpiter Üçgen

22 Ekim tarihinde iki iyicil olan Venüs ve şans gezegeni Jüpiter arasında destekleyici bir açı olacak. Tam anlamıyla halinizden memnun ve rahat olacağınız bir zaman. Şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, sakın rehavete kapılmayın. Karşılaştığınız fırsatlar parmaklarınızın arasından kayıp gitmesin. Çaba harcamak yerine öylece beklerseniz bu güzel zamanın getirdiği avantajları iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Lüks masraflar için fazla müsrif olma riskiniz var, dikkat! İlişkiler ve ortaklıklar konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konularda şanslı bir zaman. Maaş artışları, kazancın artması ve yatırımların değer kazanması olasıdır.



22 Ekim Merkür Akrep Burcunda

22 Ekim tarihinde Merkür de Akrep burcuna geçiş yapacak. 10 Kasım tarihine kadar devam edecek. Mahremiyetin önemli olduğu bir sürece giriyoruz. Şimdi daha kalıcı kararlar verebiliriz. Bu geçiş esnasında Ekim ayında daha kalıcı adımlar atabilirsiniz. Ancak Kasım ayı geldiğinde ani sözleşme fesihleri olabilir. Bu nedenle 4 Kasım tarihine kadar projelerinizi gizli tutmaya çalışın.

22 Ekim tarihinde Merkür Akrep burcuna geçtiği gün Satürn ile destekleyici bir açı yapacak. Zihinsel konsantrasyonun yüksek olduğu bir zaman. Özellikle bir eğitime başlıyorsanız ya da araştırmanız gereken konular varsa şimdi çok daha etkin olduğunuzu gözleyebilirsiniz. Daha gerçekçi ve pratik olduğunuz bir zamandan geçiyorsunuz. Dikkatinizi dağıtan konuşmalardan ya da sosyal ortamlardan bir süre uzak durmak isteyebilirsiniz.

23 Ekim Güneş Akrep Burcunda

23 Ekim tarihinde Güneş Akrep burcuna geçiş yapacak. Boğa burcunda gerçekleşecek son Ay tutulmasının etkisini hissetmeye başlayabilirsiniz. Satürn ile bir destekleyici açısı olacak bu geçişle birlikte. Hedefleriniz için yavaş ve temkinli adımlar başarı şansı verecektir. Bu hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak planlar yapmak için uygun bir zaman. Şimdi daha soğukkanlı ve olgun davranacağınız bir süreç. Elbette sizden daha olgun ya da yaşlı kişilerden de destek alabilirsiniz.



Boğa Burcunda Ay Tutulması 28 Ekim 2023

Ay Tutulması Ne Zaman?

28 Ekim 2023 tarihinde saat 23:23 'de Boğa Burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ay düğümleri Boğa - Akrep burçlarına 18 Ekim 2022 tarihinde geçiş yaptı.

Astrolojide Ay Tutulması ne anlama gelir?

Ay tutulmaları bir dolunaydır. Ay tutulmasında ve her dolunay zamanı Ay ve Güneş birbirlerine tam bir karşıt yaparlar. Ay, Güneşin bulunduğu burç ve derecenin tam karşısındadır. Ay tutulmasında ise Dünya Güneş ve Ay aynı hizada olurlar. Bu nedenle her dolunay bir ay tutulması değildir.

Ay tutulmasında da tıpkı bir dolunay gibi sonuç almayı bekleriz. Bu bir tamamlanma, bazen bir yüzleşme ya da farkındalık olabilir. Eski metinlerde Güneş tutulmaları genelde otorite figürleri ve kralla ilişkilendirilmiştir. Ay tutulmaları ise daha çok ya kraliçe ya da halkın kendisini ile ilgilidir.

Ay Tutulmasının etkisi ne olacak?

Bu burçta ilk tutulmayı 18 Kasım 2021 Boğa Burcunda Ay Tutulması ile yaşadık. Bu tarih sonrasında dünya üzerinde en çok konuşulan konunun faiz, enflasyon ve para olduğunu anımsayalım. 28 Ekim tarihinde yaşayacağımız bu tutulma ise bu serideki son tutulma olacak. 2031 yılına kadar yeni bir tutulma yaşamayacağız.

28 Ekim tarihinde Mars 'ın Jüpiter ile bir zorlu açısı olacak. Aynı gün Boğa burcunda bir ay tutulması da yaşayacağız. Bu Akrep - Boğa aksında yaşanacak son tutulma. Karşınıza çıkacak konularda fazla riskli adımlar atmamaya özen gösterin. Fazla risk almaya meyilli olduğunuz bir zaman. Hiçbirşey için acele etmeyin. Etki alanınızı genişletmek istiyor olabilirsiniz. Esktrem sporlar, fazla hızlı araç kullanmak ve riskli yatırımlara kalkışmak için doğru zamanda değilsiniz. Bu tutulma zamanında maddi kaynaklarınızı korumanız gerekiyor. Bu süreçte yatırımlarınızın sonuçlarını da alabilirsiniz.


