top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Aslan Burcunda Dolunay 5 Şubat 2023

5 Şubat 2023 21:28 Dolunay 16°Aslan 40'

Dolunay 26° Satürn ile karşıt yapıyor. Uranüs ile bir kare açısı var. Bu bile başlı başına bir uyarı. 8 Kasım tarihinde gerçekleşen Boğa Burcunda Ay Tutulması derecesini tetikliyor. Özellikle borsa gibi riskli yatırımlar açısından zorlayıcı bir dolunay olacaktır. Yönetim kademesini ağır sorumluluklar bekliyor. Bazılarının eleştirilere maruz kaldığını, bazı ceza ya da yaptırımların olabileceğini söyleyebiliriz.

Dolunay zamanında alacağınız sonuçlar bazıları için maddi olarak destekleyici olabilir. Veya yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. İlişkiler açısından destekleyici olacaktır. Dolunay zamanında alacağınız haberler ya da yapacağınız konuşmalar şifalandırıcıdır. Bazıları öncesinde haberci rüyalar görebilirler.


Bu dolunay 11.Menzilde gerçekleşiyor. 11. Menzil: al-Zubra 8° 34’Aslan ile 21° 25’Aslan | Uygun: Evlilik için iyidir. Para ve kazançlarda iyidir. Yolculuğa çıkılabilir. Otoriteden destek istenebilir. | Uygun Değil: Özellikle kadınların sağlığı için iyi değildir.


Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları da okuyabilirsiniz.

Dolunaydan Etkilenen Burçlar

Aslan ve Kova burçları bu dolunaydan direk etki alacaktır. Boğa ve Akrep de bu dolunay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu dolunaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Koç ve Yay burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle sabit burçların 13° - 19° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etki alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.

Aslan Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Dolunay'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.


Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.


Koç Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, sizi destekleyen dolunaylardan birisi. Bu nedenle aslında geçtiğimiz iki hafta boyunca attığınız adımların karşılığını alabileceksiniz. Bazılarınız bu süreçte çocukları ile daha fazla zaman geçirme şansı yakalamış olabilir. Bu dolunay zamanı geldiğinde onlarla ilgili sorumluluklarınız daha fazla ağır basacaktır. Bazılarınız ise bu süreçte prosedür icabı bazı etkinliklere katılmak durumunda kalabilir; firmanın bir organizasyonu veya toplu bir etkinlik olabilir bu. Konu ne olursa olsun bütçenizi etkileyecek bir karar olacaktır bu. Çocuklarla ilgili masraflar ya da arkadaşlarınızla yapacağınız maddi ortaklıklar gündeme gelebilir. Zaten hem arkadaşlıklar hem de ilişkiler konusunda önemli testlerden geçtiğiniz bir döngü yaşıyorsunuz. Aslında Mart ayı sonrasında bu zorluklar geride kalacak. Dönün ve Kasım ayını anımsamaya çalışın. Bu tarihlerde yaşanan konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Özellikle finansal konularda karşınıza çıkan sürpriz gelişmeler var mıydı? Bunlar için neler yaptınız? Şimdi bu konularla ilgili neler yapmanız gerekiyor. Süreçle ilgili tek riskli konu olayı akşına bırakmak olacaktır. Harekete geçin ve yardım istemekten çekinmeyin. Maddi konularla ilgili çevrenizden destek alabilirsiniz. Beklenmedik sürprizlere karşı da hazırlıklı olun. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Boğa Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, sizi harekete geçirecek dolunaylardan birisi. Eviniz veya ailenizle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekiyor. Kasım ayında nelerle ilgilenmek zorunda kaldığınızı anımsamaya çalışın. İlişkiler konusunda önemli testlerden geçiyorsunuz. Bu nedenle de hem kariyer hem de yerleşim konuları bu dolunayda ilişkinizle ilgili konuları da gündeme taşıyacaktır. Aslında kariyer konusunda zaten zorlu bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Aslında bu Mart ayı sonrasında geride kalacak. Ancak bu dolunayda artık bazı gerçekler netlik kazanıyor. Belki kendi hedeflerinizi ve ailenizin sizden beklentilerini netleştirmeniz gerekebilir. Veya hayatınızda yapmayı planladığınız radikal değişimler sizi taşınmak durumunda bırakabilir. Eğer eviniz kira ise ve bu süreçte bir kontrat yenilemek durumunda iseniz finansal olarak masraflı bir süreçten geçtiğinizin farkında olun. Mart ayından sonra yerleşim ve ailenizle ilgili ağır sorumluluklar geride kalıyor. Bu tarih sonrasında daha sağlıklı adımlar atabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

