top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yengeç Burcunda Dolunay 7 Ocak 2023

7 Ocak 2023 02:07 'de Yengeç burcunun 16° 'inde bir dolunay gerçekleşecek. Yengeç Su elementi, öncü bir burçtur. Bu nedenle daha çok duygusal konularla ilgilidir. Ev, aile ve yerleşim konuları Yengeç burcu ile temsil edilen konulardır. Aşina olduklarımız, konfor alanımız ve duygusal olarak güvenlik ihtiyacını temsil eder.


Yengeç burcu aile işlerin, gayrimenkul, yeme içme sektörü gibi alanları anlatır. Kimi zaman Yengeç burcunda vurgusu olanları özellikle ilkokul kademesinde eğitmen olarak görebiliyoruz.



Oğlak Burcunda Merkür Retrosu

Yengeç burcundaki dolunay Oğlak burcundaki Merkür retrosu eşliğinde gerçekleşiyor. Bu nedenle bu dolunay zamanında eski konular gündeme gelebilir. Özellikle eski evraklar veya sözleşmelerle ilgili kararlar bu tarihte bir sonuca bağlanabilir. Tabii bir sözleşmenin feshi de olasıdır. Merkür retrosu soruları yazısını adım atmadan önce mutlaka okuyun.


Merkür retrosu 29 Aralık 2022 - 18 Ocak 2023 arasında gerçekleşiyor. Özellikle 24 Oğlak - 8 Oğlak arasında bireysel göstergeleriniz varsa bu retrodan direk etkilenebilirsiniz. Bu nedenle de bu dolunay zamanında vereceğiniz kararlarda resmi işlemleri 18 Ocak sonrasına bırakmanızda fayda var.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.



Dolunay 19. Menzilde gerçekleşiyor. 19. Menzil: al-Saula 21°25’ Akrep ile 4°17’ Yay | Uygun: Tarım ve inşaat için iyi. | Uygun Değil: İş ve alışveriş için uygun değil. İlişkiler ve ailevi konular için uygun değil. Deniz yolculukları önerilmez.


Dolunaydan Etkilenen Burçlar

Yengeç ve Oğlak burçları bu dolunaydan direk etki alacaktır. Koç ve Terazi da bu dolunay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu dolunaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Akrep ve Balık burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle öncü burçların 13° - 19° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.



Yengeç Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Dolunay'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Koç Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, sizin için daha çok ev ve ailenizle ilgili konuların netlik kazanacağı bir zaman olacaktır. Ailenizle birlikte ortak kararlar almanız gerekebilir. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile karşınıza kariyerinizle ilgili bazı fırsatlar çıkmış olabilir. Bu dolunay zamanında ise belki eski işe veda kararı alabilirsiniz. Veya şirketinizin size önerdiği yeni görev bir yer değişikliğini beraberinde getiriyor olabilir. Evli olanlarınız ise eşinin kariyer değişikliği kararı ile karşı karşıya kalabilir. Uranüs dolunaya destek veriyor ve bu nedenle değişime açık olmak önemli. Ancak Merkür bu dolunay zamanında retro. Bu nedenle özellikle imzalarınızı 18 Ocak sonrasına bırakın. İş nedeniyle bir yolculuğu tekrarlamanız gerekebilir. Bazılarınız bu süreçte eğitim süreçlerine ara vermek durumunda kalabilir. İş nedeniyle bazı başvurularınızı da yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Boğa Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, sizin için daha çok eğitim ve yolculuklarla ilgili konularda önemli olacak. Bazılarınız bir eğitimi tamamlayabilir. Veya hangi eğitimi alacağınıza karar verebilirsiniz.Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizle ilgili konular netlik kazanabilir. Bu dönemde bu kişilere vereceğiniz borçları almanız uzun sürebilir. Bunu dikkate alarak borç verin. Eğer bir yolculuk planı yapmışsanız bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Bu dolunay zamanında yaptığınıız ödemeleri geri alma planınız varsa bunlar için başvurular yapabilirsiniz. Bazılarınız ise eğitimleri için ikinci ödemelerini yapmak durumunda olabilir. Bu dönemde bir sınava girecekseniz ya da bir başvuru yapacaksanız bunun ödemelerinde aksaklıkla çıkmaması için dikkatli olun. Yasal konularda ertelemeler bu süreçte olasıdır. Çocuklarınızla ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. Bazı Boğa burçları ise eski partnerleri ile tekrar iletişime geçebilirler. Ancak Merkür 'ün retro olduğunu unutmayın. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.





