top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Balık Burcunda 20 Şubat 2023

Balık Yeniayı 20 Şubat 2023

20 Şubat 2023 tarihinde saat 10:05 'de 1°Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Balık su elementi ve değişken bir burçtur. Deprem nedeniyle yardım faaliyetlerinin ve işbirliklerinin bu yeniayla birlikte daha aktif olacağını söyleyebiliriz. Balık burcu kar amacı gütmeyen kurumları, sivil toplum kuruluşlarını, sosyal hizmetleri, gönüllü çalışmaları anlatır. Bu nedenle bu kurumlarla yapılacak etkinlik ve işbirliklerini yeniay zamanında daha fazla duymaya başlayabiliriz.


Yaraların sarılması, maddi manevi destekler bu yeniayın ana konuları arasında olacak. Bu yeniay zamanında atılan adımlar önemli olacaktır. Satürn önümüzdeki ay itibariyle Balık burcuna geçiş yapıyor. Bu nedenle de aslında bu süreç küçük bir adım ile başlasa da önümüzdeki 2,5 sene boyunca bu konuda almamız gereken sorumluluklar olduğu aşikar. Satürn Balık Transiti yazısından daha detaylı bir analize ulaşabilirsiniz.

Balık yeniayları hem fiziksel hem de ruhsal konular için şifa zamanıdır. Bu yeniay zamanında daha sağlıklı olmak için adım atabilirsiniz. Bazıları için bu bir operasyonu beraberinde getirebilir. Ancak mümkünse operasyon tarihinizi dolunay sonrasına almaya çalışın. Bu süreçte doğru tedavi ya da hekime de ulaşabilirsiniz. Balık sağlık olarak daha çok ayaklar, ayak parmakları, hipofiz, epifiz bezi, endorfin ve melatonin ile ilgilidir. Değişken burçların (İkizler, Başak, Yay ve Balık) yaklaşık 0 ila 5 derecelerinde göstergeleri olanlar bu yeniaydan direk etki alacaklardır.


Bu yeniay 26. Menzilde gerçekleşiyor. 26. Menzil: al-Farg al-muqaddam 21°25’ Kova ile 4°17’ Balık | Uygun: Evlilik için uygun. Aşk ve ilişkiler için iyi. Sağlık ve tedavi için uygun. Kara yolculukları yapılabilir. Alışveriş için uygun. | Uygun Değil: Deniz yolculukları için uygun değil. İnşaat için uygun değil.


Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2023

Bu yeniaydan öncelikle Balık ve Başakburçları etkilenecek. İkizler ve Yay burçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Yengeç ve Akrep burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler.


20 Şubat2023 Balık Yeniayı Burç Yorumları

Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplamasayfasından öğrenebilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında özellikle sağlık konularında yeni bir adım atabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkan şifacılardan destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise bir terapiye başlayabilir. Yeniaydan bir iki gün sonra bu çalışmalara başlamakta fayda var. Geçtiğimiz yeniaydan beri sosyal hayatınız daha fazla gündeminizde oldu. Şimdi aslında biraz geri çekilmek, dinlenmek ve belki de hayatınızda yapacağınız yenilikleri planlamak için kullanabilirsiniz. Bazılarınız önemli bir proje için kendi başınıza çalışacağınız bir inziva sürecine girebilir. Bazılarınız ise kar amacı gütmeyen kurumlarla bir projeye başlayabilir. Dolunay zamanında ise burada attığınız tohumların sonuçlarını göreceksiniz. Ancak önümüzdeki süreçte Balık burcundan sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn geçiş yapacak. Bu geçiş yaklaşık 2,5 sene sürecek. Bu nedenle bu dönemde attığınız adımlar kalıcı sonuçlar getirecektir. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Bu yeniay zamanında karşınıza çıkan konular size bununla ilgili bir fikir de verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Boğa Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı sizin açınızdan sosyal hayatınızın hareketlenmeye başlayacağı bir dönem olacak. Yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında olan önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bazılarınız bir dernekle ya da gönüllü kuruluşlarla bazı projelere başlayabilir. Geçtiğimiz ay belki de kariyerinizde önemli bir döngü yaşadınız. Artık biraz işten uzaklaşmak ve gelecek hedeflerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Son yıllarda iş hayatında zorluk yaşayanlarınız gelecek planlarını revize etmeye karar vermiş olabilir. Bu sizi bir meslek grubu ile de bir araya getirebilir. Ya da yeni bir kariyer planı da çizebilirsiniz. Bu sürecin uzun soluklu olabileceğinin farkında olun. Beklediğinizden daha uzun sürebilir veya sorumlulukları ağır olabilir. Ancak kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

