top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Kova Burcunda 10 Şubat 2024

Kova Burcunda Yeniay Şubat 2024

10 Şubat 2024 tarihinde 01:58 'de 20° Kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay Venüs günü ve Jüpiter saatinde gerçekleşiyor. Uranüs ile sert bir açısı olacak bu yeniayın. Sürprizlere ve beklenmedik gelişmelere hazır olun.


Kova burcu hava elementi ve sabit nitelikte bir burçtur. Bu nedenle de fikirler bu yeniay zamanında önemli olacak. Nelere karar verdiğiniz, hangi fikirleri uygulamaya koyduğunuz önemli. Tek başına hareket etmekten çok bir ekip olarak hareket edeceğiniz aktiviteler daha fazla öncelikli olacaktır.


Teknoloji, telekom, elektronik, havacılık, bilgisayar ve yazılım gibi alanlar Kova burcunun ana konusudur. Ancak sıklıkla kar amacı gütmeyen kurumlarda, dernek ve meslek odalarında, siyasi ya da sosyal aktivist olarak karşımıza çıkabilir.

Uranüs bu yeniay zamanında Venüs 'e güzel bir bakış atıyor. Bu nedenle güzel, şans ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve maddi konularda güzel destekler bulabilirsiniz. Farklı çözümlere açık olmakta fayda var.


Ancak fazla risk almak, kendine aşırı güven gibi konular bu yeniay zamanında sorunlara neden olabilir. Bu nedenle de şartları çok zorlamamak iyi bir fikir olacaktır.


Kova Yeniayı 2024



Sağlık alanında; el, ayak bileği, kaval kemiği, aşil tendonu, önkol kasları, tiroid hormonları gündeme gelebilir.


Yeniay Ne Zaman?

10 Şubat 2024 Cumartesi günü, saat 01:58 'de gerçekleşecek olan yeniay Kova Burcunda olacak.

Bu yeniay 25.Menzil 'de gerçekleşecek. 25. Menzil: Sa’d al-ahbija | Uygun: Tarım için iyi. Zihinsel konular ve ders çalışmak için uygun | Uygun Değil: Evlilik ve ilişkiler için uygun değil. Hamilelik için uygun değil




Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2024

Bu yeniaydan öncelikle Kova ve Aslan burçları etkilenecek. Boğa ve Akrep burçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. İkizler ve Terazi burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler.

Kova Yeniayı Burç Yorumları

Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.



Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı sizin açınızdan gelecek planlarınız için yeni adımlar atacağınız bir tarih olacaktır. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik masraflar çıkabilir. Dernek, meslek grupları ya da belediyelerden gelebilecek olası sürpriz masraflara hazır olun. Ancak iş hayatınızdaki olumlu gelişmeler size destek olacaktır. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Boğa Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı sizin açınızdan yeni bir kariyerin kapısını aralayabilir. Yeni bir yönetici ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Varolan yöneticiniz aniden değişebilir. Herkesi şaşırtacak sürpriz kararları siz de alabilirsiniz. Özellikle yurtdışı ile bağlantılı konularda ya da akademik yaşamınızla ilgili güzel gelişmeler sizi destekleyecektir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


İkizler Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı size bir nefes aldıracaktır. 2023 Mart ayından beri zorlu bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Mayıs sonrasında karanlık bulutlar aralanıyor. Bu yeniay ile belki de ilk adımları atmaya başlayabilirsiniz. Sizden gizlenen bazı gerçeklerin ortaya çıkması sizi de önemli kararlar almaya itebilir. Bu yeniay ile yurtdışı ya da eğitim konularında yeni bir adım atabilirsiniz. Yasal konularda ise dikkatli adımlar atmak gerekiyor. Finansal konularda ise olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı sizin açınızdan vergi, sigorta ya da kredilerle ilgili yeni kararları getirecektir. Finansal konularda bir gözden geçirme gerekebilir. Belki gelecekle ilgili plan değişiklikleri sizi maddi konularda da bazı kararlar almaya itebilir. Dernek, meslek grupları ya da belediyelerden gelebilecek olası sürpriz masraflara hazır olun. Partnerinizden bu süreçte olumlu destekler alabilirsiniz. İlişkiler arenasında şanslı olduğunuz bir zamandasınız. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Aslan Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı sizin açınızdan yeni bir ilişki ya da ortaklığın kapısını aralayabilir. Kariyerinizde ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki bir iş ortaklığınız varsa ortağınız aniden ortaklıktan ayrılma kararı alabilir. Partnerinizin ailesinden gelebilecek sürpriz haberler de bu yeniayın ana konularından birisi olabilir. Eğer yeni bir ilişkiye adım atıyorsanız bu süreçte yavaş ilerlemekte fayda var. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. İş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Başak Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı sizin açınızdan yeni bir işin ya da ofisin kapısını aralayabilir. Sürpriz bir iş seyahati veya yurtdışında bir iş görüşmesi yapabilirsiniz. Tüm planlarınızı değiştirecek yeni adımlar atılabilir. Sağlık konusunda ani gelişmeler gündeme gelebilir. Bu süreçte bedeninizi çok zorlamamaya dikkat edin. Partnerinizden olası destekler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkileriniz de bu süreçte daha olumlu. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Terazi Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı çocuklarınızla ilgili konuları daha fazla öne çıkacaktır. Onlarla ilgili olası masraflar gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmakta fayda var. Almayı düşündüğünüz şeyin fiyatını iyi araştırın, piyasa değerinin üzerinde bir harcamaya neden olabilir. İlişkiler konusunda ise fevri kararlar almamakta fayda var. Özellikle yeni bir ilişki konusunda krizler yaşanabilir. Ailenizden olası destekler alabilirsiniz. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Akrep Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı zamanında ev ya da yerleşimle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bazılarınız ev için harcama yapabilir. Ani bir taşınma gündeme gelebilir. Ancak olası masraflar beklediğinizden yüksek olabilir. Veya ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İlişki ya da ortaklıklar konusunda da sürpriz gelişmeler sizi bir yer değişikliğine itebilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Yay Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı zamanında kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle ilgili sürpriz gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İşle ilgili ani bir yolculuk planı yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan işten ayrılanlar olabilir, planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Ancak maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Oğlak Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı zamanında kendinize yeni bir gelir kapısı yaratabilirsiniz. Özellikle borsa gibi riskli yatırımlar konusunda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak maddi konularda beklentileriniz yüksek olmasın. Zira bu yeniay oldukça riskli açılar barındırıyor. Sürpriz harcamalar gündeme gelirse partnerinizden destek alabilirsiniz. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Kova Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı zamanında tüm dikkatler sizin üzerinizde. Yapacağınız açıklamalar ya da verdiğiniz kararlar fazlasıyla dikkat çekecek. Ev, aile ve yerleşim konularında sürpriz gelişmeler sizi önemli başlangıçlar yapmaya itecektir. Partnerinizin iş hayatında yaşanacak olumlu gelişmeler bu süreçte size destek olacaktır. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Balık Burçları Kova Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Kova yeniayı sizin açınızdan biraz insanlardan uzaklaşacağınız bir zamanmış gibi gözüküyor. Bazılarınız bir inziva tatiline katılabilir. Bu süreçte ruhsal konularda okumalar yapabilir ya da bunlarla ilgili bir eğitim alabilirsiniz. Bu süreçte sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Temel ve Orta Seviye Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page