29 Ekim Merkür Jüpiter Karşıt

29 Ekim tarihinde Merkür 'ün Jüpiter ile bir karşıt açısı olacak. Tutamayacağınız sözler vermemeye gayret edin. Bu süreçte fazla iyimserlik bazı sorunlara neden olabilir. Etik ya da yasal konularda da sınırları zorlamayın. Bu süreçte bir araç satışı karlı olabilir. ancak yeni bir araç alma planınız varsa fiyat piyasa değerinin üzerinde olabilir. Bu nedenle iyi bir araştırma yapmak faydalı olacaktır. Aynı gün Merkür 'ün Mars ile de bir kavuşumu olacak. Tartışmalar kontrolsüz bir şekilde büyüyebilir.

31 Ekim Venüs Uranüs Üçgen

31 Ekim tarihinde Venüs ve sürprizler gezegeni Uranüs arasında uyumlu bir açı olacak. Yeni bir arkadaş grubuna girmeniz olasıdır. Sosyal yaşantınızda bir değişim ve canlanma sözkonusu. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu yeni bir ilişkinin başlangıcını da gösterebilir. Maddi konularda ise farklı alanlardan gelir elde etmeniz ya da işinize teknolojinin dahil olması mümkündür.

2023-2024 yılı eğitimleri hakkında bilgi almak için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Temel Seviye Astroloji, İleri Seviye Astroloji ve Horary Astroloji için ön kayıtlar açılmıştır. Eğitimler online yapılacaktır. Ön kayıt yaptıranlara ücret ve katılım koşulları email ile iletilecektir.


Aylık Burç Yorumları

Aylık burç yorumları için hem burcunuzu hem de yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz. Özellikle kariyerle ilgili konular için muhakkak kendi burcunuzu okuyun. Yorumlar Batı Astrolojisi 'ne göre yazılmıştır. Ay burcunu daha çok Vedik Astroloji dikkate alır. Bu nedenle Ay Burcu 'na göre okumanıza gerek yoktur.


Doğum Haritası Hesaplama sayfasından Doğum Haritanızı Ücretsiz çıkarabilirsiniz. Yükselen Burç Hesaplama sayfasından hem yükselen burcunuzu öğrenebilir hem de özelliklerini okuyabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Örnek burç yorumları için bir önceki aylık burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Aylık burç yorumları önemli tarihlerin verildiği detaylı analizlerdir.

Üye Olarak yazının devamını ve sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Koç Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. İlişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler bu süreçte en çok konuşacağınız konular olacak. Bir kira sözleşmesi imzalayabilir veya bir ortaklık için görüşmeler yapmaya başlayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkmanız da olasıdır. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler bu süreçte artacaktır. Daha çok iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla olan ilişkileriniz bu süreçte önemli olacak. 10 Ekim tarihinde sıkıntı ve sorunları anlatan Satürn ile bir zorlu açısı olacak. Bu tarihte iş arkadaşlarınızla ilişkilerde zorluklar yaşanabilir. Eğer bir süredir iş hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız bu ay bu konu için çözüm arayabilirsiniz. 22 Ekim tarihinde bu konuda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle maddi konularda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. 31 Ekim tarihinde ise sürpriz gelişmeler hazır olun. Sağlık konusunda ise özellikle böbrekler bu süreçte özen istiyor. Bir süre dinlenmek isteyebilirsiniz. Ay sonunda sorunlar geride kalıyor.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. 13 Ekim tarihinde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Vergi, sigorta gibi konularda bazı harcamaları gözden geçirmek ve bir plan yapmak faydalı olabilir. Maddi konularla ilgili 2021 yılından beridir tutulmalar nedeniyle epey sınandınız. Şimdi bu ay son tutulmayı yaşayacaksınız. Tutulma zamanında ciddi masraflara neden olabilecek açılar var. Eğer bir yatırım planınız varsa bu tarihte harcamalar yapabilirsiniz. Ancak masrafların fazla olabileceğinin farkında olun.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Sizin için ilişkiler arenası hareketleniyor. Bir sözlelmeyi feshedebilirsiniz. Sorunlu ilişki veya ortaklıklarda yol ayrımına gelebilirsiniz. Bu dönemde atacağınız imzalar ya da vereceğiniz kararlar önemli olacak. Bu bir sürecin artık geride kaldığını gösteriyor. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilmeniz için bir defteri kapatıyorsunuz.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Özellikle kredi, vergi, sigorta gibi konularda yeni düzenlemeler yapılabilir. Harcamalar düzenlenebilir. Kredi alacaksanız eğer bunların geri ödemelerinin uzun sürebileceğinin farkında olun. Eğer geçtiğimiz iki sene içinde aldığınız krediler varsa bu tarihte bu kredileri kapatabilirsiniz. Partnerin gelirleri de bu dönemde gündeminizi meşgul edebilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Maddi konularda artık doğru kararları vermeyi ve bir bütçe yapmayı bu tarihte başarmış olmanız gerekiyor. Bu tutulma ile gelirlerinizde büyük bir artış yakalayabilirsiniz. Özellikle geçmişte yaptığınız yatırımlardan bu tarihte iyi bir kar elde edebilirsiniz.

