top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Güneş Tutulması Koç Burcunda 20 Nisan 2023

Koç Burcunda Güneş Tutulması 20 Nisan 2023

20 Nisan 2023 tarihinde saat 07:12 'de 29°Koç burcunda bir Güneş Tutulması olacak. Koç burcu ateş elementi ve öncü bir burçtur. Koç burcu her zaman hız ve acelecilikle ilgilidir. Karşımıza çıkan konuların etkisi hızlı hatta fazla hızlı olabilir. Acil verilmesi gereken kararlar ya da fazla düşünülmeden atılan adımlar gündeme gelebilir. Hazırlıksız yakalanmak Koç burcundaki ana temalardan birisidir. Tecrübesiz olduğunuz konularda atılan adımlar da bu tutulmanın etkileri arasında olacaktır.


Eski metinlerde bu tutulma ile ilgili bazı bilgileri de aşağıda görebilirsiniz. Ancak bu metinlerin insanların tutulmalardan korktuğu dönemlerden aktarıldığını unutmayın. Elbette tutulmalar ülkenin kralı, halkın genel sağlığı ve refahı, doğa olayları, savaş veya salgınlar ile ilgili de bilgiler için başvurulmuş önemli tekniklerden birisidir. Bu genel etkilerin bireysel hayatımızda çok daha farklı çalışabileceğini unutmamak gerekiyor. Bazılarının hayatında güzel gelişmeleri tetiklerken bazıları bu tutulmadan zorlanabilir. Bireysel haritalarınızda öncü burçların son derecelerinde göstergeleri olanlar bu tutulmadan direk etki alabilir. Ateş elementinde göstergeleri olanlar ise tutulmayı daha sağlıklı kullanma fırsatı yakalayabilir.


Güneş tutulmaları birer yeniaydır ve önemli başlangıçları temsil eder. Bir yeniayın etkisi bir sonraki yeniaya kadar sürer. Ancak tutulmalar bundan daha fazla etkilidir ve bazen yıllara damgasını vuran etkiler yaratır. Koç öncü bir burçtur bu nedenle de daha çok ani başlangıçları karşımıza çıkaraktır. Ancak burada burcun son derecesinde olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu noktada gücü tükenmiş bir durumdan bahsedebiliriz. Bu ya geç kalınmış bir adımdır ya da artık vadedecek birşeyi kalmamış bir konuda adım atmak üzereyizdir.


Koç burcunda gerçekleşecek bu tutulma bu burçtaki ilk tutulma olacak. Bundan sonra 1,5 sene boyunca Koç / Terazi aksında tutulmalar olacak. İlişkiler konusunda önemli kararların verileceği bir süreç olacaktır. Küresel anlamda girişimcilik, bireysellik daha fazla ön planda olacak. Savaşlar ve gerilimlerin artması da olasıdır. Bireysel hayatlarınızda yeni başlangıçları temsil edecektir. Ancak hemen ardından başlayacak bir Merkür retrosu var. Bu nedenle bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Geçmiş konular da bu süreçte tekrar gündeme gelebilir. Tutulma 29° 'de gerçekleşiyor. Bir burç 30° 'dir. Yani tutulma burcun son derecesinde meydana geliyor. Son derece artık enerjisi tükenmiş bir noktadır. Bu nedenle de bir devrin sonu olarak düşünebiliriz. Yani bu tutulma için sonun başlangıcı diyebiliriz. Son derece sönmek üzere olan bir ateş gibidir. Bu nedenle de burada yeni bir başlangıç yapmak zordur. Ancak bir projeyi bitirmek için adım atılabilir. Hemen tutulmanın ardından Güneş ve Pluto arasında zorlu bir açı meydana gelecek. Yönetim kademesini ikna etmek için çok uygun bir tarih olmayabilir. Üzerinizde yoğun bir baskı da hissedebilirsiniz. Bu nedenle özellikle yönetim kademesi ile görüşmek için 24 Nisan tarihini bekleyin.


