top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Koç Burcunda Dolunay 9 Ekim 2022

9 Ekim Koç Burcunda Dolunay

9 Ekim Pazar gecesi 16° Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunaya Satürn 'ün bir destekleyici açısı olacak. Sıkı çalışmaların sonuçlarını bu dolunay zamanında alabilirsiniz. Yeni kurallar ya da düzenlemeler yapılabilir. Bu dolunay zamanında sonuçlanan olayların etkileri uzun zaman etkili olabilir. Bu dolunaya Chiron eşlik ediyor. Sağlık konusunda özellikle baş bölgesi ile ilgili konularda sonuç alabilirsiniz.


Koç Dolunayı 2022

Koç burcu her konuda ilk olmakla ilgilidir. Bu nedenle bu dolunay zamanında alacağınız sonuçlar bir ilke imza atabilir. Hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Elbette dolunaya eşlik eden Satürn nedeniyle beklenenden yavaş bir ivme görebilirsiniz. Koç burcu acelecilikle ilgilidir, bu nedenle dolunay zamanında sonuç alma telaşıyla birşeyleri atlamayın. Satürn, planlı ve tedbirli hareket etmeyi ödüllendirir.


Koç burcu kolluk kuvvetlerini, girişimcileri, stajerleri, fiziksel efor gerektiren işleri anlatır. Bu nedenle bu dolunay zamanında sıklıkla karşımıza çıkacaktır.


Dolunayın yönetici gezegeni Mars 30 Ekim tarihinde retro hareketine başlayacak. Bu nedenle de bu dolunay zamanında alacağınız sonuçların bir revizyonu olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Koç ve Akrep burçlarının yönetici gezegeni Mars olduğu için bu retro öncesinde Mars İkizler Retrosu yazısını muhakkak okuyun.


24 Ekim tarihinde Doğum Haritasında Yaşam Amacı 'nı konuşacağız. Katılımcı haritaları üzerinden yorum yapılacak bu seminerde yerinizi ayırtmayı unutmayın


Haritanın vadettiği yaşam amacını bulamadığınızda kendinizi sürekli bir hedefe doğru koşturup ancak bir türlü o hedefe yaklaşamıyor gibi hissedersiniz. Oysa doyumlu bir yaşam için doğru hedefi belirlemeniz gerek. Eksik kalan parçayı bu seminerde araştırmaya başlıyoruz.


Astroloji meraklıları ve astroloji öğrencileri içindir.


Anımsayalım; 26 Eylül tarihinde Merkür retrosunun eşlik ettiği bir yeniay yaşadık. Bu yeniay zamanında eski konular tekrar gündeme gelmiş olabilir. Veya bazı gecikmeler ya da aksiliklerle uğraşmış olabilirsiniz. Dolunay zamanında ise bu eksikleri tamamlayıp o tarihte başlayan konuları sonuçlandırmanız mümkün.




Dolunaydan Etkilenen Burçlar 2022

Koç ve Terazi burçları bu dolunaydan direk etki alacaktır. Yengeç ve Oğlak burçları da bu dolunay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu dolunaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Aslan ve Yay burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle öncü burçların 13° - 19° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.


Bu dolunay 2.Menzilde gerçekleşiyor. 2. Menzil: al-Butain, 12° 51’Koç ile 25°42’ Koç | Uygun: Ticaret ve para kazanmak. Otorite konumundakilerden destek istemek. Tohum ekmek Kara yolu ile yolculuk etmek. | Uygun Değil: Hareketsiz kalmak. Deniz yolculukları. Aşk ve ilişkiler. Ağaç dikmek.


Bu dolunay sonrasında Venüs Akşam Yıldızı konumuna geçecek. Bu nedenle ilişkiler konusunda kararlar alırken bu geçişin etkilerini Ekim Ayı Burç Yorumları 'ndan okuyun.