Boğa Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. İş anlaşmaları, himzet alımları, iş yolculukları ve eğitimler bu süreçte yoğunlaşıyor. Bazılarınız ise sağlık kontrollerini yaptırabilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İkili ilişkiler konusunda başlarda zorlanabilirsiniz. Mart 2023 tarihi sonrasında yeni ilişkilerde koşullar kısıtlayıcı olabilir. Ancak bu ay bu sorunlar için çözüm şansınız var. Özellikle 22 Ekim tarihinde bazı destekler bulmanız mümkün. 31 Ekim tarihinde ise sürprizlere hazır olun. Eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili sorunlar da Ekim ortasından sonra çözülmeye başlıyor.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda daha kararlı olabilirsiniz. Yine de bu süreçte stresin arttığının farkında olun. 13 Ekim tarihinde daha kalıcı adımlar atabilirsiniz. Eğer aranızda bir gerilim varsa bu tarihre daha soğukkanlı olmanız mümkün. Ancak 28 Ekim tarihinde gerilim gereksiz yere artabilir. Bu tarihte bir ay tutulması olacağını da anımsayalım. Vereceğiniz kararlarda soğukkanlı olmaya gayret edin. Bu geçişte iş ortaklıklarında da rekabet artabilir.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. İş yeriniz küçülmeye gidebilir. İş arkadaşlarınızdan görevi bırakanlar olabilir. İş ortamında huzur bulmak çok mümkün olmayacaktır. Eğer halihazırda sorunlu bir iş yerinde çalışıyorsanız iş değiştirmek için fırsatları kollayın. Karşınıza çıkan teklifleri iyi değerlendirin. Halihazırda şanslı bir süreçten geçiş yaptığınız için çalıştığınız kuruma gereksiz bir sadakatle bağlanmak için hiç uygun bir sene değil. Eğer çalıştığınız kurum işlevini yitirmişse geride bırakmaktan çekinmeyin. Sağlık kontrolleriniz için de bu yılı iyi değerlendirin. Kendinize uzun bir süredir özen göstermemişseniz böbrek ya da şeker sorunları ile uğraşabilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Partnerinizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler bu dönemde gündeminizi meşgul edebilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Aynı gün Mars ve burcunuzda yolculuk eden Jüpiter de zorlu bir açı yapacak. Bu nedenle riskleri gözardı etme riskiniz var. Bu dönemde sizin vereceğiniz kararlar fazlasıyla dikkat çekebilir. Geçtiğimiz yıldan beri partnerinizle doğru bir denge yakalayamamışsanız belki artık yeter diyebilirsiniz. Bu dönemde kendi öncelikleriniz daha önemli olacak. Eğer şanslı bir iş fırsatı ile karşılaşmışsanız partneriniz sizin vereceğiniz kararlar için ödün vermek zorunda kalabilir. Eğer davalık bir süreciniz varsa bu dava sonucunda maddi bir kazanç elde edebilirsiniz.



İkizler Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu süreçte on çok onunla iletişim halinde olmanız mümkün. Eğer bir çocuğunuz varsa onun eğitim hayatı da bu süreçte sizi meşgul edebilir. Yaşı elverenlerin bu dönemde çocukları bir eğitim nedeniyle taşınmak durumunda kalabilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İş nedeniyle yer değişikliği planlıyorsanız bu süreçte ev için yapılacak harcamalar çok olabilir. Aileden destek almak, bazı misafirleri evinizde ağırlamak da bu dönemde olası. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Partneriniz bu dönemde iş hayatı konusunda daha avantajlı konumda. Bu süreçte olası iş değişiklikleri de gündeme gelebilir. 22 Ekim tarihinde bazı fırsatlar yakalaması mümkün. Ay sonunda ise sürpriz haberler gelebilir.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İş hayatınızda aktif bir dönem olabilir. Kısmen yorucu olma ihtimali var. 13 Ekim tarihinde sorumluluklar artabilir. Sadece yapabileceklerinize söz verin. Aksi durumda 28 Ekim tarihinde ay tutulması gerçekleştiğinde bazı görevleri tamamlayamadığınıza tanık olabilirsiniz. Bu süreçte sorunlu bir iş yerinde çalışıyorsanız ayrılma kararı da verebilirsiniz.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Eski ilişkilerin tekrar gündeme gelebilir. Eğer çocuklarınız varsa eğitim nedeniyle sizden uzak biryere taşınabilirler. Bu dönemde riskli yatırımlardan uzak durun. Bu dönemde hobi olarak ilgilendiğiniz konularda bir eğitim alıyorsanız bunların bitirme sınavları ya da projeleri olabilir.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Bu süreçte iş değişikliği düşünüyorsanız şartları iyi değerlendirin. Nelere taahhüt verdiğiniz önemli olacak. Sağlık kontrolleri, beslenme ve egzersiz gibi rutinler de bu geçiş esnasında önemli olacak. İyi bir planlama ile yaşamınıza çeki düzen verebilirsiniz.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Geçtiğimiz yıldan beri devam eden bu tutulmalarda ruhsal konularla daha fazla ilgilenmiş olabilirsiniz. Bazılarınız ise kendisi terapi almaya başlamış olabilir. Şimdi bunların sonuçlarını görebilirsiniz. Partneriniz bu süreçte iş değişiklikleri yapabilir.