Bu tutulmaya Koç burcundaki Jüpiter eşlik ediyor. Jüpiter bu burçta üçlü yöneticiliğe sahip. Bu nedenle sağlıklı kullanımında destekleyici etkiler de yaratabilir. Ancak konu ne olursa olsun Jüpiter 'in aşırılık barındırdığını unutmayın. Sizin için bu tutulma finansal bir harcamayı getirirse almayı düşündüğünüz şeyin fiyatının aşırı olabileceğinin farkında olun.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Pluto arasında sert bir açı gerçekleşecek. Bu yönetim kademesi için oldukça zorlu bir etki. Köklü değişiklikler, yıkımlar, baskılar veya önemli bir figürün alaşağı edilmesine tanıklık edebiliriz.


19 Nisan 2004 tarihinde bu derecede bir Güneş tutulması yaşadık. Yaşı elverenler dönüp bu tarihte hayatlarında hangi konuların daha fazla gündeme geldiğini hatırlamaya çalışsın. Burada yaptığınız başlangıçlar size bir fikir verebilir. Benzer konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

25-26 Nisan ve 15-19 Mayıs tarihleri bu tutulma açısından önemli iki tarihtir ve takip edilmeleri gerekir. Bu tarihte verilen kararlarda aşırı reaksiyon vermemek, radikal kararlar almamak önemli olacaktır. Özellikle 19 Mayıs tarihinin provakasyonlara açık olduğunun farkında olmak gerekiyor.


Güneş Tutulmasından Etkilenen Burçlar 2023

Koç ve Terazi burçları bu tutulmadan direk etki alacaktır. Yengeç ve Oğlak burçları da bu tutulma zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu tutulmadan destekleyici etkiler alacak olanlar Aslan ve Yay burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle öncü burçların 27° - 29° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.

20 Nisan 2023 Koç Burcu Güneş Tutulması Burç Yorumları

Tutulmanın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.

Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Eski metinlerde ateş burçlarında tutulmalar sığır ve koyunların yok edilmesi, sürgün ya da hapse girme ya da bir kral ya da tanınmış bir kişi ya da büyük hükümdarın öldürülmesine neden olur. Halk arasında büyük bir hoşnutsuzluk ve çekişme. Özellikle tutulmadan etkilenen bölgelerde orduların hareketleri, kavgalar, patlama ve yangınlar, salgınlar ve meyvelerinin kıtlığı olarak belirtilmiştir.

Bu tutulma Koç burcundadır ve yöneticisi Mars 'tır. Temsil ettiği konular bu tutulma zamanında karşımıza çıkabilir.

Mars: savaş, fetih, yağma, silahlar, ordular, askerler, kargaşa, isyan, ayaklanma, saldırı, cinayet, şiddet, kan dökülmesi, tartışma, ateşler, iltihaplar, salgın hastalıklar, yangınlar, ısı, kuruluk, 6. evin meseleleri (Mars’ın Joy’u 6.ev; hastalık, hizmet ve bir ulusun silahlı kuvvetleri) (Sepharial)

Mars yönetimindeki bir tutulma kuruluk, ateş, kundaklama ile hasar getirir. Şiddet, cinayet, kanunsuzluk, ateş, savaş ve ani ölümler

görülür. Yıldırım, kasırga, kuraklık ve yıkıcı rüzgarlar görülür. Denizde aralıksız fırtınalar ve şiddetli gemi enkazları meydana gelir. Mahsuller aşırı sıcaktan, zararlı rüzgarlardan ve ateşten zarar görürler. ( Ptolemy ve Lilly )

Koç burcundaki tutulmalar, dinde savaş ve tartışmalar getirir. Seçkin insanların yaşamlarını ve özgürlüklerini tehdit eder. Koyun ve keçi gibi

küçükbaş hayvanlara veba getirmektedir. (İngiltere, Fransa, Almanya ve Danimarka)

Bu tutulma 3. Menzilde gerçekleşiyor. 3. Menzil: al-Turaija, 25° 42’ Koç ile 8° 34’ Boğa | Uygun: Yaratıcı konular, iş, para ve ticaret | Uygun Değil: Deniz yolculukları. Evlilik. Aşk ve ilişkiler. Bahçe işleri

Öncü burçlardaki tutulmalar politik konularla, hükümet veya yönetim değişiklikleriyle, devlet işlerindeki değişikliklerle ve insanlar arasındaki devrimlerle ilişkilidirler. Güneş tutulmaları özellikle ulusların yöneticileriyle, krallarla, başkanlarla ve bütün düzenlerin yöneticileriyle bağlantılıdırlar. Üçüncü dekanda erkeklerin üzüntüsünü ve ıstırabını; büyük, yaşlı bir kadının ölümünü; ve sığırların yok olmasını temsil eder. (Sepharial)