İkizler Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, sizin için daha çok parasal konularda önemli olacak. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile bazı kredi başvurularınız olmuşsa bunlar sonuçlanabilir. Eğer bir ortaklığınız varsa bu dolunay zamanında ortağınızla beraber bütçenizi gözden geçirebilir ve durumunuzun farkına varabilirsiniz. Ancak bu süreçte bazı kararlardan geri adım atmanız olasıdır. Bu süreçte vergi ya da sigorta başvurularınız olmuşsa tekrar bazı evrakları yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Eğer ailenizin bir miras konusu varsa bu dolunay zamanında bu konular netlik kazanabilir. Evliyseniz eşinizle yaptığınız ortak yatırımların sonuçlarını bu dolunay zamanında görebilirsiniz. Bazılarınız ise maddi konularda verdiği kararları sorgulamak zorunda kalabilir. Bu dolunay zamanında ikinci bir kredi çekmemeye gayret edin, zira bu krediyi ödemekte biraz zorlanabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkiler bu dolunay zamanında sizin için en önemli konu olacak. Eğer partnerinizle bir yolculuk planı yapmışsanız bu planın ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile bir iş ortaklığının içine girmişseniz bu dolunay zamanında bazı başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. Bir sözleşmenizi feshetme kararı alabilirsiniz. Eğer bir danışmanlık alıyorsanız ya da birebir aldığınız bir hizmet varsa bunu sonlandırmanız da mümkün. Bu süreçte yapacağınız açıklamalar veya vereceğiniz kararlar önemli olacak. Üstelik dolunay zamanında Merkür retro konumda olacak. Bu yüzden daha sonra karar değiştirme ihtimaliniz olan konularda önemli açıklamalar yapmamaya çalışın. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.





Aslan Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, geldiğinde sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Üstelik bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Eski konular gündeme gelebilir. Eski dostlarınızla ilgili bazı konuları öğrenebilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla iletişiminiz bu dolunay zamanında önemli olacak. Bazılarınızın çalıştığı firmada görev değişiklikleri yapılabilir. Bir iş ya da personel değişimi olabilir. Eğer sözleşmeli çalışıyorsanız belki de sözleşmenin yenilenmesinden vazgeçilebilir. Bir iş değişimi aslında bu zamanda çok iyi bir fikir değildir. Ancak geçici görevler destekleyici olabilir. Bazılarınız eşinizin iş hayatıyla ilgili eski sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişin önünüze çıkması olasıdır. Güzel kısmı bazılarınız kaybettiği paraları bulabilirler. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Başak Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, sizin için daha çok arkadaşlarınızla ilgili konuları ortaya çıkaracaktır. Eğer çocuklarınız varsa onların eğitimlerine ara verdikleri bir süreci değerlendirmek isteyebilirsiniz. Belki bir tatil fırsatı yakalamanız mümkün olur. Dernek, meslek grupları ya da sosyal çevrenizle ilgili bazı duyurular alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatındaki önemli gelişmeler bu dolunay zamanında sizi de etkileyebilir. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Eski ilişkilerin de gündeme geleceği bir tarih olacaktır. Bu süreçte ilişkiler konusunda son kararı vermekten kaçının. Merkür sizin yönetici gezegeniniz konumunda. Bu nedenle verdiğiniz kararlardan vazgeçme riskiniz var. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Terazi Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, geldiğinde kariyerinizle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Geçtiğimiz yeniay zamanında bir yer değişikliği gündeme gelmişse şimdi işle ilgili süreç bu dolunay zamanında netlik kazanabilir. Veya ailenizle ya da evinizle ilgilenmek için bir süre işten uzak kalmak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin gelirlerindeki değişim de bu dolunay zamanında sizi meşgul edecektir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda bazı değişiklikler yapmanız da mümkün. Özellikle geçmişe dönük konularda adım atmak sorun değil. Ancak yeni adımlar için dikkatli olun. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Radikal kararlar vermeden önce sürecin geçmesini beklemek daha doğru olabilir. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Akrep Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, ile bir eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Bazılarınız yurtdışı ile ilgili konularda bir sürecin sonuna gelebilirler. Eğer arkadaşlarınızla bir iş ortaklığınız varsa bazı başvuruları tamamlamanız gerekecek. Bunlar vergi, kredi veya sigorta gibi konular olabilir. Kardeş, kuzen ve yakın çevreniz de bu dolunay zamanında gündeminizi meşgul edecektir. Partnerinizle yapacağınız bir yolculuk da bu dolunay zamanı netlik kazanabilir. Yurtdışı ile ilgili başvurularınızda bazı güncellemeler yapabilirsiniz. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Atacağınız adımlarda bazı gecikmelerin ya da tekrarların olabileceğini unutmayın. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamak bu dolunay zamanında artacağınız en doğru adım olur. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.