Yengeç Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Ailenizle iletişiminiz artabilir. Birlikte bir yolculuğa da çıkabilirsiniz. Bu süreçte taşınma planınız varsa bir kira sözleşmesi de imzalayabilirsiniz. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Yakın çevrenizle ilişkilerinizin hassas olduğu bir zaman. Başta bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak 22 Ekim tarihinde sorunların çözümü için destekler bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelebilecek yardım tekliflerini geri çevirmeyin. Bu süreçte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde gelebilecek sürpriz haberlere hazır olun.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bu dönemde kalıcı adımlar atabilirsiniz. İlişkiler konusunda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Eğer eğitim ya da yayınlıkla ilgili planlarınız varsa bunlar konusunda aracılarla çalışabilirsiniz. 28 Ekim tarihinde bir ay tutulması yaşanacak. Bu tarih civarında aldığınız riskler konusunda dikkatli olun.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Bu yıl ş nedeniyle taşınmaların gerçekleşmesi çok olası. Bu tarihte bir yer değişikliğine gidebilirsiniz. Eğer bir ev satışı planınız varsa bu dönemde bir satış gerçekleşebilir.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Bu dönemde tüm odak noktanız aşk hayatınız olacak. Partnerinizle iletişiminiz artabilir. Onunla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eğer bir çocğunuz varsa onun eğitim hayatı da bu dönemde gündeminizi meşgul edebilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Bu tarihte maddi konularda riskli adımlardan uzak durmakta fayda var. Tutulma zamanında daha önce yaptığınız yatırımların sonuçlarını alabilirsiniz. Ancak bu dönemde maddi yatırımlar konusunda tedbirli olmakta fayda var. Bir borcu kapatmak için yüklü bir ödeme yapabilirsiniz. Veya bir vergi, sigorta gibi konularda bir ödeme yapmanız gerekebilir. Ancak rakamlar beklediğinizden yüksek olabilir.



Aslan Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Kardeş veya kuzenlerinizle iletişiminiz artıyor. Bu dönemde bazı başvurular ya da sınavlara hazırlık sürecine de girebilirsiniz. Bir eğitim alıyorsanız bu konu daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Kısa yolculuklar bu dönemde artabilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Maddi konularda zorunlu bazı harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Veya zorunlu bir harcama yapmanız gerekebilir. Halihazırda zaten ek gelirler konusunda bir kemer sıkma döneminden geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte gelir gider dengenizi ayarlamanız gerekiyor. Bu konularda sorunlarınızı 22 Ekim tarihinde çözebilirsiniz. Özellikle kariyer konusunda bir terfi ya da gelir artışı yaşayabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde ise sürpriz kazançlara hazır olun.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bir ev tadilatı planınız varsa beklediğinizden de masraflı çıkabilir. Planlamalar için 13 Ekim tarihini kullanabilirsiniz. Ancak ay sonunda yapacağınız harcamalar beklediğinizden fazla olabilir. Bu dönemde evin güvenliğine de özen göstermekte fayda var.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Bir araç satışı düşünüyorsanız bunun için adım atabilirsiniz. Ancak satın alma planınız varsa dikkatli olun, tahmininizden daha masraflı olabilir. Bu süreçte bir eğitimi tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa artık mezuniyet planları yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer kardeşiniz varsa bu tarih sonrasında ayrı şehirlerde yaşamaya başlayabilirsiniz. Belki bir süreliğine de olsa birbirinizden uzaklaşmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle finansal bir ortaklık yapmak ise bu süreçte çok mantıklı olmayabilir. Kaynaklarınızı yitirmenize neden olacak bir ortaklığın içine girmeyin. Elbette bu süreçte kardeş veya kuzenlerinizin hayatında önemli gelişmeler de yaşanabilir. Verdikleri kararlar ya da hayatlarında atacakları önemli adımlar sizi de etkileyebilir.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Bir kira sözleşmesi imzlayabilirsiniz. Ailenizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Bazılarınız ise bir aile ziyareti için yolculuğa çıkabilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Kariyerinizde sürpriz değişimler gündeme gelebilir. Bu tutulma zamanında geçmişte konuşulmuş ancak askıda kalmış terfiler alınabilir. Bu tutulmaya şans gezegeni Jüpiter de eşlik ediyor. Bu nedenle hayatınızda bir dönemi kapatıyor olsanız da bunun sizin avantajınıza olabileceğini unutmayın.

Başak Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Finansal konularda anlaşmalar ve başvurular gündeme gelebilir. Maaş görüşmeleri yapabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde gelirleriniz artabilir. Ancak gelir gider dengenizi ayarlamanız gereken bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Üstelik bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Popülerliğiniz artıyor. Görünüşünüz için daha fazla harcama yapabilirsiniz. İlişkiler konusunda bir süredir zorlanıyorsunuz. Bu dönemde bu sorunları çözmek için bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ortaklıkları konusunda da bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle yurtdışı bağlantılar konusunda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yasal konularda da destek alabilirsiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa Bu dönemde eğitmenlerinizden destek bulmanız mümkün. Yurtdışı yolculuklar ya da vize işlemleri ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bu dönemde yolculuklar yorucu geçebilir. Bu süreçte yapacağınız başvurular ya da anlaşmalar bağlayıcı olabilir. Riskli adımlar atmaktan kaçının, yasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle 28 Ekim tarihindeki ay tutulması bu konuları tetikleyebilir.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Bu tarih öncesinde birikimlerinizi korumaya özen gösterin. Karşınıza çıkan yatırım fırsatlarında ise iki kez dikkatli olun. Bu süreci cebinizde bir delik varmış gibi düşünün. Gelir gider dengenizi iyi korumanız gerekiyor.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Tüm odak noktanız kardeş, kuzen ve yakın çevreniz olacak. Onlarla iletişiminiz artabilir. Bu dönemde kısa mesafe yolculuklar artabilir. Bir araç alım satımı ile ilgilenmeniz gerekebilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma zamanında son iki senedir devam ettiğiniz bir eğitimi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Eğer yurtdışına çıkış sürecindeyseniz bu dönemde artık bu konular netlik kazanabilir. Bu dönemde önemli yolculuklar yapabilirsiniz. Bazılarınız fuar ya da kongre gibi mesleğine katkı sağlayacak önemli etkinliklere katılabilir. Bu dönemde attığınız adımlar sizi işbirliği içine girebileceğiniz önemli kişilerle bir araya getirebilir. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Bu tutulmaya Jüpter eşlik ediyor, bu nedenle özellikle eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.