Bu tutulmanın dolunayı 5 Mayıs tarihinde Akrep burcunda 14 derecede bir Ay tutulması olacak. Akrep burcunun ikinci dekan ay tutulmaları zeytinleri ve havayı kurutur; hummaya neden olur. (Sepharial)



Koç Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzda bir tutulma gerçekleşiyor. Hayatınızda geç kaldığını düşündüğünüz bazı konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak bunun için belki de finansal olarak beklemede kalmanıza neden olacak koşullar gerçekleşebilir. Bu tutulmanın hemen ardından Merkür retro harekete başlıyor. Bu nedenle de verdiğiniz kararları tekrar sorgulayabilirsiniz. Hızlı adımlar atmak yerine kendinize düşünmek için süre verin. Ancak bu doğru adımları atarken cesur davranmanız gerektiği gerçeğini değiştirmesin. Yönetici gezegeniniz Mars Yengeç burcunda. Bu nedenle aldığınız kararlar karşısında ailenizden gelebilecek itirazlara hazır olun. Bazılarınız ise evde tadilatlarla uğraşmak durumunda kalabilir. Sulardan ve sıvılardan gelecek arızalar ya da tadilatlar olasıdır. Bu süreç ani gelişebilir ancak Mayıs ayının ortalarına kadar bununla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konuda 15-19 Mayıs tarihlerinde bazı stresler yaşanabilir. Eğer fiziksel olarak sağlığınızla ilgilenmeniz gereken bir süreçten geçiş yapıyorsanız bu tarihleri zorunlu operasyonlar haricinde pas geçmenizde fayda var. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Boğa Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Gizli saklı konuları anlatan bir alanda bir tutulma yaşıyorsunuz. Bu özellikle ruhsal konularda önemli başlangıçlara imza atabilir. Bazılarınız için bu süreç bir tedavinin ilk adımları olabilir. Bazılarınız ise bu dönemi kendi içine dönmek, önemli bir eğitim ya da proje için inzivaya çekilmek için kullanabilir. İş yerinizde önemli değişimlerin yaşanacağı bir tutulma serinin ilk adımları burada atılıyor. Eğer sorunlu bir kurumda çalışıyorsanız ve akademik hayata geri dönmek gibi bir planınız varsa hızlı olun. Bu süreçte kariyerinizde köklü bir değişiklik yaşayacaksınız. Bu nedenle de bu değişime hazırlık için bu tutulmayı kullanabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, gizli ilişki ve ortaklıklar için çok yanlış bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Eğer bu tarihlerde yanlış bir birliktelik içine girerseniz önümüzdeki akrep tutulması zamanında ilişkiler konusunda tamam mı devam mı kararları verilebilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İkizler Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Bu yıl dostlardan destek aldığınız, sosyal çevrenizin genişlediği bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu tutulma ile yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Ancak bazı planlarınızı hemen uygulamaya koymanız mümkün olmayabilir. Bir süre hazırlık aşamasından geçebilirsiniz. Bazılarınız ise ruhsal konulara ağırlık verecek. Bu da dostlarınızla planlarınızı bir süre ertelemenize neden olabilir. Bu süreçte yeni bir çevreye giriş yaparsanız eğer kime neyi anlattığınıza dikkat edin. Özellikle gizli saklı konulara dahil olmayın veya dedikodulara malzeme vermeyin. Aksi durumda önümüzdeki ay Akrep burcundaki ay tutulması ile bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Eğer aktif bir siyasi yaşamınız varsa bu tutulma ile birlikte önemli roller üstlenebilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte bir dernek ya da meslek grubu ile bir projeye dahil olabilir. İş hayatınızda büyük değişimlerin yaşandığı bir süreçtesiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizi genişletmeniz yaşamınızda büyük fark yaratabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yengeç Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Kariyer