top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Başak Burcunda 15 Eylül 2023

Başak Yeniayı 15 Eylül 2023

15 Eylül tarihinde 4:39 'da 21°58' Başak Burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniaya Uranüs destek veriyor. Bu nedenle sıradışı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sorunlara farklı çözümler bulabilir, yenilik ve tazelenme için adımlar atabiliriz. Teknolojik konularda atacağınız yeni adımlar ise desteklenecektir.


Merkür aynı gün ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir beklemede kalan konular bu yeniay ile hız kazanmaya başlayabilir. Eğer retro zamanında bazı aksilikler yaşamışsanız ya da detayları atladığınız için bazı hatalar olmuşsa bu yeniay zamanında bunları düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak yanılgılara ve kafa karışıklıklarına neden olan Neptün bu yeniaya zorlu bir açı yapıyor. Bu nedenle yeniay zamanında detaylara özen göstermeniz gerekiyor. Eğer bazı belirsizlikler varsa bu konuların netleşmesi için zaman tanıyın. 19 Eylül sonrasında sis bulutu dağılacaktır.


Başak burcu sağlığı, günlük yaşam rutinlerini, alışkanlıkları, beslenme ve egzersiz programlarımızı anlatır. Bu konularda özellikle Merkür retrosu döneminde bazı aksaklıklar yaşanmışsa şimdi daha sağlıklı bir düzen kurabilirsiniz. Elbette bu konularda değişim, yeni bir düzenleme yapabilir, yeni teknik ve yöntemleri kullanabilirsiniz.

Bu yeniay zamanında Merkür 'ün Satürn ile uzaktan bir karşıt açısı meydana gelecek. 22 Ağustos tarihinde Merkür 'ün Satürn ile bir karşıt açısı oldu. Bu tarihte yaşanan konular size bir fikir verebilir. Bir anlaşma ya da sözleşmenin feshi, bir yolculuk planının iptali ya da bir eğitimin tamamlanması gündeme gelmiş olabilir. Şimdi bu konularla ilgili farklı çözümler aramak, yeni bir adım atmak veya o tarihte ertelenen konular için harekete geçmek mümkün olacak.


Bu yeniay 'a Denebola sabit yıldızı eşlik ediyor. "Denebola astrolojide şanssız bir etkiye sahiptir, talihsizliğin ve rezaletin habercisi olarak tanımlanmıştır. Bu nedenle hem karakter hem de figürdeki konum açısından Regulus'a karşıttı. Ptolemy'e göre Denebola, Satürn ve Venüs doğasındadır."


Ancak bu yıldız sağlıklı çalıştığında farklı bakış açısı ile keşif ve icat etme yeteneğini vurgular. Bu nedenle yeni teknik ve yöntemleri kullanmak bu yeniayda ikinci kez vurgulanıyor.


Uranüs 'ün Boğa burcunda uzun zamandır yolculuğunu sürdürdüğünü unutmayalım. Özellikle 2019 yılından beridir hayatımızda belli bir alanda güvenlik ihtiyacımızı test ediyor. Bizi daha bağımsız ve özgür hareket etme konusunda sıkı sıkıya tutunduğumuz bir alandan kopartma çabasında. Bu süreçte özellikle sabit burçlarda göstergeleri olanlar sarsıcı deneyimler yaşamış olabilirler. Hem Boğa burcu hem de Uranüs Boğa Burcu Transiti 'ni tekrar okumakta fayda var. Bu yeniay sizi bu konularda adım atmak için yeni düzenlemeler yapmaya itecektir.


Hizmet ve sağlık sektöründe yapılacak yeni düzenlemeler, itirazlar, sürpriz gelişmeler de bu yeniay zamanı gündemi meşgul edebilir. İstifalar ya da görev değişiklikleri sıklıkla kaşımıza çıkacak diğer konular arasında.


Başak burcu sağlık anlamında özellikle bağırsaklarla ilgilidir. Ayrıca tüm sindirim sistemi, hijyen, sağlıklı beslenme ve egzersiz düzenleri de Başak burcu ile temsil edilen konulardır.