Yay Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, bütçenizle yüzleştiğiniz bir dolunay olabilir. Eğer şanslıysanız bu dolunayda daha önce hakettiğiniz ancak alamadığınız ödemeleri ya da verdiğiniz borçları geri alabilirsiniz. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilmişseniz şimdi bu dolunayda kazançlarınızı görebilirsiniz. Bu dolunay zamanında birilerine borç verirseniz geri almanız biraz zor olabilir. Bu nedenle verdiğiniz paranın geri dönmeyebileceğini dikkate alın. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda başvurularınız olmuşsa bunlarla ilgili bazı gecikmeler olabilir. Bir iş değişikliği ya da çalışma rutininizde gerçekleşecek değişiklikler gelirlerinize de yansıyacaktır. Bir iş arkadaşınız istifa kararı ile gelirse şaşırmayın. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, sizin için ilişkiler konusunda önemli kararları getirecek. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Haliyle verdiğiniz kararlardan ya da yapacağınız açıklamalardan geri adım atma riskiniz var. Bu nedenle de büyük kararlar vermeden önce iki kez düşünün. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile yeni bir ilişkiye adım atmışsanız bu dolunay zamanında kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli kararlar için 18 Ocak tarihini beklemek iyi bir fikir olabilir. Bir diğer olasılık ise bu dolunay zamanında eski konuların tekrar gündeme gelmesidir. Bu eski bir partner de olabilir, varolan partnerinizle eski konuları da konuşabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu sefer her zaman izlediğiniz yoldan gitmeyin ve değişime açık olun. İşten bir süre uzaklaşmak veya iş nedeniyle bir yolculuğa çıkmak da olasıdır. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Kova Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, sizi iş hayatınızla ilgili konularda etkileyecektir. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile yeni bir projeye başlamışsanız bu projenizi dolunay geldiğinde tamamlarsınız. Eğer yeni bir işe başlamışsanız bu dolunay geldiğinde işe giriş işlemleriniz tamamlanmış olacaktır. Eğer bu süreçte memnun olmadığınız bir işiniz varsa işten ayrılma kararı da verebilirsiniz. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Bu nedenle eski bir işe geri dönmüyorsanız ya da yeni işe başlama süreciniz 29 Aralık tarihinden önce başlamamışsa resmi işlemlerinizi Ocak ortasına kadar bekletmenizde fayda var. Bu süreçte eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Veya geçici bir görevle başka bir kuruma ya da şubeye gidebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde sağlık kontrolleri yaptırabilir. İş nedeniyle yer değişiklikleri veya evden çalışma imkanı bu dolunay zamanında karşınıza çıkabilecek diğer konuladır. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Balık Burçları Yengeç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Yengeç Dolunayı, çocuklarınızla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Veya onların eğitimleri ile ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bazılarınız ise partneriyle birlikte sürpriz bir yolculuğa çıkabilir. Eskiden yaşadığınız bir yere gidebilirsiniz. Veya ailenizin yanına yapacağınız bir yolculuk olabilir. Eğer bir partneriniz yoksa bu dolunay zamanında bir partner adayı size olan duygularını açıklayabilir. Bazılarınız bir spor ya da sanatsal konuda eğitim alma kararı verebilir. Bu süreçte Merkür retro konumda olacak. Yarım bıraktığınız bir eğitime geri dönmek bu süreçte çok daha iyi sonuçlar verebilir. Geçtiğimiz Oğlak Yeniayı ile bir dernek ya da meslek grubu ile birlikte bir projeye başlamışsanız bu dolunay zamanında kendi fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page