hayatınızda önemli çıkışlar yapacağınız bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Bu tutulma zamanında cesaret gerektiren adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir sürece de geçiş yapabilirsiniz. Çok da tecrübeli olmadığınız bir alanda yeni bir adım atabilirsiniz. Ancak bu dönemde Merkür retro olacağı için bazı konularda bir hazırlık döneminde olabilirsiniz. Eğer bir süredir terfi beklentiniz varsa bu tutulma zamanında bu konuda önemli vaadler verilebilir. Bir süre beklemeniz gerekse de önümüzdeki 1,5 sene boyunca kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Bu süreç sizi eski dostlarla bir araya getirebilir. Bazılarınız ise gelecekle ilgili planlarını tekrar gözden geçirebilir. Tutulma zamanında yapacağınız başlangıçlar nedeniyle bir eğitime de başlamanız olasıdır. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Aslan Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda önemli başlangıçlar yapacağınız bir tutulma yaşayacaksınız. Ancak bu süreçte yöneticilerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Bir süreçte Merkür kariyer evinizde geri hareket ediyor olacak. Bu nedenle kariyer konusunda bir geri adım ya da bekleme süresi de yaşayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte yarım bıraktığı bir eğitime geri dönebilir. Eğer bir yolculuk planınız varsa evraksal süreçlerde bazı gecikmeler ya da aksaklıklar yaşanabilir. Bu sürecin netlik kazanması ise 15 Mayıs sonrasına kalabilir. Akademik bir kariyeriniz varsa bu tutulma ile önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bazılarınız bir kongre ya da seminere katılma fırsatı yakalayabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Başak Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Maddi konularda önemli bir seneye giriş yaptınız. Bu yıl aslında ortak gelirler konusunda şanslısınız. Kendi gelirleriniz konusunda ise masrafların arttığı bir zaman. Bu nedenle bu tutulma zamanında bir ortaklık teklifi ile karşı karşıya kalırsanız 15 Mayıs sonrasında cevap vermek üzere görüşebilirsiniz. İlişkiler konusunda önemli sorumluluklar almanız gereken bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Yaptığınız sözleşmelerin bağlayıcılıkları olabilir. Bu nedenle de bu süreçte neyi kabul ettiğinize dikkat edin. Kredi, vergi, miras, nafaka ya da tazminat gibi konularda geç de olsa önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak bunlarla ilgili resmi adımlar atmadan önce iyi düşünün. İmzalar için 15 Mayıs sonrasını bekleyin. Bu sürece kadar olan zamanı ise araştırma ve incelemeler için kullanabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Terazi Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Bu tutulma ile hayatınızda önemli bir ilişki ya da ortaklığın ilk adımlarını atabilirsiniz. Ancak maddi ortaklıklar açısından karar vermek için acele etmeyin. Tutulmanın hemen ardından Merkür vergi, sigorta, ortak gelirler ya da tazminatlar gibi konuları temsil eden diğer gelirler alanınızda geri hareket etmeye başlayacak. Bu noktada bazı detayları atlama riskiniz var. Bazılarınız ise geçmiş konularla bağlantılı finansal bir hak arama sürecine girebilir. Bu dönemde ilişkiler konusunda da hızlı kararlar almak iyi bir fikir olmayabilir. Üzerinde çok düşünmeden verdiğiniz kararları 15 Mayıs sonrasında tekrar değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı aldığınız kararlar sizi maddi olarak zorlayabilir. Önümüzdeki 1,5 yıl boyunca aslında ilişkiler üzerine önemli bir değişimden geçeceksiniz. Bu nedenle de acele kararlar almaya aslında hiç gerek yok. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Akrep Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