İspanya, Suriye, Afrika, İsviçre, Kudüs ve Paris gündeme gelebilecek ülke ve şehirlerdir. Diğer şehir ve ülkeler için Başak Burcu sayfasını tekrar inceleyebilirsiniz.


Bu yeniay 14.Menzil 'de gerçekleşiyor. 14. Menzil: al-Simak, 17° 8 Başak’ ile 0° Terazi | Uygun: Evden taşınmak, işten ya da sevgiliden ayrılmak için iyidir. Deniz yolculukları için uygun. | Uygun Değil: Evlilik için iyi değildir. Kara yolculuğu için uygun değil.



Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2023

Elbette yeniayın doğum haritanızda hangi evde gerçekleştiği önemli olacaktır. Yine de 20°- 26° 'de değişken burçlarda göstergeleri olanlar direk etki alacaktır. Bu yeniaydan öncelikle Balık ve Başak burçları etkilenecek. İkizler ve Yay burçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Boğa ve Oğlak burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.


15 Eylül 2023 Başak Yeniayı Burç Yorumları

Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Koç Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanında kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bir süredir iş yerinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız bu yeniay sizi sıkışıp kaldığınız iş ortamından kurtarabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni bir ofise geçebilir veya yeni bir hizmet almaya başlayabilirsiniz. Personellerinizin değişmesi de mümkün, ayrılanlar ya da yeni başlayanlar olabilir. Eğer kurumsal bir firmada çalışıyorsanız size farklı bir görev verilebilir. Tüm bu yaşanan gelişmelerin kazançlarınızı da etkileyeceğini unutmayın. Maddi konularda yaşanacak beklenmedik gelişmeler olabilir. İş yerinizin size sunduğu imkanlar değişebilir. Belki internet üzerinden kazanç elde edebileceğiniz bir alana da yönelebilirsiniz. Bu noktada hesap hatalarına karşı dikkatli olun. Özellikle kurumsal bir yerde çalışıyorsanız size sunulan yeni imkanların varolan haklarınızda kayıplar yaratmayacağından emin olun. Gelir - gider konusunda hesap hataları bu yeniayda zamanında çok olası. Eğer yeni bir hizmet alımı ya da yeni bir işe geçiş yapma planındaysanız maddi konularla ilgili tüm detayları özenle inceleyin. Önümüzdeki dolunay burcunuzda gerçekleşiyor, haliyle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Burada doğru adımlar atarsanız başarılı sonuçlar almanız çok olasıdır. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Boğa Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kısa bir süredir ilişkiler konusunda bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Uzun vadede şanslı bir döngüden geçiş yapıyorsunuz. Bu nedenle acele kararlar vermeyin. Karşınıza yeni bir ilişki fırsatı çıksa da aslında bu konu bir süredir gündemde olan bir konu. Ancak belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Bu süreç 19 Eylül sonrasında yavaş yavaş daha fazla netlik kazanacaktır. Bu nedenle acele etmeyin. Doğru kararı vermek için zamanınız olacak. Dolunay geldiğinde tüm gerçekleri öğreneceksiniz. Eğer çocuğunuzun eğitimi ile ilgili kafanız karışıksa değişimden korkmayın. Bu yeniay size farklı seçenekler sunacaktır. Yeni okula başlıyorsa ilk başta adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bir kaç gün sonra sis perdesi aralanacaktır. Bu yeniay yatırımlar konusunda da önemli. Genelde temkinli birisiniz. Ancak bu süreçte borsa gibi riskli yatırımlara yönelmiş olabilirsiniz. Bu yeniay zamanında daha önce yaptığınız yatırımlardan kazanç elde edebilirsiniz. Yeni yatırımlar içinse biraz daha dikkatli olun. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