Terazi Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Yapacağınız konuşmalar ya da alacağınız kararlar dikkat çekecektir. Bu dönemde yurtdışından gelecek haberler önemli olacaktır. Yasal konularda bazı başvurularınız varsa bunlarla ilgili yazışmalar artabilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Gizli ilişki ve ortaklıklardan uzak durmanız gereken bir süreç olacaktır. Bu dönemde terapi almak, ruhsal konularla ilgilenmek iyi bir fikir olabilir. Ay sonunda büyük gelişme kaydedebilirsiniz. Bu süreçte partnerinizin işiyle ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Özellikle ay sonunda sürpriz haberlere hazır olun.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bu dönemde harcamalarınız artabilir. Bir süredir gelir gider dengesini kaybetmiş olabilirsiniz. Ay sonunda gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Hayatınızda önemli bir süreci geride bırakıyor olabilirsiniz. Eğer eğitim süreciniz devam ediyorsa bu dönemde artık mezuniyet aşamasına doğru ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yurtdışından dönüş kararı alabilir. Bir karardan vazgeçmek, bir anlaşmayı feshetmek de olasılıklar arasında. Eğer kardeşlerinizle yakınsanız bu dönemde farklı şehirlere taşınabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar ve yapacağınız açıklamalar fazlasıyla dikkat çekecek. İlişki ve ortaklıkların önemli olduğu bir yıl içindesiniz. Bu dönemde ilişkiniz için ödün vermeniz gereken konular gündeme gelebilir.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Maddi konular tüm odak noktanız olacak. Bu konuda önemli anlaşmalar ya da başvurular yapabilirsiniz. Özellikle iş yerinizle yapacağınız görüşmeler önemli olacak. Hizmet sözleşmelerinizi tekrar değerlendirebilirsiniz.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Bu tutulmada prim gibi maaş harici gelirleriniz konusu netlik kazanabilir. Bu aslında şanslı bir tutulma. Ancak yine de riskli adımlar atmamaya çalışın. Bir sözleşmenin feshedilmesi sonrasında bir tazminat alabilirsiniz. Veya birşeyin satışından kazanç elde edebilirsiniz. Bu bir araç satışı olabilir. Veya hukuki haklarınız için açtığınız bir dava sonucunda maddi bir kazanç elde edebilirsiniz.

Akrep Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bu dönemde dedikodulardan uzak durmanızda fayda var. Gizli anlaşmalar uzun vadede sorunlara neden olabilir. Partnerinizin iş hayatıyla ilgili de bazı teklifler gündeme gelebilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Başta arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak ay sonuna doğru bu sorunlara çözüm bulabilirsiniz. 22 Ekim tarihinde partnerinizden ya da iş ortağınızdan gelen destekler olacaktır. Ay sonunda ise sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Fiziksel sağlığınıza özen gösterin. Ufak tefek sakarlıklar bu dönemde olasıdır. Kendinizi normalden daha gergin de hissedebilirsiniz. Bu süreçte bir spora da başlayabilirsiniz. Ancak ay sonunda kendinizi fazla zorlamamaya gayret edin.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Eğer evliyseniz eşinizin iş değişikliği gündeme gelebilir. Bu dönemde çalıştığı firma küçülmeye gidebilir. Veya iş arkadaşlarından görevi bırakanlar olursa daha yoğun çalışmak zorunda kalabilir. Evli değilseniz bu süreçte ruhsal olarak kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Belki bir terapiye başlamak bu süreçte sağlıklı olabilir. Bir sınava hazırlanmak için kendinizi kampa alabilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Sözleriniz veya verdiğiniz kararlar dikkat çekebilir. Kariyeriniz de bu dönemde ana gündeminiz olacak. Kendi işinizi yapıyorsanız önemli kararlar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Vergi, sigorta gibi maddi konular da bu dönemde gündeminizi meşgul edebilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. İlişkilerle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Bu aslında oldukça şanslı bir süreç. Eşten ya da ortaktan destek gelebilir. Bir dava süreciniz varsa bu konu artık netlik kazanabilir. Kira sözleşmeniz bitiyorsa bu tarihte bir taşınma kararı alabilirsiniz.