Koç Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Dolunay'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Koç Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı burcunuzda gerçekleşiyor. Tüm dikkatler bir anda size dönebilir. Önemli açıklamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli sonuçlar alabilirsiniz. İlişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili önemli kararlar vermeniz de mümkün. Aslında şanslı bir seneden geçiş yapıyorsunuz. Ancak esas çıkışınız 2023 yılında olacak. Bunun ilk sinyallerini ise bu dolunay zamanında alabilirsiniz. 11 Ekim sonrasında ise dolunay konuları ile ilgili daha fazla partnerinizle iletişiminiz artacaktır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Boğa Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı geldiğinde sizden gizlenen şeyler önünüze düşecektir. Yönetici gezegeniniz Venüs dolunaya bir karşıt açı yapıyor. Bu nedenle düşmanlarınızla yüzleşmeniz olasıdır. Sağlık konularında ise bir süredir beklemede kalan konularda artık aksiyon almanız gerek. Önümüzdeki ay burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma öncesindeki son dolunay. Bu nedenle yeni döneme bir hazırlık sürecinde olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Bu önemli viraj öncesinde belki biraz dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

İkizler Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı zamanında arkadaşlarınızın hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Belki bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Dolunayın yönetici gezegeni Mars burcunuzda hareket ediyor ve 30 Ekim sonrasında retro yapacak. Bu nedenle arkadaşlarınızın hayatında yaşanan konulardan sizin de etkilenebileceğinizi gösteriyor. Geçtiğimiz yeniay zamanında yönetici gezegeniniz Merkür retroydu. Kendinizi ifade etmekte zorlanmış olabilirsiniz. Belki de bazı konular beklemede kalmış olabilir. Dolunay zamanında tüm bunlar netlik kazanacaktır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı kariyerinizle ilgili önemli sonuçlar alacağınız bir zamanı gösteriyor. Aslında kariyerinizle ilgili şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Esas çıkışı 2023 yılında yapacaksınız. Yine de bu dolunay zamanında bunun ilk sinyallerini alabilirsiniz. Şimdi hazırladığınız projelerin başarısını Ocak ayından sonra alabilirsiniz. Sonbahar boyunca kariyer evinizin yöneticisi Mars retro yapacak. Bu nedenle de bu dolunayda aldığınız sonuçların bir revizyon gerektireceğini aklınızdan çıkarmayın. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Aslan Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı geldiğinde bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Veya bir yolculuk planı yapmışsanız bu tarihte artık yola çıkabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işler yapıyorsanız bu kişilerle olan işbirlikleriniz bu dolunay zamanında mercek altında olacaktır. Önümüzdeki ay tutulma kariyer evinizde olacak. Bu nedenle bu dolunay zamanında vereceğiniz kararlar kariyerinizle ilgili büyük bir geçişin ilk adımları olabilir. Eşinizden ya da partnerinizden alacağınız destek ise bu dolunayda kararlarınızı olumlu yönde etkileyecektir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Başak Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı finansal konularda aldığınız kararların sonuçlarını göreceğiniz bir zaman olacaktır. Eğer geçtiğimiz yeniay zamanında yeni bir gelir kaynağı için adımlar atmışsanız şimdi bu dolunayda bunun güzel sonuçlarını görebilirsiniz. Aslında eşinizin ya da ortak gelirlerin arttığı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Veya bir yatırımınız değer kazanmaya başlamış olabilir. Burada esas ivmeyi önümüzdeki sene göreceksiniz. Yine de bu dolunay zamanında bunun ilk sinyallerini alabilirsiniz. Vergi, sigorta ya da prim konusunda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Terazi Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı sizi ilişkiler konusunda önemli kararlar almaya itebilir. Yeniay