İkizler Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı yeni bir eve taşınabilir veya eviniz için yeni bir eşya alabilirsiniz. Belki bir süredir evden uzaktasınız. Şimdi tekrar eve dönüyorsunuz. Bazılarınız partnerinin işi nedeniyle taşınma planları yapabilir. Eğer bir süredir çalışmıyorsa bu yeniayla beraber kariyerine geri dönebilir. Elbette bu süreçte sizin iş hayatınızda bazı belirsizlikler olabilir. Zaten sorumluluklarınızın arttığı bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Herşeyin netlik kazanması için 19 Eylül sonrasını bekleyin. Yönetici gezegeniniz Merkür de bu yeniayla birlikte ileri gitmeye başlıyor. Bir süredir beklemede kaldığınız konularda artık harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda yaşanan gecikme ya da sorunlara bu yeniay zamanında bir çözüm bulabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde bir düzelme olabilir. Veya ev için bir kredi bulabilirsiniz. Ev sigortası ya da miras gibi konular da gündeme gelebilir. Sürpriz bir fırsat ya da çözüm bu yeniayla birlikte karşınıza çıkabilir. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yengeç Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu belki bir süredir planladığınız bir yolculuk olabilir. Veya bazı gecikme ya da aksiliklerle uğraşmış olabilirsiniz. Şimdi bu yeniay ile sorunlar geride kalıyor. Taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu yeniay değişimlere açık. Sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı yenileyebilirsiniz. Önemli başvurular, bir eğitime başlamak, yeni yazı veya yayınlar bu yeniayda gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızdan gelecek sürpriz haberler de sizi bir yolculuğa çıkarabilir. Veya onlarla birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Başlangıçta bazı belirsizlikler olabilir. Endişe etmeyin, 19 Eylül sonrasında sis dağılacak ve herşeyi daha net görmeye başlayacaksınız. Bu yeniay zamanında partnerinizden ya da iş ortağınızdan da destekler gelebilir. Bir anlaşma ya da sözleşme imzalama planınız varsa bununla ilgili bir danışmanlık da alabilirsiniz. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Aslan Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı ile birlikte kazançlarınız artmaya başlıyor. Belki önemli bir göreve getiriliyorsunuz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız bu sadece bir maaş artışı olmaktan uzak. Muhtemelen bir terfi ya da yeni bir proje size yüksek bir kazanç getirmek üzere. Bir iş değişikliği planınız varsa muhtemelen kariyerinizde bir sıçrama yapmak üzeresiniz. Aslında bir süredir zaten kariyer hayatınızda önemli değişimler meydana geliyor. Ancak bu yeniay ile herşey daha görünür olabilir. Geçtiğimiz dolunay zamanında maddi konularda bir sıkışıklık yaşamış olabilirsiniz. Belki de bu bazı gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı. İşte tam da bu noktada gelirlerinizi arttırmak için bir adım atıyorsunuz. Bu yeniayda atacağınız adımlar için partnerinizden destek alabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu yeniay size bir ortak da getirebilir. Tekliflere elbette açık olun ancak bazı belirsizliklerin netlik kazanması için 19 Eylül sonrasını bekleyin. Maddi konularda hala kısmen yanılgılara açıksınız. Bu yüzden gelir gider konusundaki karışıklıkların netleşmesi için zaman gerekiyor. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Başak Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Yapmayı istediğiniz başlangıçlar bir süredir engellenmiş olabilir. Belki de bir hazırlık dönemindeydiniz. Şimdi kendiniz için eni planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Geçtiğimiz dolunay sizin için zorlayıcıydı. İlişkinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşadınız. Belki sorunlu bir birlikteliği bitirme kararı da almış olabilirsiniz. Artık odak noktanız kendiniz. Ancak acele etmeyin. Bu yeniay kafa karışıklıklarına ve yanılgılara açık. Bu yüzden 19 Eylül tarihini beklemek akıllıca olacak. Bu tarih sonrasında özellikle ilişki ve ortaklıklar konusunda daha net fikirleriniz olacak. Bir sözleşme imzalayacaksanız detaylara dikkat edin. Bu yeniayda yurtdışı ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Belki bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Belki partnerinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu yeniay zamanında beklenmedik gelişmeler sizi harekete geçirebilir. Hukuki konular, eğitim veya uçak yolculukları da olasıdır. Eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili sürpriz gelişmeler de bu yeniaya eşlik ediyor. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Terazi Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı biraz kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Aslında yönetici gezegeniniz Venüs ileri gitmeye başladı. Geri harekette olduğu 40 gün boyunca kendinizi engellenmiş hissetmiş olabilirsiniz. Belki arkadaşlarınızla aranızda bazı yanlış anlaşılmalar oldu. Ya da biraz sosyal hayattan uzaklaştınız. Bu yeniay ile birlikte bir detoks dönemine girebilirsiniz. Elbette ruhsal konularla ilgilenmek, terapi almak ya da belki sağlığınız için biraz dinlenmek de isteyebilirsiniz. Belki de olanları biraz sindirmeye ihtiyacınız var. Dinlenme fırsatlarını kullanın. Bu dönem buna fazlasıyla ihtiyacınız var. Bir proje için herkesten uzakta çalışmak da isteyebilirsiniz. Siz sosyal birisiniz ancak bu yeniay ile birlikte biraz yalnız kalmak size iyi gelecek. Bir kaç gün kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Hatta karışık rüyalar görmeniz bile mümkün. Yeniaydan bir kaç gün sonra ise herşey daha dingin bir hal alacak. Özellikle sağlık konusunda 19 Eylül sonrası daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönem mahremiyet de sizin için önemli. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili de önemli gelişmeler yaşanabilir. Maddi olarak iyi bir fırsat yakalayacağı bir terfi olasılığı yakalayabilir. Bu netlik kazanana kadar sessiz kalın. Önümüzdeki ay burcunuzda tutulma serisi başlıyor. Tüm gözlerin size çevrileceği bir dönem başlıyor. Kendinizi spot ışıklarına hazırlayın. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Akrep Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı ile sosyal hayatınız hareketleniyor. Bu dönemde arkadaşlarınız ve partnerinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuğu belki bir süre ertelemek zorunda kaldınız. Merkür sosyal hayatınızın olduğu alanda geri hareket etti. Bu da sizi bir süre sosyal hayattan uzak tutmuş olabilir. Şimdi yeniden planlar yapmak için uygun bir zaman. Ancak acele etmeyin, hala belirsizlikler var ve 19 Eylül sonrasında herşey netleşmeye başlayacak. Bu dönemde partnerinizden de destek alabilirsiniz. Bazılarınız alacağı bir eğitim nedeniyle yeni bir çevreye giriş yapabilir. Sürpriz bir yer değişikliği de bu yeniay zamanında gündeminizi değiştirebilir. Bazılarınız ise ailesinden destek alabilirler. Bu dönemde sözleşmeler ya da iş ortaklıkları da gündeminizi meşgul edecektir. Eğer resmi bir anlaşma yapacaksanız 19 Eylül sonrası çok daha uygun. Hatta mümkünse bir uzmandan danışmanlık alın. Hukuki konularda bir süredir sorun yaşıyorsanız bu yeniay ile birlikte bu sorunlar da bitiyor. Kardeşler, kuzen ya da yakın çevrenizden de destek alabilirsiniz. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yay Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı kariyerinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu süreçte iş yeri değişiklikleri yaşanabilir. Veya çalıştığınız kurumda değişimler yaşanabilir. İş arkadaşlarınız veya hizmet aldığınız kişilerde yaşanan değişiklikler kariyerinizde yepyeni bir dönemi aralayacaktır. Bir süredir iş hayatınızda yaşadığınız sorunları ve gerilimi de bırakıyorsunuz. Maddi olarak da size güç kazandıracak bir değişim başlıyor. Yeniay zamanında hala bazı belirsizlikler olabilir. Endişe etmeyin, bu sis bulutu 19 Eylül sonrasında dağılacak. Özellikle resmi başvurular ya da imza gerektiren adımlar için bu tarihi beklemek iyi bir fikir. İş yerinizdeki değişim bir yer değişikliğini de beraberinde getirebilir. Bu konuda harekete geçmeden önce bekleyin, belirsizlikler yanlış kararlara ya da kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kariyerinizi yöneten gezegen Merkür yeni ileri gitmeye başladı. Bu nedenle gelişmelerin çok hızlı olmasını beklemeyin. Yine de sorunların yavaş yavaş geride kalacağı bir yenilik için araştırmalarınızı başlatın. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Oğlak Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı bir yurtdışı yolculuğu yapmayı planlıyor olabilirsiniz. Bu oldukça keyifli bir yolculuk olabilir. Ancak bazı belirsizlikler olabileceğinin farkında olun. Belki rezervasyonda bazı karışıklıklar olabilir. Veya hava koşulları planlarınızı biraz aksatabilir. En iyisi aslında 19 Eylül sonrasını beklemek. Bu tarih sonrasında herşey çok daha berrak olacak. Eğer resmi bir başvuru yapacaksanız, bir eğitim ya da yasal bir konuda, evraklarınızı iki kez kontrol edin. Yeniay 'ın gerçekleştiği gün Merkür de ileri gitmeye başlıyor ama hala çok yavaş. Üstelik yeniaya yanılgıları temsil eden Neptün 'ün de zorlu bir açısı olacak. Bu biraz kafa karışıklığı yaratabilir. Bu nedenle acele etmeyin. Detaylara gerekli özeni gösterir ve üzerinize düşen görevleri üşenmeden yaparsanız bu yeniay sizi fazlasıyla destekliyor olacak. Partnerinizden de bu yeniay zamanı destek alabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız bu süreçte yurtdışı ile bağlantılı önemli bir projeye dahil olabilirsiniz. Veya yayıncılık alanında bir işe giriş yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için eğitime katılmak, hatta yarım bıraktığınız bir eğitime dönmek de olasıdır. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Kova Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Belki bir ev kredisi ya da aileden gelebilecek bir destek yardımcı olacaktır. Bu süreçte gelir gider dengeniz bozulmuş olabilir. Veya bazı ödemelerde hatalar olmuş olabilir. Şimdi bunları düzeltmek için gerekli adımları atabilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu ay kazançlı bir projeye adım atıyorsunuz. Bu yeniay zamanı kredi kartı, banka kredisi, miras, vergi ödemeler, burs ya da sigorta gibi konular da gündeme gelecektir. Resmi adımlar için 19 Eylül tarihi sonrasını beklemek iyi olur. Böylece bütçe konusunda daha doğru kararlar verebilirsiniz. Bu yeniay partneriniz de maddi konularda yeni başlangıçlar yapacak. Belki bir görev değişikliği ya da kariyerinde yaşayacağı bir sıçrama finansal sorunların çözümüne destek olacaktır. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.