Yay Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. Belki birlikte yolculuk planları yapabilirsiniz. Dernekler ya da meslek gruplarından alacağınız eğitimler olabilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İş nedeniyle katılacağınız etkinlikler olabilir. Yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Onlarla olan ilişkileriniz şimdi çok daha destekleyici olacak. İş hayatınızda bir değişim istiyorsanız bu dönem çok destekleyici. 22 Ekim tarihinde bir terfi fırsatı yakalayabilirsiniz. Ay sonunda ise sürpriz gelişmelere hazır olun. Bir iş değişikliği arayışındaysanız bu tarih iyi bir fırsatı karşınıza çıkarabilir.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Gizli düşmanlıklara açıksınız. Bu nedenle bu tarih aralığında planlarınızı kendinize saklayın. Ruhsal olarak kendinizi nedensiz gergin olabilirsiniz. Rüyalar rahatsız edici olabilir. Uyku sorunları yaşayabilirsiniz. Bu dönemi en sağlıklı geçirmenin yolu planlarınız için kapanıp çalışmak olacaktır. İşle ilgili konularda ay sonunda riskli adımlar atmamaya gayret edin.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Bu süreçte bir çevre değişikliğine gidebilirsiniz. Bazılarınız çocuk sahibi olmaya karar vermişse bu dönemde sosyal hayatı kısmen sekteye uğrayabilir. Bir eğitim nedeniyle bir süre çevrenizden uzaklaşmaya karar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında gerçekleşen bazı gelişmelerden siz de etkilenebilirsiniz. Bazıları sizden uzakta bir yere taşınabilirler. Bu dönemde iş nedeniyle dahil olduğunuz meslek gruplarından ayrılma kararı alabilirsiniz. Veya buradaki bazı sorumluluklarınızı devretmeniz gerekebilir. Siyasi bir hayatınız varsa burada bir gruptan uzaklaşma kararı alabilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Bazılarınız bu süreçte evde dinlenmeyi seçebilir. Bazılarınız ise partnerinin iş hayatındaki gelişmeler nedeniyle bir yer değişikliği planı yapabilirler. Bu süreç iş hayatınızda yoğun bir dönem olabilir. Mahremiyeyin önemli olduğu bir zamandan geçiyorsunuz. Dedikonulardan uzak durun.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bazılarınız için bu kariyerinde önemli bir değişimi tetikleyebilir. İş arkadaşlarınızdan görevden ayrılma kararı verenler olabilir. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız bu dönemde firmanız bazı görev değişikliklerine gidebilir. Kendi işinizi yapıyorsanız ofisinizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Bu süreçte bazı sözleşmelerinizi sonlandırabilirsiniz. Eğer bir süredir çalışmıyorsanız ya da ofisten uzaksanız bu tutulma zamanında ofise geri dönme kararı alabilirsiniz.

Oğlak Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Yöneticilerinizle iletişiminiz artıyor. Eğer bir iş arama sürecindeyseniz bu dönemde başvurularınız ve iş görüşmeleriniz artabilir. İş nedeniyle bir eğitime katılmanız ya da yolculuk planı yapmanız gerekebilir. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bu dönemde özellikle yurtdışıyla bağlantılı bir işte çalışıyorsanız bu kişilerle ilişkileriniz yoğunlaşıyor. Vize işlemleri ya da fuar gibi konularda başvurularınız varsa bu dönemde olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Yolculuk ya da eğitimler için bu dönemde daha çok harcama yapabilirsiniz. Partnerinizle yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu dönemde gelebilecek sürpriz haberlere de hazır olun.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz biraz gergin olabilir. Veya birlikte bir projeye dahil olabilirsiniz.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Eğer bir kariyer değişikliği planınız varsa bu tarihte ilk adımları atabilirsiniz. Eski bir işe geri dönebilirsiniz. Veya bazılarınız eski yöneticileri ile tekrar beraber çalışmaya başlayabilir. Bazılarınız eğitimlerini tamamlayarak yeni bir kariyere başlayabilir. Eğer sözleşmeli bir işte çalışıyorsanız ve firmanızdan memnun değilseniz bu dönemde sözleşmenizi yenilemekten vazgeçebilirsiniz. Ve kendinize yeni bir iş arayışına başlayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde hizmet aldığınız bazı kurumlarla sözleşmelerinizi feshetme kararı alabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı çalışıyorsanız bu tarih geldiğinde çalıştığınız firmalar sözleşmelerini yenilemekten vazgeçebilirler. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız yöneticileriniz değişebilir veya sizin görev tanımınızda bazı önemli değişimler yapabilirler.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Sosyal hayatınız tüm odak noktanız haline geliyor. Bu süreçte arkadaşlarınızla birlikte bir eğitime katılabilirsiniz. Veya birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Veya bir dernek ya da meslek gurubu ile bir projeye dahil olabilirsiniz.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Eğer bir süredir çocuklarınızdan uzak kalmanız gerekmişse şimdi tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yaşı elverenler çocuklarının evilik kararına tanıklık edebilirler. Bu dönemde daha çok onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Daha fazla irtibatta olmanız veya onlara destek olmanız olasıdır. Çocuğunuz yoksa ve yeni başlamış bir birlikteliğiniz varsa bu tarih geldiğinde önemli kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız için bu süreç borsa gibi riskli yatırımları ile ilgili bir yüzleşmeyi getirebilir. Bu tarih gelmeden önce kazançlarınızı güvenli bir alana aktarmak iyi bir fikir olabilir.