burcunuzda gerçekleşti. Hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapmış olabilirsiniz. Şimdi attığınız adımlar partnerinizi ya da iş ortağınızı da etkileyecek sonuçlar doğuracaktır. Elbette ilişkiler konusunda da tamam mı devam mı kararları verilebilir. Aslında ilişkiler konusunda şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Ancak bu dolunay zamanında sosyal çevrenizin yoğun baskısını hissedebilirsiniz. Güneş burcunuzda ilerlediği bir süreçten geçiş yapıyorsunuz, iyi ya da kötü ne olursa olsun tüm spot ışıkları bir anda üzerinize çevrilebilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Akrep Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı sizin için önemli bir viraj. Bir sonraki yeniay burcunuzda gerçekleşecek. Üstelik bu yeniay bir Güneş Tutulması olacak. Hayatınızla ilgili önemli kararlar aşamasındasınız. Bu büyük dönemeç öncesinde ise belki de iş hayatınızla ilgili önemli sonuçlar alacaksınız. Yanınızda çalışanlar, ofisiniz, çalıştığınız firma ile ilgili önemli sonuçlar alınabilir. Tamam mı devam mı kararları verebilirsiniz. Eğer eşinizin iş hayatı veya sağlığı ile ilgili geçtiğimiz yeniay zamanında önemli gelişmeler yaşanmışsa bu sizi şimdi kendi işinizle ilgili kararlar almaya itebilir. Elbette dolunay zamanında baş bölgesinin hassas olduğunu unutmayın, kendi sağlığınız da bu dolunay zamanında önem kazanacak. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Yay Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz, ancak sağlıklarına özen göstermeniz gerekiyor. Özellikle baş bölgeleri hassas olabilir. Bu dolunayın yönetici gezegeni Mars. Bir süredir tam da karşıt burcunuz olan İkizlerdeki geçişi nedeniyle risk altındasınız. Özellikle Mars retrosu yazısını bir kez daha okumanızda fayda var. Bu süreçte suçlamalara ya da tehditlere maruz kalma riskiniz var. Bu nedenle bu dolunayı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle sosyal çevrenizden gelebilecek geri bildirimler faydalı olabilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı ev, aile ve yerleşim konusunda son kararları vereceğiniz bir zaman olabilir. Belki de yeni başladığınız iş nedeniyle bir yer değişikliğine gittiniz. Kendinize yeni bir düzen kurmanız gerekebilir. Aslında ev hayatınız ve yerleşimle ilgili şanslı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Aranızda yurtdışına taşınma fırsatı yakalayanlar da olmuş olabilir. Bu süreç 2023 yılında daha da hareketlenecek. Ancak bunun ilk sonuçlarını bu dolunay zamanında görebilirsiniz. Eşinizin iş hayatıyla ilgili de güzel haberler alabilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Kova Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı eğitim ya da yolculuklar konusunda son karaları vermenizi sağlayabilir. Araç alım satımına karar verebilirsiniz. Bir eğitime kayıt olmayı düşünüyorsanız dolunay zamanında karar verip kayıt olmanız mümkün. Bir başvuruyu tamamlamak, bir yazıyı yayınlamak da bu olasılıklardan birisidir. Bu dolunay zamanında kardeşlerinizle ilgili konular da gündeminizi meşgul edebilir. Onların sağlıkları ile artık bir sonuç alabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir başvuru yapmışsanız son iki haftada, bu dolunay zamanında bununla ilgili bir haber almanız veya gerekli evrakları tamamlamanız olasıdır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Balık Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Dolunayı size maddi konularda yeni bir gelir kapısı açabilir. Bu süreçte eğer ilk kez denediğiniz bir gelir modeli oluşturmuşsanız bunun sonuçlarını alabilirsiniz. Vergi, sigorta ya da primlerle ilgili konular bu dolunay zamanında bir karar aşamasına gelebilir. Veya bir süredir beklediğiniz finansal desteği bu dolunay zamanında bulabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu dolunayda aldığınız sonuçlar 2023 için bir fragman olacaktır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Bunlar da ilginizi çekebilir;

Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


bottom of page