İkizler Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı sizin açınızdan yeni bir kariyerin kapısını aralayabilir. Bazılarınız beraberinde getireceği sorumluluklardan korkabilir. Ancak bu noktada sorumluluğu almaya hazır olanlar büyük zorlukların ardından başarıya da ulaşacaktır. Bu dönemde başlayayacağınız işlerde sorumluluklarınızın ilerleyen yıllarda artacağının farkında olun. Sorumluluk ve disiplinden sorumlu Satürn önümüzdeki 2,5 yıl boyunca burada hareket etmeye başlayacak. Karşınıza çok disiplinli yöneticiler çıkabilir. Bir süredir çalıştığınız iş yerinde bir yönetim boşluğu yaşanıyorsa yeniay zamanında atanan bir yönetici görev ve sorumluluklarınızı değiştirebilir. İçinizden bazıları eşinin bir iş değişikliği yapması nedeniyle yeni bir iş arayışı sürecine de girebilir. Bu dönemde yeni bir iş bulmadan şuanki işinizden istifa etmeyin. İş hayatınızda artacak olan sorumluluklarla ilgili Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yengeç Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında eğitim, yurtdışı ya da yayıncılıkla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde başlayan konularda Mart ayından sonra daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ya da süreç beklediğinizden uzun sürebilir. Özellikle kariyer hayatınıza destek verecek bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazılarınız akademik bir kariyere başlayabilir. Bu yeniay zamanında küçük bir adım atarsınız. Ancak bu adımların kalıcı olması muhtemeldir. Çok çalışmanız gerekebilir, sorumluluklarınız artabilir, daha planlı çalışmanız gerekebilir. Bu nedenle vereceğiniz kararlarda bu ayrıntıyı dikkate alarak adım atın. Bazılarınız bu süreçte iş için yurtdışı ile daha fazla irtibata geçebilir. Konu ne olursa olsun önümüzdeki 2,5 sene boyunca bu alanda sorumluluklardan kaçmaz ve doğru adımlar atarsanız kalıcı bir başarı elde edebilirsiniz. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Aslan Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı sizin açınızdan maddi konularda yeni başlangıçları getiriyor. Hem gelirlerinizi arttırmak için hem de bütçenize çeki düzen vermek için doğru bir zaman. Vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Komisyonları, prim, telif ücretlerini, ikramiyeler gibi maaş harici gelirlerinizde yeni bir gelişme yaşanabilir. Bir burs, teşvik ya da bir ödül için başvuru yapabilirsiniz. Bazılarınız ise geçen ay verdiği ortaklık kararlarının finansal adımlarını başlatabilir. Veya finansal konularda yeni bir hizmet almaya başlayabilirsiniz. Eğer bir kredi başvurunuz olacaksa bu uzun vadeli bir plan olsun. Gelecek ay itibariyle sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn yaklaşık 2,5 sene boyunca Balık burcunda olacak. Sizin için finansal konularda ciddi sorumluluklar getirecektir. Bu nedenle de bu yeniay zamanında attığınız adımların bazı sorumlulukları olabileceğinin farkında olun. Bu süreçte maddi konularda yapacağınız yatırımların ise daha çok uzun vadeli olmasında fayda var. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Başak Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı sizin açınızdan önemli bir yeniay. Çünkü iki hafta sonra dolunay burcunuzda olacak. Bu da tüm dikkatlerin sizin üzerinizde olacağını gösterir. Bu yeniayda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bazılarınız duygusal bir ilişkiye adım atarken bazıları finansal bir iş ortaklığının içine girebilir. Veya bir avukat, mali danışman ya da birebir hizmet aldığınız bir uzmanla çalışmaya başlayabilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte yeni bir sözleşme imzalayabilir. Bu noktada neye imza attığınız çok önemli, bazı taahhütler verdiğinizin farkında olun. Bazılarınız ise bu dönemde yeni bir eve taşınma kararı alabilir. Konu ne olursa olsun sorumluluklarınızı tek başınıza yüklenmek zorunda kalacağınız bir dönemeçtesiniz. Önümüzdeki ay Satürn de Balık burcuna geçiş yapacak. Partnerden ya da iş ortağınızdan destek bulmak önümüzdeki yıllarda pek mümkün değil. Kararlarınızı verirken bu bilgiyi de dikkate alın. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Terazi Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı geldiğinde yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bazılarınız ise bu süreçte ek görevler üstlenebilir. Çalıştığınız iş yerinde yeni birileri göreve başlayabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde yeni bir personel alımı yapabilirsiniz, belki iki tane. Bazılarınız ofisini değiştirebilir. Bir tadilat düşünüyorsanız dikkat; beklediğinizden de uzun sürebilir. Eğer bir süredir ertelediğiniz sağlık problemleriniz varsa bu yeniay zamanında sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Çok da doğru bir zaman olacaktır. Eğer bir iş teklifi ile karşılaşırsanız karşınızdaki firmanın köklü ve kurumsal bir yer olmasına gayret edin. Sorun yaşayan bir firma ya da sektöre geçiş yapmadan önce iki kez düşünün. Yeni bir alan ya da görev tanımı gündeme gelirse bu konuda bilginizi arttırmak için önünüzde 