top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Koç Burcunda 21 Mart 2023

Koç Yeniayı 21 Mart 2023

21 Mart 2023 tarihinde saat 20:23 'de 0°49' Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Hem Koç burcu olması hem de bu burcun ilk derecelerinde yer alması nedeniyle "yenilik" teması iki kez tekrar ediyor. Koç buru, burçlar kuşağındaki ilk burçtur. Bu nedenle her zaman yenilik, tazelik ve tecrübesizlik barındırır. Bir konuda ilk olmak, tecrübe kazanmak, rekabet etmek, acelecilik, kavgalar ve savaşlar bu burcun temsil ettiği temalardır.

Aceleye gelmiş, üzerinde fazla düşünülmemiş kararlar ilerleyen günlerde başınızı ağrıtabilir, dikkat! Bu nedenle adım atmadan önce riskleri iyi değerlendirin.

Yeniaya Merkür eşlik ediyor. Merkür genelde eğitim, yolculuk, anlaşma, duyurular, başvuru veya evrakları anlatır. Bu nedenle de yeniay zamanında daha çok bu konular karşımıza çıkacaktır. Merkür aynı zamanda çocukları temsil eder. Bu nedenle de çocuklar önümüzdeki bir ay ana konularımızdan birisi olabilir. Onlarla ilgili haberleri sıkça duyabiliriz. Merkür aynı zamanda eğitmenleri, yazarları ve habercileri temsil eder. Bu kişilerle ilgili konular da bu yeniay zamanında gündemimizi meşgul edecektir.

Koç burcu ile temsil edilen meslekler bu süreçte öne çıkabilir; Asker ve polisler, girişimciler, teknik elemanlar, fiziksel efor gerektiren işler yapanlar, stajyerler, kendi işini yapan kişiler. Sektör olarak otomotiv ve çimento sektörü gündemi meşgul edebilir.


Fiziksel olarak baş bölgesini temsil eder. Bu nedenle sağlık anlamında en çok diş ağrıları ve diş eti iltihapları yaşanabilir. Migren ataklarınız artabilir.


İngiltere, Almanya ve Danimarka başta olmak üzere, Azerbaycan, Filistin, İran, İsrail ve Floransa adından en çok bahsedilecek bölgeler olabilir.


Bu yeniay 1. Menzilde gerçekleşiyor. 1. Menzil: al-Saratan, 0° Koç ile 12° 51’ Koç | Uygun: İş yapmak ve yeni başlangıçlar. Saç ve tırnaklarınızı kesmek. Bahçe işleri | Uygun Değil: Aşk ve ilişkiler için tercih edilmemelidir.


Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2023

Bu yeniaydan öncelikle Koç ve Terazi burçları etkilenecek.Yengeç ve Oğlak burçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Aslan ve Yay burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler.


20 Şubat2023 Balık Yeniayı Burç Yorumları

Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplamasayfasından öğrenebilirsiniz.


Telegram VIP Grubu

Gökyüzünde önemli değişimlerin olduğu bir viraja girdik. Mart ayında Satürn Pluto burç değiştiriyor. Önümüzdeki Nisan ayıyla beraber ise tutulmalar Koç Terazi aksına geçecek ve ilişkilerde büyük bir viraja gireceğiz. Nisan ayında bu değişimlerden nasıl etkileneceğimizi konuşacağımız bir grup oluşturuyorum. Bu gruba dahil olarak bu tutulmaların bireysel haritanıza etkisi ile ilgili soru cevap şansınız olacak.

Telegram üzerinde halihazırda bir Astrokronos grubu var. Ancak bu grup VIP olacak ve sorularınız doğum haritanız üzerinden yanıtlanacaktır. Bu grupta o ay gerçekleşecek olan Yeniay / Dolunay için bir analiz paylaşılacaktır. Bu analiz sonrasında bireysel haritalarınız üzerinden o yeniay / dolunay etkisi ile ilgili sorularınız yanıtlanacaktır.


Hem yeniay dolunay seminerlerine katılım sürecinde zaman sorunu yaşayanlar için daha verimli olacağını düşünüyorum. Hem de böylece daha rahat iletişim kurabileceğimiz bir ortam yaratmaya çalışacağım. Bu grup öncelikle bir aylık olarak başlatacağım. İlk kez deneme yapacağımız için bundan nasıl bir verim alabileceğimizi görmek istiyorum. Verim almamız durumunda eskisi gibi 3 aylık bir grup olarak planlayabiliriz.