Kova Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Eğitim ve yolculuklar bu süreçte gündeminizi meşgul edecek. Vize ya da fuar gibi konular için başvurular yapabilirisiniz. Yurtdışı ile ilgili bağlantılı işleriniz varsa bu dönemde onlarla iletişiminiz artabilir. Bazılarınız bu dönemde eğitimle ilgili bazı başvurular yapabilir. Bir sertifika sürecine girebilirsiniz. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Finansal konularda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu konuda çözümler yakın. Bir ev kredisi için başvuru planınız varsa bu dönemde güzel haberler alabilirsiniz. Vergi, sigorta ya da tazminat gibi konularda destekler bulmanız mümkün. Eğer bir süredir ailenize ait bir miras sorunu ile uğraşıyorsanız şimdi bu konuların çözüme kavuşması mümkün. Ayın sonuna doğru sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Bir süredir iş hayatınızla ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu dönemde rekabet artabilir. Maddi konularda yeni düzenlemeler 13 Ekim tarihinde gündeme gelebilir. Ancak 28 Ekim tarihinde riskli adımlar atmamaya özen gösterin. Özellikle yasal şartları zorlamayın.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa mezuniyet sürecine başlayabilirsiniz. Bu dönemde yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bazı sözleşmelerinizi feshetme kararı alabilirsiniz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız ve çok uluslu bir firmadaysanız yöneticilerinizden bazıları değişebilir. Farklı insanlarla irtibata geçmek durumunda kalabilirsiniz. Bir yurtdışı yolculuk planınız varsa bu dönemde evraksal süreçlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yurtdışında yaşıyorsanız bir yer değişikliği planınız olabilir. Kardeş ya da kuzenlerinizin evliliklerinde bazı sorunlar gündeme gelebilir ve süreçten kısmen siz de etkilenebilirsiniz.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. İş anlaşmaları ya da iş nedeniyle yolculuklar bu dönemde artabilir. Tüm odak noktanız kariyeriniz olacak. İş ortaklıkları da bu süreçte olasıdır. Ancak bu dönemde atacağınız adımlara özen gösterin.28 Ekim tarihindeki Ay Tutulması sizi kariyerinizle ilgili de bir yol ayrımına getirebilir.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Bir ev alım satımı planlıyorsanız bu tarihlerde netlik kazanabilir. Eğer yakın zamanda bir ev ya da arsa yatırımı yapmışsanız şimdi karlı bir satış fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte yer değişikliği yapabilir. Bu dönemdeki yer değişiklikleri muhtemelen bir iş değişimi nedeniyle olabilir. Veya eşinizin kariyerinde yapacağı değişiklik nedeniyle taşınma kararları almanız gerekebilir. Bu süreçte aslında eşiniz kariyer konusunda daha şanslı. Bu nedenle bir ikilem yaşarsanız partnerinizin şartlarına uymak daha akıllıca olabilir. Bazılarınız bu süreçte aileden destek alabilir veya onlarla beraber karar vermesi gereken konular gündeme gelebilir. Eğer bir süredir iş nedeniyle evde fazla vakit geçirememişseniz şimdi bu dönem geride kalıyor. Artık ailenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Balık Burcu Ekim Ayı Burç Yorumu

5 Ekim tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. 22 Ekim tarihine kadar bu geçiş sürecek. Vergi, sigorta ve kredi gibi konularda başvuru ya da imzalar gündeme gelebilir. İş ortaklıklarınız varsa maddi ortağınız bu dönemde gelirlerle daha fazla ilgilenebilir. Finansal konular bu yıl sizin için önemli bir konu. Bu burçta 14 Ekim tarihinde bir Güneş Tutulması yaşayacağımızı anımsayalım. Bu nedenle yapılacak konuşmalar ya da atılacak imzalar bu tutulma nedeniyle iki kat daha önemli olacak.

9 Ekim tarihinde Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. 8 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. İlişkiler konusunda başta bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Ancak 22 Ekim tarihinde bu sorunların çözümü için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı destekler bulabilirsiniz. Partnerinizle birlikte keyifli bir yolculuğa da çıkabilirsiniz. Ay sonunda ise sürpriz haberlere hazır olun.

12 Ekim tarihinde Mars Akrep burcuna geçiş yapıyor. 24 Kasım tarihine kadar bu geçiş sürecek. Yasal konularda dikkatli olmanız gereken bir zaman aralığı olacak. Bu süreçte riskleri gözardı etmek sorunlara neden olabilir. 13 Ekim tarihinde üzerinize düşen sorumluluklardan kaçmayın, bu gelişminiz açısından önemli olacaktır.

14 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşiyor. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu süreci sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yılan hikayesine dönmüş bir aile mirasınız varsa bu dönemde bununla ilgili gelişmeler tekrar gündeme gelebilir. Haklarınızdan feragat etmemeye özen gösterin. Sürecin adil ilerlemesi için elinizden geleni yapın. Bu dönemde yeni bir kredi çekmek çok iyi bir fikir olmayabilir. Bir borcu ya da krediyi kapatmak, bir sigorta poliçesini sonlandırmak için de harekete geçebilirsiniz. Bu tarihte başlatacağınız ortaklıklar size kazançtan çok kayıp getirebilir. Bu nedenle bu yıl daha çok ortaklık yerine işbirliklerini tercih edin.