2,5 senelik bir zaman olacak. Bu süreçte ne karar verirseniz verin sürecin artan sorumlulukları olabileceğinin farkında olun. Bu nedenle Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Akrep Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bazılarınız için bu süreçte başlayan ilişkiler önümüzdeki ay itibariyle daha ciddi bir boyuta taşınabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Önümüzdeki ay disiplin ve sorumluluk gezegeniz Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor. Haliyle hem ilişkiler hem de çocuklar konusunda ciddi sorumluluklar almaya başlıyorsunuz. Eğer hayatınızda biri yoksa bu dönemden sonra karşınıza çıkan partner adaylarına daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Bu nedenle yeniay zamanında aldığınız kararlar çok önemli olacak. Bu yeniay zamanında bir partner adayı ile karşılaşırsanız karar vermek için acele etmeyin. Bu süreçte başlayan bir ilişki yavaş ilerleyecektir. Eğer geçtiğimiz dolunay zamanında bir ayrılık kararı almışsanız hemen yeni bir ilişkiye başlamak istemeyebilirsiniz. Zaten muhtemelen karşınıza çıkacak partner adayları da sizin tercih edeceğiniz karakterde olmayacaktır. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Nasıl sağlıklı kullanabileceğiniz konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Yay Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında yeni bir eve geçebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde kendi evini alma kararı alabilir. Ancak bu dönemde artan sorumluluklarınız olacağını da unutmayın. Bir ev almayı planlıyorsanız bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Hemen taşınmanız mümkün olmayabilir. Veya ödemeler sizi biraz zorlayabilir. Bazılarınız ise ailesiyle birlikte önemli bir karar vermek durumunda olabilir. Partneriniz yeni bir işe başlarsa ilerleyen süreçte mecburen taşınmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak anımsayalım, önümüzdeki ay sorumluluk gezegeni Satürn sizi ev ve aile konusunda test etmeye başlayacak. Bu nedenle bu tarih aralığında ailenizle olan ilişkileriniz önemli testlerden geçecek. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bazı başvurular yapabilirsiniz. Aranızdan bazıları bu süreçte yeni bir eğitime başlayabilir. eğer bir araç alımı planınız varsa ödemeleri sizi zorlamayacak bir yatırım yapın Önümüzdeki 2,5 sene bu konuda sorumluluklarınız artacak. Kardeş veya yakın çevrenizin hayatında önemli gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bazılarınız bu dönemde kardeşlerinden destek bulmakta zorlanabilir. Hatta tam tersine hayatlarndaki bu zorlu süreçte siz onlara destek olmak zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte nasıl bir adım atarsanız atın önümüzdeki yıllarda bu konuda sorumluluklarınızın artacağının farkında olun. Bu dönemde alacağınız bir araç için kemer sıkmanız gerekebilir. Veya başlayacağınız bir eğitim beklediğinizden zorlu veya yorucu olabilir. Yine de bu zorlu sürecin sonunda karşılığını alacaksınız. Bu nedenle alacağınız sorunluluklar gözünüzü korkutmasın. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Kova Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında gelirlerinizi arttırmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Bu adımların karşılığını almanız biraz zaman alabilir. Aynı zamanda bu süreçte yapacağınız başlangıçların önemli bağlayıcılıkları olacak. Bu nedenle yapacağınız yatırımlarda iki kat dikkatli olun. Sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn önümüzdeki ay sizi para konusunda test etmeye başlayacak. Hızlı al-satlar ya da çabuk yoldan para kazanmak bu süreçte pek mümkün değil. Bu yeniayda uzun vadeli yatırım kararları desteklenecektir. İyi bir bütçe yapmak ve önümüzdeki 3 yıllık süreci nasıl geçireceğinizle ilgili ciddi bir değerlendirme bu yeniayı değerlendirmenin en iyi yolu olacaktır. Belki bu süreçte mali konularda yeni bir uzmanla çalışmaya başlayabilirsiniz. Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.

Balık Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı burcunuzda gerçekleşiyor. Bu nedenle kendi hayatınızla ilgili önemli kararlar verdiğiniz bir ay olacak. Bazılarınız ilişkiler konusunda ciddi adımlar atabilir. Önümüzdeki ay disiplin ve sorumluluk gezegeni Satürn burcunuzda yolculuk etmeye başlayacak. Bu süreçte attığınız adımların bir sorumluluğu olacaktır. Bazı taahhütler vermeniz gerekebilir. Veya verdiğiniz kararları uygulamaya koymanız beklediğiniz kadar hızlı sonuç vermeyebilir. Bu nedenle bu yeniay zamanında mümkün olduğunca uzun vadeli düşünerek karar verin. Gerçek olmayacak hayallerin peşinden gitmeyin. Verilerden çok hislerinize değer verirsiniz. Ancak önümüzdeki 2,5 sene boyunca gerçekçi olmak, planlı ilerlemek gibi meziyetler geliştirmek zorundasınız.

Satürn Balık transiti yazısını mutlaka okuyun. Üzerinize alacağınız sorumluluklar konusunda size bir fikir verecektir. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Geleneksel Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page