top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Terazi Burcunda Dolunay 6 Nisan 2023

Nisan 6, 2023, 07:34 Dolunay Terazi Burcunda 16°07’

Terazi dolunayları genelde ilişki ve ortaklıkların masaya yatırıldığı dolunaylardır. Bu her zaman duygusal bir ilişki olmak zorunda değil, iş ortağınız, kardeşinizle ilişkiniz veya arkadaşınız olabilir. Dolunaylar zaten ilişkiler konusunda her zaman özen ister. Ancak Terazi dolunaylarında bu biraz daha ön planda olacak.


Bu dolunay zamanında Chiron çok etkili. Haliyle de sağlık konuları daha fazla gündemde olacaktır. Küresel anlamda sağlık sektörü, tedaviler, şifacılar, ilaç sanayi öne çıkabilir.

Terazi burcu adaleti, estetik konuları, barışı temsil eder. Meslek olarak avukatlar, arabulucular, sanatçılardır. Bu konu ve kişiler bu dolunay zamanında daha fazla gündemde olabilir.


Bu dolunay 16. Menzilde gerçekleşiyor. 16. Menzil: al-Zubana 12°51’ Terazi ile 25°42’Terazi | Uygun: Ticaret, iş ve finans için iyi | Uygun Değil: Aşk, ilişkiler ve evlilik için iyi değil. Yolculuk için uygun değil. Tedavi önerilmez


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları da okuyabilirsiniz.

Dolunaydan Etkilenen Burçlar

Koç ve Terazi burçları bu dolunaydan direk etki alacaktır. Yengeç ve Oğlak burçları da bu dolunay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu dolunaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Aslan ve Yay burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle öncü burçların 13° - 19° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.

Başak Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Dolunay'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.


Koç Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Bu dolunay zamanında ilişkiler konusunda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Aslında şanslı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle de bu dolunayın size destek olmasını bekleriz. Özellikle sağlık ile ilgili konulardan önemli bir dönemden geçiyorsunuz. Bu tarihlerde tedavi süreci ile ilgili özel doktorunuzla da görüşebilirsiniz. Eğer sağlık sigortası gündemde ise bununla ilgili kararlar verilebilir. Yurtdışı, eğitim ya da yolculuklar da bu dolunay zamanında öne çıkacak konulardan birisidir. Belki bununla ilgili danışmanlık da alabilirsiniz. Ya da aracı kurumlardan destek alabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Boğa Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İş hayatınızla ilgili önemli kararların verildiği bir dolunay yaşayacaksınız. Bir süredir sorunlu bir iş yerinde çalışıyorsanız bu tarihte işi bırakma kararı alabilirsiniz. Ya da bir süredir bir iş arayışındaysanız bu tarihte mülakatlarınız artabilir, belki içlerinden biri ile çalışma kararı verebilirsiniz. Eğer bir süredir sağlık sorunlarınız varsa bu dolunay zamanında teşhis konulabilir ve bir tedaviye başlayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili konular da bu dolunayda etkili olacak. Onların sağlıkları için de harcamalar yapabilirsiniz.

Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

İkizler Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İlişkiler bu dolunay zamanında mercek altında. Özellikle yeni başlayan birliktelikler açısından tamam mı devam mı kararları verilebilir. Ya da çevrenizden birisinin size ilgisini farkedebilirsiniz. Bu dönem çocukları olanlar için de önemli. Dolunay zamanında çocuklarınızla ilgili konular, özellikle onların eğitimleri konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eksiklikleri görmeniz olasıdır. Aldığı bazı eğitim ya da kursları bitirmeye karar verebilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Yengeç Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aile ilişkileriniz bu dolunay zamanında önemli olacak. Geçtiğimiz ay işle ilgili attığınız adımlar sizin için bir yer değişikliği kararını da beraberinde getirebilir. Aslında kariyerinizde şanslı bir evredesiniz. Bu döngüde yapacağınız bir iş değişikliği muhtemelen daha çok terfi olacaktır. Ancak Mars bu süreçte Yengeç burcunda ve sizi fazlasıyla yoruyor gibi gözüküyor. Bu dolunayı bu yorucu dönemde evde dinlenmek için de kullanabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Aslan Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle olan ilişkiniz bu dolunay zamanında ön planda olacak. Eğer geçtiğimiz ay bir yolculuk planı yapmışsanız bu artık dönüş yolunda olduğunuz süreci gösteriyor. Bazılarınız bu dönemde araç alım/satımı düşünüyorsa bu dolunay zamanında maddi konular da önemli olacaktır. Eğer bir araç, telefon ya da bilgisayar alımı planlıyorsanız biraz masraflı olabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Başak Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Geçtiğimiz aydan beri yaptığınız harcamalar biraz bütçenizi aşmış olabilir. Bu dolunay zamanında yüklü bir kredi kartı borcu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte vergi, sigorta ya da prim gibi konularda beklediği bir evrağın sonucunu alabilir. Ev için yapılacak harcamalar da bu dolunayın ana konularından birisi. Estetik kaygılarınızı bir kenara bırakıp olabildiğince pratik bir karar vermeye gayret edin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Terazi Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Burcunuzda bir dolunay var ve muhtemelen tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Geçtiğimiz ay ilişkiler konusunda önemli adımlar atmış olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında ilişkiler konusunda önemli kararlar verebilirsiniz. Halihazırda şanslı olduğunuz bir yıldan geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle bu kararların daha çok olumlu gelişmeler olmasını bekleriz. 12 Nisan tarihini not edin, muhtemelen önemli başlangıçlara imza atabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Akrep Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Sizden gizlenen bazı gerçeklerle yüzleşeceğiniz bir dolunaya doğru ilerliyorsunuz. Eğer bir terapi alıyorsanız bu dolunay çok verimli geçebilir. Bazı şeylerle yüzleşmek şifalandırıcı etki yapacaktır. Bazılarınız ise rüyalar yoluyla birşeylerin farkına varabilir. Partneriniz işi ile ilgili gelişmeler de bu dolunay zamanında gündemi meşgul edecektir. Maaş ve diğer özlük hakları konusunda bir karar verilebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Yay Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı bir dolunay olacak. Bazıları ile yollarınızı ayırmaya karar verebilirsiniz. Açık sözlü olmayı seviyorsunuz ancak bu kez sözleriniz yaralayabilir, dikkat edin. Bu sene aslında arkadaşlarınızdan uzaklaşanlar olacaktır. Bazıları belki de farklı bir ülkeye / şehre taşınacak. Bu nedenle aslında bu dolunay size bunun ilk sinyallerini verecektir. Çocuklarınıza daha fazla ağırlık vereceğiniz bir dönem olacak. Bu dolunayda onların öncelikli olduğunu farkedebilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Kariyer hayatınızda büyük değişimlere hazır olun. Bazılarınız önümüzdeki ay önemli bir yer değişikliğine hazırlanıyor. Belki partneriniz büyük bir terfi alacak ve bu yüzden taşınmanız gerekecek. Bunun ilk sinyalleri ise bu dolunay zamanında netlik kazanır. Yavaş yavaş kariyerinizdeki dönüşüme hazırlanın ama unutmayın, önünüzde bunun için daha 1,5 sene var. Eğer kariyerinizden memnun değilseniz iş arayışınıza devam edin. Ekim 2023 tarihinde güçlü bir tutulma sizi harekete geçirecek. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Kova Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yurtdışı, eğitim ve yayıncılık konuları bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edecek. Akademik hayatı devam edenler bu süreçte mezuniyet için ilk hazırlıklara başlayabilir. Eğer bir yolculuk planı yaparsanız bunun biraz masraflı olacağının farkında olun. Belki bir arkadaşınızla birlikte yolculuk yapabilirsiniz. Bazılarınız ise bir eğitim, seminer ya da fuar nedeniyle tanıştığı kişiler olabilir. Bu dolunay uzak mesafedeki kişilerle daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Balık Burçları Terazi Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Maddi konular bu dolunay önemli. Beklediğiniz bir kredi ya da emeklilik işlemleri varsa sonucunu bu dolunay zamanında alabilirsiniz. Bazı haklarınızda ise beklentileriniz karşılanmayabilir. Bu süreçte gelirleriniz artıyor ancak bazı haklarınızdan da feragat etmek zorunda kalıyorsunuz. Zorunda olmadıkça bu süreçte kredi çekmeyin, aksi durumda Ekim ayından sonra çok zorlanmaya başlayabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page