İlk grup Nisan 2023 için yapılacaktır. Nisan ayında Koç - Terazi aksındaki ilk tutulmaları yaşayacağız. Bu ay içindeki yeniay dolunay yorumları size grup kurulduğunda iletilecektir. Ay boyunca haritanıza etkisi ile soruları iletebileceksiniz.


Kronos Kitap üyeliği bildiğiniz üzere sitedeki makale, kitap ve seminer kayıtlarına erişim içindir. Bu üyelik paketi site üzerinde 3 aylıktır. Ancak burada paralel olarak ilerlemek için aylık olarak da bir seçenek olarak sunuldu. Size yeniay dolunay yorumları elbette telegram grup üzerinden iletilecektir. Ancak kitaplara erişim isterseniz bu paketi de almanız faydalı olacaktır.Bilgi Al - Kayıt Ol >>>>


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı sizler için yeni bir döngünün başlangıcı bu yeniay. Özellikle yükseleni değil de kendi burcu Koç olanlar için bu bir solar yeniyıl. Bu nedenle bu yeniaya dikkat edin. Önümüzdeki bir seneye damgasını vuracak bir etki yaratabilir. Halihazırda şans gezegeni Jüpiter 'den destek alıyorsunuz. Bu süreci bu nedenle çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Rüzgar sizden yanayken projelerinizi harekete geçirin. Kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Hayatınızda fark yaratacak önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir eğitime başlayabilir veya bir eğitim vermeye karar verebilirsiniz. Yeni bir iş arkadaşı işe başlayabilir. Veya yeni bir ofis için harekete geçebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni bir hizmet veya ürün için adım atabilirsiniz. Belki bu süreçte bir yolculuk planı da yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bu ay sizler için önemli bir ay olacak. Herşeyden önce iki hafta sonra dolunay olduğunda ilişkiler konusunda önemli kararlar vereceksiniz. Bu nedenle de verdiğiniz kararlar ilişki ve ortaklıkları da etkileyecek. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Boğa Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı zamanında biraz geri çekilmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Aslında geri planda yapacağınız çalışmalardan çok verim alacağınız bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bazılarınız bu dönemde sağlığına özen göstermeye de başlamış olabilir. Bu konularda destekleniyorsanız. Ancak bu yeniay zamanında kiminle ne konuştuğunuza çok dikkat edin, dedikodulara açık bir aydasınız. Özellikle maddi konularda temkinli olmanızda fayda var. İş yerinizi gündeme taşıyacak bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunay zamanında gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu nedenle yeniay zamanında attığınız adımlar önemli olacak. Sağlığınıza özen göstermek, biraz sağlığınız için para harcamak bu ay yapabileceğiniz en iyi şey olacaktır. Veya yeni bir ürün ya da hizmet için araştırma yapabilirsiniz. Bu ay gizli saklı ilişki ve ortaklıklardan uzak durmakta fayda var. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

