top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Aslan Burcunda 16 Ağustos 2023

Aslan Yeniayı 16 Ağustos 2023

16 Ağustos tarihinde 12:38 'de 23° Aslan burcunda Uranüs etkili bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniaya Aslan burcunda geri hareket eden Venüs de eşlik ediyor. Bu nedenle ilişkiler ve maddi konular da bu yeniayın gündeminde olacak. Uranüs bu yeniaya zorlu bir açı yapıyor. Sürprizlere açık olmak gerek. Beklenmedik gelişmeler bu yeniay zamanında tüm planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Eğer bu yeniay haritanızdaki göstergelere destekleyici açılar yapıyorsa güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yeniay / Dolunay Haritalarını Yorumlama programı ile bireysel etkilerini daha iyi analiz edebilirsiniz.


Aslan burcu Ateş elementi ve Sabit bir burçtur. Yönetim kademesini, tanınmayı, yaratıcılığı ve çocukları temsil eder. Risk almakla ilgili olduğu için borsa gibi riskli yatırımları anlatır. Aslan burcu eski metinlerde Türklerin Yaşadığı Yerler olarak ifade edilir. Türkiye dışında ayrıca İtalya, Fransa ve Roma da Aslan burcu ile temsil edilir. Mekan olarak yöneticilerin yaşadığı yerler, saraylar, tiyatrolar, parklar ve ormanlar Aslan burcu ile temsil edilir. Bu yeniay zamanında bu konular ve yerler medyada daha fazla yer edinebilir.



Aslan burcu yönetim kademesini temsil ettiği için önemli istifa ve görevden almaları bu yeniay zamanında sıkça duyabiliriz. Sağlık anlamında Aslan burcu bedende kalbi, gözleri ve sırtı yönetir. Bu nedenle bu yeniay zamanında kalp rahatsızlığı olanların kendilerini fazla yormamasında fayda var.


Bu yeniay zamanında Merkür ve Mars 'ın Neptün ile zorlu bir açısı olacak. Bu kafa karışıklıkları ve yanılgıları temsil ediyor. Bu nedenle özellikle imza gerektiren alanlarda temkinli olmak gerekiyor. Yalan haberler, skandallar bu yeniay zamanında patlak verebilir. Uranüs ile Mars arasında gerçekleşen destekleyici açı ise farklı yöntemler denemenin daha iyi sonuçlar verebileceğini gösteriyor.


Bu yeniay 12.Menzilde gerçekleşiyor. 12. Menzil: al-Sarfa 21° 25’ Aslan ile 4° 17'Başak | Uygun: Tarım ve inşaat için iyidir. Başkalarına hizmet etmek uygundur. | Uygun Değil: Evlilik ve ilişkiler için iyi değildir. Deniz yolculukları tavsiye edilmez.



Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2023

Aslan ve Kova burçları bu yeniaydan direk etki alacaktır. Boğa ve Akrep de bu yeniay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu yeniaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Koç ve Yay burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle sabit burçların 20° - 26° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etki alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.


16 Ağustos 2023 Aslan Yeniayı Burç Yorumları

Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Koç Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı zamanında borsa gibi riskli yatırım araçlarına yönelebilirsiniz. Ancak dikkat, Venüs bu yeniay zamanında retro. Bu nedenle büyük yatırımlar açısından temkinli olmak gereken tarihlerden geçiyoruz. İkili ilişkiler konusunda da sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişki gündeme gelirse bu süreci karşı tarafı tanımak için kullanın. İlişkiye başlamak için 15 Eylül sonrası çok daha destekleyici olacaktır. Bu yeniay zamanında sizin yönetici gezegeniniz Mars 'ın Uranüs ile destekleyici bir açısı olacak. Bu da aslında sizi mesleki anlamda önemli projelerinizde destekliyor. Çok çalışmanızın karşılığını maddi olarak alabilirsiniz. Yine de size bazı sürpriz masraflar da çıkarabilir. Eğer çocuklarınız varsa onlar için harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Boğa Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı zamanında yeni bir yere taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte evle ilgili gelişmeler sizi kısmen iş hayatınızdan uzaklaştırabilir. Eğer evle ilgili bir dekorasyon ya da tadilat planlarınız varsa bunu 15 Eylül sonrasına ertelemekte fayda var. Yapılan değişimlerden memnun kalmayabilirsiniz. Mars 'ın bu yeniayda Uranüs ile uyumlu bir açısı var. Bu nedenle atacağınız adımlarda partnerden destek alabilirsiniz. Ancak bu yeniay zamanında maddi konularda kararlar alacaksanız mutlaka bir uzmandan görüş alın. Finansal konularda yanılgılara açıksınız. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