İş hayatınızda şanslı ve yoğun bir süreçten geçiyorsunuz. Birden fazla proje ile ilgileniyor olabilirsiniz. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız şirketiniz büyümeye gitmiş olabilir. Bu dönemde yeni görevler üstlenmeniz de olası. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bir iş ortaklığı da bu süreçte mümkün. Ancak acele etmeyin. Hem imza atmak hem de maddi konularla ilgili önemli kararlar vermek için çok uygun bir zaman değil sizin için. Bu dönemi vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda geçmiş sorunları çözmek için kullanın ve ortaklık kararlarını vermek için 15 Mayıs tarihini bekleyin. Sağlık konusu da bu dönemde özen istiyor. Özellikle gözler, baş bölgesi ve dişler özen istiyor. Bir süredir beklediğiniz ancak adım atmaya cesaret edemediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yay Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Yeni flörtler bu tutulma zamanında aniden başlayabilir. Ancak dikkatli olun. İş hayatınızla ilgili konularda birçok aksilikle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız geçici bir görev üstlenmeniz olasıdır. Haliyle aşk hayatınız işteki bu karışıklık nedeniyle biraz beklemek zorunda kalabilir. Bazılarınız ise bu süreçte çocuğu ile ilgilenmek için işten izin almak durumunda kalabilir. Hem işi hem de çocuğunuzu idare etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak bu ritme alışmak durumunda kalabilirsiniz. Aslında hem aşk hayatınızla ilgili hem de çocuklarınızla ilgili şanslı bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde attığınız adımlar önümüzdeki 1,5 sene boyunca devam edecek. Bu nedenle verdiğiniz kararlarda iyi düşünün ve acele etmeyin. Cesaretiniz onurlandırılacaktır ancak düşüncesizce atılan adımlar da başınızı ağrıtabilir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Hayatınızda zorlu bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Büyük değişimler geçirdiniz ve şimdi belki taşınıyor belki de ailenizle tekrar bir araya geliyorsunuz. Bu süreç önemli bir kariyer değişimi nedeniyle de olabilir. Bazılarınız partnerinin kariyerinde yaşayacağı büyük bir terfi nedeniyle bir yer değişikliğini düşünebilir. Ev ve aile konusunda hızlı kararlar gündeme gelse de bu süreçte bir Merkür retrosu yaşayacağımızı unutmayın. Eğer bir taşınma planınız varsa evin değeri konusunda yanlış anlaşılmalar olabilir, konuya netlik kazandırmakta fayda var. Özellikle alım satım planlarınız varsa evraklar konusunda dikkatli olun. Çocuklarınızın eğitim hayatına geri dönüşleri sizin de ailenizle olan ilişkilerinizi bu dönemde etkileyebilir. Bu önemli tutulma sizi birşekilde ailenizle bir araya getirecek gibi gözüküyor. Yerleşimle ilgili kararları 15 Mayıs sonrasında kesinleştirmekte fayda var. Eğer ailenize bazı kararlarınızı açıklamayı planlıyorsanız bu noktada da bazı tepkiler alabileceğinizi unutmayın. Tutulmanın yönetici gezegeni Mars sizi tehdit eden bir konumda yer alıyor. Okları üzerinize çekmek için iyi bir zaman değil. Evinizin güvenliğine de özen gösterin. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Kova Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Bir yolculuk planı yapıyor olabilirsiniz. Belki bir süre evden uzaklaşmayı da düşünüyor olabilirsiniz. Bu dönemde evdeki elektronik aletlerle sorun yaşayabilirsiniz. Eğer bir yolculuk planınız varsa gitmeden bu arıza çıkarabilecek konuları kontrol edin. Bazılarınız yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında yaşanacak önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Onlarla daha sık görüşmenizi sağlayacak bir süreç başlayabilir. Bu dönemde atılan adımlar önümüzdeki 1,5 seneye damgasını vuracak. Önemli değişimlerden geçeceğiniz uzun bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle bu tutulma zamanında atacağınız adımları iyi değerlendirin. Bu hem ailenizle olan ilişkilerinizi hem de yaşadığınız yerle ilgili köklü değişimleri de etkileyecek. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Balık Burçları Güneş Tutulmasından Nasıl Etkilenecek?

Hayatınızda sorumlulukların arttığı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu artan sorumluluklar sizi yıldırmasın. Finansal konularda önemli fırsatlarla karşılaşıyorsunuz. Bu dönemde özellikle ortaklıklar konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak Merkür hemen tutulmanın ardından retro harekete başlıyor. Özellikle eskiden tanıdığınız biri ile bir ilişki ya da ortaklık gündeme gelirse karar vermek için 15 Kasım sonrasını bekleyin. Başvuru ya da evraklar konusunda bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle özellikle finansal ortaklıklar konusunda acele etmeyin. Kendi gelirleriniz konusunda daha şanslı olduğunuz bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu tutulmayı kendinize yeni gelir kaynakları oluşturmak için kullanabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Geleneksel Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page