22 Ekim tarihinde Merkür hemen ertesi gün de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kalıcı başarılara imza atmayı sağlayacak olan Satürn ile bir destekleyici açıları olacak. 22-24 Ekim tarihleri arasında atacağınız imzalar bağlayıcılığı olabilir. Yurtdışı ya da eğitimle ilgili konular bu dönem odak noktanız olabilir. Bu süreçte vize ya da yasal konularda bazı başvurular yapabilirsiniz.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Bir süredir bir araç almayı planlıyorsanız bu tarihte artık bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeş ve kuzenleriniz önemli kararlar verebilirler. Bazıları evlilik kararı alabilir. Bazıları ile tekrar aynı şehirde yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu süreçte ekonomik olarak onlardan destek alma şansı yakalayabilirsiniz. İş nedeniyle katılacağınız önemli yolculuklar olabilir. Bu yolculuklar sayesinde kariyerinize destek verecek önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Karşınıza çıkan eğitim fırsatlarını da iyi değerlendirin. Bunlar size kapı aralayacak önemli insanlarla tanışma şansı yakalamanızı sağlayacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir;




Ekim 2023 Ay Boşlukta Zamanları

................ - 1.10.2023 4:18

3.10.2023 4:19 - 3.10.2023 8:03

5.10.2023 9:34 - 5.10.2023 15:32

7.10.2023 22:12 - 8.10.2023 2:24

10.10.2023 12:36 - 10.10.2023 15:02

12.10.2023 23:10 - 13.10.2023 3:22

15.10.2023 10:01 - 15.10.2023 14:04

17.10.2023 18:43 - 17.10.2023 22:36

19.10.2023 22:02 - 20.10.2023 4:55

22.10.2023 9:00 - 22.10.2023 9:06

23.10.2023 22:04 - 24.10.2023 11:33

26.10.2023 9:39 - 26.10.2023 13:01

28.10.2023 11:20 - 28.10.2023 14:44

30.10.2023 14:36 - 30.10.2023 18:08


Ekim 2023 Ay Fazları

Ekim 2, 2023 21:59 Küçülen Ay Fazı

Ekim 6, 2023 16:47 Son Dördün Fazı

Ekim 10, 2023 19:17 Kapanan Faz

Ekim 14, 2023 20:55 Yeniay - Güneş Tutulması

Ekim 18, 2023 16:49 Hilal Fazı

Ekim 22, 2023 6:29 İlk Dördün Fazı

Ekim 25, 2023 15:21 Büyüyen Ay Fazı

Ekim 28, 2023 23:24 Dolunay - Ay Tutulması

Kasım 1, 2023 12:48 Küçülen Ay Fazı


Ekim 2023 Önemli Tarihler

Ekim 2, 2023, 18:34 Merkür Neptün Karşıt

Ekim 3, 2023, 19:05 Venüs KAD Üçgen

Ekim 3, 2023, 22:19 Merkür Pluto Üçgen

Ekim 5, 2023, 03:09 Merkür Terazi Burcunda - 22 Ekim Merkür Akrep

Ekim 5, 2023, 14:54 Mars GAD Kavuşum

Ekim 9, 2023, 04:04 Mars Pluto Kare

Ekim 9, 2023, 04:11 Venüs Başak Burcunda

Ekim 10, 2023, 09:10 Venüs Satürn Karşıt 1°02’ Başak/Balık

Ekim 11, 2023, 04:09 Pluto İleri Gidiyor

Ekim 12, 2023, 07:04 Mars Akrep Burcunda

Ekim 13, 2023, 15:28 Mars Satürn Üçgen

Ekim 14, 2023, 20:54 Terazi Burcunda Güneş Tutulması 21°07’

Ekim 15, 2023, 01:31 Merkür Kiron Karşıt

Ekim 18, 2023, 14:21 Güneş GAD Kavuşum 24°49’ Terazi

Ekim 19, 2023, 07:14 Merkür GAD Kavuşum

Ekim 20, 2023, 08:37 Güneş Merkür Kavuşum 26°34’ Terazi

Ekim 21, 2023, 03:50 Merkür Pluto Kare

Ekim 21, 2023, 17:09 Güneş Pluto Kare

Ekim 22, 2023, 07:32 Venüs Jüpiter Üçgen 12°06’ Başak / Boğa

Ekim 22, 2023, 09:49 Merkür Akrep Burcunda + Merkür Satürn Üçgen

Ekim 22, 2023, 19:12 Merkür Satürn Üçgen

Ekim 23, 2023, 19:21 Güneş Akrep Burcunda

Ekim 24, 2023, 10:13 Güneş Satürn Üçgen

Ekim 28, 2023, 19:02 Mars Jüpiter Karşıt 11°15’ Akrep / Boğa

Ekim 28, 2023, 23:23 Boğa Burcunda Ay Tutulması 5°08’

Ekim 29, 2023, 06:44 Merkür Jüpiter Karşıt 11°11’ Akrep / Boğa

Ekim 29, 2023, 17:21 Merkür Mars Kavuşum

Ekim 31, 2023, 15:51 Venüs Uranüs Üçgen 21°36’ Başak / Boğa


Ücretsiz doğum haritası hesaplamak ve yükselen burcunuzu öğrenmek için Doğum Haritası Hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.



bottom of page