İkizler Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı zamanında sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu tarih civarında planlarınızı esnek yapın. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle kardeş, kuzen ve yakın çevrenizden gelebilecek haberler bu yeniay zamanında planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Ev ve ailenizle ilgili gelişmeler de bu yeniay zamanında sizi meşgul edecek. Önemli kararlar vermeniz gerekiyorsa acele etmeyin ve 15 Eylül tarihini bekleyin. Yönetici gezegeniniz Merkür çok yavaşladı ve yanılgıları anlatan Neptün ile zorlu bir açı yapıyor. Bu dönemde doğru kararlar vermek çok zor. Kalıcı ve doğru adımlar atabilmek için bu yeniay zamanında detaylara özen gösterin. Arkadaşlarınızdan gelecek destekleri ise geri çevirmeyin. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Yengeç Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı sizin için maddi konularda sürpriz gelişmeleri getirecek. Bazılarınız için bu beklenmedik bir masraf olabilir. Bu belki sürpriz bir yolculuk nedeniyle olabilir. Ancak yolculuk planlarında belirsizlik olabilir. Detaylara dikkat edin. Bazılarınız ise eviniz ya da aileniz için para harcamak durumunda kalabilir. Venüs retro konumda olduğu için önemli tadilat ve dekorasyon planlarınızı 5 Eylül sonrasına bırakın. Ancak merak etmeyin, Mars bu yeniay zamanında sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs ile destekleyici bir açı yapacak. Bu da size gelirlerinizi arttıracak fırsatlar da getirecektir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Aslan Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı burcunuzda gerçekleşiyor. Özellikle kariyerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Bir süredir aslında büyük bir değişim yaşıyorsunuz. Kariyer evinizde hareket eden Uranüs sizin için önemli sürprizler hazırlıyor. Belki iş değiştirme planlarınız olabilir. Veya iş hayatınızda yönetim kademesinde sürpriz değişimler yaşanabilir. Eğer sorunlu bir iş yerinde çalışıyorsanız istifa etmeyi düşünebilirsiniz. Ancak Venüs 'ün retro olduğunu unutmayın. Bu yeniay sonrasında gerçekleşecek dolunay sizi maddi açıdan zorlayabilir. Bu nedenle de bu yeniayda istifa etmek çok akıllıca bir hareket olmayabilir. Eğer iş değiştirme planınız varsa bunu aslında 15 Eylül sonrasına bırakmak daha iyi bir fikir. Bu tarihte atılacak adımlar size maddi olarak daha destekleyici bir imkan sunabilir. Şuan bir istifa ise sahip olduğunuz finansal hakları kaybetmenize neden olabilir. Kariyerinizde önemli gelişmeler yaşadığınız bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniayı sağlıklı kullanmak için belki kariyerinizdeki sorunlar için farklı çözümler aramak daha sağlıklı olabilir. Yeni yöntem ve teknikler denemek kariyerinizde bir sıçramaya neden olabilir. Bu adımları atarken finansal boyutunu mutlaka dikkate alın. Bu yeniay zamanında ailenizle ilgili konular, iş ortaklıkları ya da partnerinizle ilgili gelişmeler de planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Başak Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı zamanında beklenmedik bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Yasal konular ya da yurtdışı ile bağlantılı işler konusunda farkında olmadığınız bazı konular gündeme gelebilir. Partnerinizin işi ile ilgili sürpriz gelişmeler de bu yeniay zamanında karşınıza çıkabilir. Halihazırda ilişkiler konusunda önemli sınavlar veriyorsunuz. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlar önemli. Çünkü dolunay sizi ilişkiler konusunda bazı kararlar vermeye itecektir. Bazı gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.