İkizler Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, sizi bir yolculuk planı yapmaya itebilir. Veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz dolunay zamanında gündeminizi meşgul edebilir. Aslında Ekim ayından beridir oldukça stresli bir süreç yaşıyorsunuz. Aslında belirsizliklerle mücadele etmek ve değişim sizin rahat olduğunuz bir alan. Ancak bir süredir siz ilerlemeye çalıştıkça herşey daha da sarpa sarıyor gibi gelebilir. Kasım ayında neler olduğunu anımsamaya çalışın. Farkında olmadığınız bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Veya partnerinizin iş hayatıyla ilgili sürpriz gelişmeler de yaşanmış olabilir. Şimdi tüm bu gelişmeler iletişim trafiğinizi arttırabilir. Eğer eğitim hayatınızda birşeyler aksamışsa merak etmeyin, Mart ayından sonra bu süreci geride bırakıyorsunuz. Hem yolculuklar hem de eğitim hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Bu ay ise bu sürecin son zorlu virajındasınız. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Yengeç Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, sizin için bütçenizle yüzleşmek zorunda kalacağınız bir dolunay olacak. Durun ve Kasım ayında neler yaşadığınızı anımsamaya çalışın. Çocuklarla ilgili sürpriz masraflar çıkmış olabilir. Veya çocuğunuz yoksa ilişkilerinizle ilgili konularda ani iniş çıkışlar yaşamış olabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu dolunay zamanında Kasım ayında yaşanan gelişmeleri tekrar değerlendirmeniz gerekecek. Özellikle bu süreçte maddi konular gündeme gelmişse bununla ilgili adımlar atmışsanız şimdi karşılığını alabilirsiniz. Veya bu kararları tekrar sorgularsınız, tamam mı devam mı? Ya da bazılarınız bu süreçte bir kredi borcunu kapatma kararı alabilir. 2020 yılından beri aslında maddi konularda zorlu bir süreçten geçiyorsunuz. Mart ayından sonra bu süreç geride kalıyor. Bu dolunay, bu zorlu dönemin son virajı diyebiliriz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Aslan Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, burcunuzda gerçekleşiyor. Tüm dikkatler sizin üzerinizde. Bir ilişki ya da ortaklık için son kararları verebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde partneri ile ciddi zorluklar yaşamış olabilir. Veya partneriniz hayatında sorunlu bir süreçten geçiyor olabilir. Bu dolunay sizi ilişkinizle ilgili konularda önemli bir karar aşamasına getirebilir. Veya ciddi kararlar verdiğiniz, artık bazı sorunları bitirmek için son adımları attığınız bir nokta olabilir. Bu süreçte bir sözleşmeyi fesh edebilirsiniz. Bazılarınız ise mecburen taşınabilir. Bazılarınız ise bu dönemde kendisi ile ilgili önemli kararları açıklamaya karar verebilir. Ancak dikkatli olun, iyi veya kötü tüm spot ışıkları size dönük olacağı için sözlerinizin etkisi de büyük olacak. Bu dönemde verdiğiniz kararlar kariyerinizde de büyük bir değişimi tetikleyebilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Başak Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, zamanında sağlık kontrollerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Bazılarınız bir diyet uygulamak durumunda kalabilir. Veya ciddi bir egzersiz programını takip etmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer bir süredir sorunlu bir firmada çalışıyorsanız bu süreçte bazılarınız işi bırakmaya karar verebilir. Bazılarınızın firması ise şirketi kapatma kararı alabilirler. Süreç ne olursa olsun artık iş hayatınızdaki zorlu ve sorunlu süreci geride bırakıyorsunuz. Mart 2020 sonrasında artık iş konusunda yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Aranızdan bazıları iş nedeniyle ani bir yolculuk planı yapabilir. Veya yurtdışıyla ilgili konularda sürpriz haberler alabilirsiniz. Bir yönetici değişikliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Terazi Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, zamanında arkadaşlarınızla ilişkileriniz biraz mercek altında olacak. Bazılarınız sorunlu bir arkadaşlıktan uzaklaşma kararı alabilir. Bazılarınız ise çocuklarının sorumluluğu nedeniyle bazı sosyal etkinliklere katılamayabilir. Eğer uzun bir süredir bir dernek ya da meslek grubu ile sorun yaşıyorsanız şimdi ayrılma kararı alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla girdiğiniz ortak yatırımlar ya da iş ortaklıkları varsa bu dolunay zamanında bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kasım ayını anımsayın, tutulmalar sizi finansal konularda dikkatli olmaya itmişti. Şimdi bu dolunay zamanında benzer konular tekrar gündeme gelebilir. Süreç ne olursa olsun sosyal hayatınıza bir denge getirmek zorundasınız. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Akrep Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, kariyerinizle ilgili önemli kararlar vereceğiniz bir tarih olacaktır. 2020 yılından beridir aslında ev ya da ailenizle ilgili bazı sorumluluklarınız arttı. Bazılarınız ise bu süreçte mecburen taşınmak durumunda da kalmış olabilir. Kariyerinizle ilgili de zorlu bir süreçten geçiş yapıyorsunuz. Bu dolunay ile aslında bu zorlu sürecin son virajındasınız. Bu nedenle bu dolunayda aldığınız kararlar ya da yaşayacağınız farkındalık çok önemli olacak. Belki bir süredir evden çalışıyorsanız şimdi tekrar iş hayatında aktif olma sürecine geçiş yapabilirsiniz. Çünkü aslında iş hayatınızın hareketlendiği bir sürece adım attınız ve Mayıs ayına kadar da böyle devam edecek. 8 Şubat tarihinde karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir, iyi değerlendirin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Yay Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, zamanında bir eğitim ve yolculuk planınızı netleştiriyor olabilirsiniz. Bazılarını bu süreçte eğitimini tamamlıyor olabilir. 2020 yılından beridir kardeş ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizde zorlanıyor olabilirsiniz. Bu dolunay zamanında bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. İş yerinizde bir değişim ya da iş arkadaşlarınızdan istifa edenler olabilir. Bu da sizi yolculuk planlarınızı revize etmek zorunda bırakabilir. Dönün ve Kasım ayında yaşananları anımsamaya çalışın. Bu tarihte özellikle iş arkadaşlarınız ya da iş yerinizle yaşanan sorunlar bu dolunay zamanında gündeminizi tekrar meşgul edebilir. Benzer konular tekrar yaşanabilir. Bu dönemde iş değiştirme planınız olursa ev ve ailenizle ilgili sorumlulukların artacağı bir sürece geçiş yapacaksınız. Bunu dikkate alarak bir tercih yapmanızda fayda var. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Oğlak Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, zamanında bütçenizle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gerekiyor. 2020 yılından beridir maddi olarak zorlanıyorsunuz. Bu süreç Mart ayından sonra geride kalacak. Bu son viraj diyebiliriz. Bu nedenle oturup bir gelir gider hesabı yapmanızda fayda var. Bu dolunay zamanında yüklü bir borcu da kapatabilirsiniz. Eğer borsa gibi riskli yatırımlarınız varsa dolunay öncesinde yatırımlarınızı güvenli bir alana kaydırabilirsiniz. Kasım ayında neler yaşadığınızı anımsamaya gayret edin. Bu süreçte yaşanabilecek ani değişimlerden maddi olarak etkilenmemek için tedbirlerinizi arttırın ve risklerinizi azaltın. Ailenizden aldığınız destekler artıyor. Ancak bu destekler de Mayıs ayına kadar sürecek. Bu kısa zaman aralığını iyi değerlendirin. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Kova Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, sizin için ilişki ve ortaklıklar konusunda karar zamanı olabilir; tamam mı devam mı? Bu dönemde üzerinizde artan sorumluluklar nedeniyle bunalmış olabilirsiniz. Partnerden destek almakta zorlanmanız da mümkün. Üstelik Kasım ayından beridir de ilişkinizde gergin bir dönem de geçirmiş olabilirsiniz. Şimdi bu dolunay zamanında bir yüzleşme kaçınılmaz gibi duruyor. Bazılarınız ise ani bir yer değişikliği kararı verebilir. Bu bazen bir değişikliği nedeniyle de olabilir. Bir süredir kariyer konusunda da ciddi anlamda zorlanıyorsunuz. 2020 yılından beri devam eden bu zorlu sürecin sonuna geldiniz ve bu dolunay bununla ilgili son viraj. Mart ayından sonra artık kısmen rahatlıyorsunuz. Yakın çevrenizden gelebilecek destekleri kabul edin. Sizi zorlayan bu dolunaydan çıkış için bir çözüm olabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.

Balık Burçları Aslan Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Aslan Dolunayı, iş hayatınızla ilgili bir kararı tetikleyebilir. Bazılarınız bir süredir sorunlu bir iş yerini geride bırakma kararı alabilir. Ancak sabırlı olun, yeni bir iş bulmadan alacağınız istifa kararından ilerleyen süreçte pişman olabilirsiniz. Bu dönem aslında kariyer konusundaki sorunların yavaş yavaş geride kalacağı bir zaman. Bu son virajı sağlıklı atlatırsanız emeklerinizin karşılığını Mart ayından sonra alabilirsiniz. Bazılarınız iş nedeniyle ani bir yolculuğa çıkmak durumunda kalabilir. Eğer son iki haftadır sağlık kontrollerinizi yaptırmışsanız şimdi bunların sonuçlarını alabilirsiniz. Bu da sizi sıkı bir diyet programına uymak durumunda bırakabilir. Bireysel haritanıza etkisini öğrenmek için Astroloji Danışmanlığı veya Yeniay Dolunay Yorumlama Kursunu alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page