İkizler Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı sosyal yaşamınızda yeni bir dönem başlatacak. Aslında zaten çevrenizin genişlediği, arkadaşlarınızdan destek aldığınız bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniay zamanında bunu daha net bir şekilde görebilirsiniz. Belki bir meslek grubu ya da derneğin düzenlediği bir eğitime katılabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Belki birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Beraber yeni bir iş planınız olabilir. Geçtiğimiz ay bir kariyer ya da yer değişikliği yaşamışsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Veya ailenizle ilgili yeni gelişmeler sizi planlarınızı revize etmeye itebilir. Eğer aktif bir siyasi hayatınız varsa yeni bir siyasi grubun içine dahil olabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte önemli teklifler alabilirler. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Yengeç Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı zamanında iş hayatınızda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte aslında şans gezegeni Jüpiter kariyerinizle ilgili destek veriyor. Ancak arzu ettiğiniz adımları henüz yapamamış olabilirsiniz. Şimdi bu ay itibariyle önemli bir ivme kazanabilirsiniz. Özellikle iletişim trafiği çok artabilir. Daha önce yaptığınız çalışmaların duyurularını yapabilirsiniz. Kariyerinize destek olacak bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu çok taze bir başlangıç olduğu için aslında çok da tecrübeli olmadığınız bir konuda eğitme başlamaktan çekinmeyin. Bu süreçte atacağınız adımlar önümüzdeki süreçte gelişme şansı bulacaktır. Bir yolculuk planı da bu süreçte olasıdır. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Aslan Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı eğer yurtdışı ile bağlantılı bir işte çalışıyorsanız buradaki kişilerle daha fazla iletişim halinde olmanız çok mümkün. Veya uluslararası yolculuklar artabilir. Akademik alanda bir adım atma planınız varsa bunun için oldukça uygun bir zaman. Aslında akademik konularda şanslı olduğunuz bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu avantajı kullanmak ve hızlı bir başlangıç yapmak iyi olabilir. Elbette bir yetki belgesi almak için bir sertifika eğitimine de katılabilirsiniz. Eğitimler ya da yolculuklar için para harcamanız çok mümkün. Bu nedenle bu ay iyi bir bütçe yapmakta fayda var. Unutmayın, tutulmalar artık Koç-Terazi aksında olacak. Bu yıl itibariye hayatınızda hem yolculuklar hem de eğitim konuları hareketlenmeye başlıyor, bütçe şart! Bu yeniayda arkadaşlarınızla birlikte de bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Başak Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı sizi mali durumunuzu gözden geçirmeye davet ediyor. Bir vergi, sigorta ya da prim gibi maaş haricindeki gelirleriniz konusunda adım atabilirsiniz. Partnerinizin gelirlerinde bir artış olabilir. Eğer yeni bir finansal ortaklık teklifi ile karşılaşırsanız bu teklifi detaylı inceleyin. Halihazırda ilişkiler konusunda önemli sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde bazılarınız iş ortaklıkları fırsatı da yakalayabilir. Karlı başlayan bir ortaklık uzun vadede beklediğinizden daha masraflı olabilir. Bu nedenle bu yeniay zamanında gelir gider dengenizi iyi değerlendirerek adım atın. Aksi durumda dolunay geldiğinde beklediğinizden daha büyük bir ödeme ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda yeni başvurular yapabilirsiniz. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Terazi Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı sizin için ilişkiler konusunda taze başlangıçları müjdeliyor. Bu yeniay sizler için önemli. Zira önümüzdeki 1,5 sene boyunca Koç - Terazi aksında tutulmalar yaşanacak. Bu bazılarınız için bir iş ortaklığı olabilir. Diğerleri ise evliliğe doğru ilerleyecek ciddi bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir. Elbette önemli anlaşma ya da sözleşmeler de bu süreçte atılacak önemli adımlar arasında. Aklınızdan çıkarmayın, şartları ve koşulları belirleyen daha çok karşı taraf olacak. Siz biraz da partnerin ya da ortağın şartlarına uymak durumundasınız gibi görünüyor. Bazılarınız partneri ile bir yolculuğa çıkabilir. Bazılarınız ise yasal konularda danışmanlık alabilir. Yeni bir avukatla çalışmaya başlayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak danışmanlar ve uzmanlar konusunda şanslı olduğunuz bir süreçtesiniz. Bu kişilerin tecrübelerine kulak verin, kendi fikirlerinizde diretmek yerine bu insanlara güvenerek ilerleyin. Bu dönemde finansal bir danışmanlık alabilirsiniz. Bu dönemde alacağınız hizmetlerden çok memnun kalmayabilirsiniz. Veya arzu ettiğiniz hızda ilerlemeyebilir. Bu nedenle sözleşmeleri aceleye getirmeyin ve detayları iyi inceleyin. Mümkünse haklarınızın neler olduğunu iyi öğrenin. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Akrep Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı sizi sağlık konusunda artık bir adım atmaya itiyor. Özellikle dişler, dişeti iltihapları ve baş ağrılarınız artmaya başlamışsa bunlarla ilgili bazı tetkikler yaptırmanız gerekebilir. Bazılarınız için ise iş arkadaşlarınızla iletişim trafiğinin çok olacağı bir ay olabilir. Bu dönemde iş nedeniyle katılacağınız yolculuk ya da eğitimler olabilir. Bu sürecin sadece bir başlangıç olduğunu unutmayın. Önümüzdeki ay itibariyle bu burçta tutulmalar başlayacak. İş yeriniz büyümeye gidebilir. Siz de bu süreçte kendinizi ve vasıflarınızı geliştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kendi işini yapanlar ise daha fazla dışarıdan hizmet almak durumunda kalabilir. Bu süreçte efektif çalışmanın yollarını öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Dernek veya meslek grupları ile birlikte bazı projelere dahil olabilirsiniz. Belki buralardan şirketinize dahil olacak yeni personeller olabilir. Kredi, vergi sigorta gibi konular da bu süreçle birlikte gündeminizi meşgul edecektir. Özellikle arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız işlerde bu konularda atacağınız adımların sonuçlarını önceden düşünmenizde fayda var. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Yay Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı ile çocuklarınız ve onların eğitim hayatı daha fazla gündeminizde olacak. Bazılarınızın ise onlarla birlikte gideceği yolculuklar olabilir. Eğer çocuğunuz yoksa bu süreçte bir sanat ya da spor alanında eğitime başlayabilirsiniz. Veya hobi olarak ilgilendiğiniz bir konu ile daha fazla uzmanlaşma kararı alabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Bu dönemde başlayacak ilişkiler aslında gelişmeye müsait. Önümüzdeki ay itibariyle bu alanda tutulmalar başlayacak. Bu nedenle fazla aceleci davranmazsanız bu süreçte başlayacak bir ilişki adım adım ilerleyebilir. Bazılarınız bu partner adayıyla kariyeri bağlantısı ile tanışabilir. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Oğlak Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı uzun zamandır taşınma planı yapan Oğlaklar için hızlı bir yer değişikliğini harekete geçirebilir. Bazılarınız ise ailesi ile birlikte önemli kararlar verebilir. Belki de ailenizin yanına bir yolculuk planı da yapıyor olabilirsiniz. Eviniz için yeni harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle yeni elektronik aletler almanız olasıdır. Bu dönemde bazılarınız ise evden alacağı bir eğitime başlayabilir. Evden, aileden destek aldığınız bir zamandan geçiyorsunuz ancak dikkatli olun. Sizin için çok ihtimal dahilinde değil ama ola ki işi aksatırsanız dolunay zamanında bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bir partneriniz varsa onun kariyerinde yeni bir adım önümüzdeki süreçte sizin iş hayatınızı da etkileyebilir, belki bir yer değişikliğini tetikleyebilir. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Kova Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bir süredir aslında yolculuklar konusunda hareketli bir süreçte geçiş yapıyorsunuz. Ancak bu yeniay zamanında belki de daha önce gitmediğiniz bir yere gidebilirsiniz. Veya bir konuda eğitime başlıyor olabilirsiniz. Kardeş ya da kuzenlerinizin hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Ancak bunlar bilin ki önümüzdeki günlerde daha çok gündeminizi meşgul edecek. Nisan ayı itibariyle Koç / Terazi burçlarında tutulmalar başlıyor. Bu ay attığınız adımlar önümüzdeki aylarda tekrar gündeminizi meşgul edecek. Başladığınız eğitimin yeni modüllerini alabilir veya tekrar yolculuğa çıkmanız gerekebilir. İletişim trafiğinin de bu süreçte artacağının farkında olun. Riskli yatırımlar, borsa, vergi, sigorta gibi konular da bu konuşmalar içerisinde yer alacaktır. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.

Balık Burçları Koç Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Koç Yeniayı ile kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte belki önemli bir yatırım yapabilir. Maddi bir anlaşma ya da sözleşme yapabilirsiniz. Bir iş ortaklığı ile gelirlerinizi arttırmanız da mümkün. Ancak üzerinizdeki sorumlulukların arttığı bir zamandasınız. Bu süreçte özellikle vergi, sigorta ya da kredi gibi konularda dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Gelirleriniz artarken giderler de kontrolden çıkabilir. Önümüzdeki ay itibariyle tutulmalar sizi bu konuda inisiyatif almaya itecek. Bu süreçte başkalarından maddi destek aramak yerine kendi paranızı kazanmak için mücadele etmek en doğrusu olacaktır. Bu yeniay zamanında ise bu konularda çok taze başlangıçlar yapabilirsiniz. Maddi konularda bir danışmanlık almak ise yapacağınız en doğru hareket olacaktır. Bu yeniay zamanında ise ailenizden gelecek desteklere açık olun. Daha fazlası için Danışmanlık alabilirsiniz. Unutmayın, üye olarak tüm hizmetlerden indirimli faydalanabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Geleneksel Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page