Balık Burçları Başak Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Başak Yeniayı zamanı yeni bir ilişkiye başlıyor olabilirsiniz. Belki bu ilişki konusu bir süredir gündemdeydi ancak bazı sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi ise bu konuda sis dağılıyor ve herşey daha net bir şekilde görünmeye başlayacak. Üzerinizde artan sorumluluklar var ve bu da sizi en çok ilişkiler konusunda zorluyor. Şimdi gelen sürpriz bir haber ya da yolculuk planı sorunları geride bırakmanıza yardım edebilir. Bazılarınız bir iş ortaklığı yapabilir. Resmi adımlar için 19 Eylül sonrasını bekleyin. Bu tarih sonrasında daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Online yapılacak bir projeye dahil olabilirsiniz. Bazılarınız ise gelecek planları için bu süreçte bir danışmanlık alabilir. Bu yeniay aklınıza gelen fikirleri not alın, çok farklı ve yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan da destek alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili de bu yeniay zamanında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir danışmanlık seansı da içeren üç aylık bir VIP üyeliği alarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeleri konuşabiliriz. Bu pakete başlangıç seviyesinde eğitimlerin bazıları da ücretsiz olarak sunulmuştur. Önümüzdeki ay iki tutulmanın olduğunu da anımsayalım. Detaylar için Üyelik Paketleri sayfasını inceleyebilirsiniz.



Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Temel ve Orta Seviye Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page