Terazi Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı zamanında eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir etkinliğe katılmak, arkadaşlarınızla birlikte yeni planlar yapmak da olası. Belki onların hayatında yaşanan yeni gelişmeler sizi de etkileyebilir. Eğer bir arkadaşınızla iş ortaklığınız varsa bu yeniay zamanında maddi konular sorunlara neden olabilir. Bir etkinlik ya da davete katılmanız gerekebilir. Veya bir dernek ya da meslek grubu ile birlikte bir projeye dahil olabilirsiniz. Tüm bu süreçlerde finansal konularda sürpriz masraflara karşı hazırlıklı olun. Bu tarihte atacağınız adımların iş hayatınızı aksatmamasına gayret edin. Bu dönemde kariyerinizle ilgili önemli sınavlar veriyorsunuz ve dolunay size bu sorumlulukları hatırlatacaktır. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Akrep Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı zamanında kariyerinizde yeni bir süreç başlayabilir. Ancak bu yeniay zamanında sürprizler gezgeni Uranüs yüzünden beklenmedik gelişmelere de hazır olun. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu konuda ani gelişmeler yaşanabilir. Belki ortağınızdan gelebilecek sürpriz teklifler olabilir. Yeni bir iş ya da yeni bir proje karşınıza çıkabilir. Belki kendi işinize ya da kendi projenize başlayacaksınız. Ancak burada bazı pürüzler çıkabileceğinin farkında olun. Bu süreçte ortağınızdan gelebilecek itirazlar olabilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Yay Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı ile bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Belki iş nedeniyle ani bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Ya da iş arkadaşlarınızdan birinin istifası sizi tatil planlarınızı değiştirmek zorunda bırakabilir. Yurtdışı ile ilgili konularda sürpriz başlangıçlar yapılabilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili sorumlulukların arttığı bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlar size dolunay geldiğinde bu sorumlulukları hatırlatacaktır. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Oğlak Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı ile maddi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Belki finansal bir ortaklık yapabilirsiniz. Veya vergi, sigorta, kredi gibi konularda adım atabilirsiniz. Eğer borsa benzeri riskli yatırım araçları kullanıyorsanız bu yeniay zamanında tedbirli olun. Beklenmedik masraflar çıkabilir. Eğer çocuklarınız varsa onlar için yapılacak sürpriz harcamalar da olabilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Kova Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı ile yeni bir ilişki veya ortaklık için adım atabilirsiniz. Ancak Venüs 'ün retro olduğunu unutmayın. Şuan bir ilişkiye başlamak çok iyi bir fikir olmayacaktır. Bu süreci karşı tarafı tanımak için kullanabilirsiniz. İlişkiye başlamak için ise 25 Eylül tarihini beklemek daha iyi bir fikir olacak. Bu dönemde özellikle maddi ortaklıklar konusunda fevri kararlar vermeyin. Önümüzdeki dolunay sizin için maddi konularda bir kemer sıkma dönemi olabilir. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Balık Burçları Aslan Yeniaydından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Yeniayı ile yeni bir işe başlayabilirsiniz. Veya iş nedeniyle sürpriz bir yolculuk gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızdan istifa edenler olabilir. Bu da bazı planlarınızı değiştirmenize neden olacaktır. Bu dönemde üzerinizde artan sorumluluklar var. Bu yeniay zamanında attığınız adımlar önümüzdeki dolunay geldiğinde size bu sorunlulukları hatırlatacak. Bu nedenle bu tarihte yapacağınız değişimlerin nasıl sorumluluklar getirebileceğini iyi hesaplayın. Bu süreçte ilişkiler konusunda da gerilimlerin arttığı bir zamandasınız. Bu da sizi değişime iten etmenlerden gibisi olacak. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihinde Venüs ile Uranüs arasında bir zorlu açı yaşandı. Bu açı bu yeniay zamanında tekrar tetiklenecek. Bu tarihlerde yaşadığınız konular bu yeniay zamanında tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Venüs retrosu sürecinin etkisini tekrar anımsamakta fayda var. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.2023 Burç Yorumları


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Temel ve Orta Seviye Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page