top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

İkizler Burcunda Dolunay 8 Aralık 2022

8 Aralık 2022 07:07 'de İkizler burcunun 16° 'inde bir dolunay gerçekleşecek. İkizler <Hava> elementi, <değişken> bir burçtur. Bu nedenle daha çok iletişimle ilgilidir. Şimdilerde bu burçta geri hareket eden bir Mars var ve bu dolunay ile tam kavuşum yapıyor. Dolunay zamanında sözel tartışmaları tetikleyebilecek bir etki var. Eğer halihazırda bir gerilim varsa bu dolunay zamanında sözel bir tartışmaya dönebilir.



İkizler Burcunda Mars Retrosu Dolunaya eşlik ediyor. İkizler çoğunlukla kardeş, kuzen, komşu gibi hergün irtibat halinde olduğunuz yakın çevreyi anlatır. Bunlarla olan gerilimleri dolunay öncesi çözmeye çalışın. En azından gerilimi arttırmamak iyi olacaktır. Sosyal medya üzerinden sözel saldırılar, kişisel bilgi güvenliğini tehdit eden durumlar, bilgi hırsızlıkları bu dolunay zamanında en çok duyacağımız konular olacaktır.


Mars retrosu malesef spor yaralanmalarını arttırabilir. Bu süreçte spora başlamışsanız veya geri dönmüşseniz bedeninizi zorlamayın. Özellikle kollar ve omuzlar bu dönemde hassas.

Eğer araç kullanıyorsanız dolunay zamanında yolda sakin kalmaya özen gösterin. Özellikle yorgunluk nedeniyle dikkat dağınıklığı kazalara sebebiyet verebilir.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.



Bu dolunay 6. Menzil 'de gerçekleşiyor. 6. Menzil: al-Han’a 4° 17’ İkizler ile 17° 8’İkizler | Uygun: Aşk ve ilişkiler, ticaret, iş birlikleri, sosyal ve politik yaşam | Uygun Değil: Tarım ve tedavi


Dolunaydan Etkilenen Burçlar 2022

İkizler ve Yay burçları bu dolunaydan direk etki alacaktır. Başak ve Balık burçları da bu dolunay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu dolunaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Terazi ve Kova burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle değişken burçların 13° - 19° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz. Haritanızın nasıl etkiler alacağını merak ediyorsanız Yeniay / Dolunay Yorumlama programını alarak öğrenebilirsiniz. Bu programda basit tablolar sayesinde astroloji bilmeden de yorum yapabilirsiniz.


İkizler Burcunda Dolunay Burç Yorumları

Dolunay'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.



Koç Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı, sizin için daha çok bir eğitim ya da yolculuk konusunda karar almaya itecektir. Bu dolunay zamanında yapacağınız yolculukların yorucu olabileceğinin farkında olun. Yönetici gezegeniniz Mars retro konumda. Bu da sizi bazı aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakmış olabilir. Bu dönemde başlattığınız projelerde hız kazanmak zor olacaktır. Eğer yapabiliyorsanız daha önce başladığınız ancak yarım bıraktığınız bir projeye ağırlık verin. Kardeş, kuzen veya yakın çevrenizle bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Eğer varolan bir gerilim varsa bunu dolunay gelmeden daha sakin birşekilde çözmeye çalışın. Telefon dolandırıcılıkları, bilgi hırsızlıklarına karşı tedbirli olun. Bu dönemde imza atmak zorunda kalırsanız en ufak detayları bile gözden kaçırmayın. Dedikodulardan uzak durmak, yolda olabilecek tartışmalardan kaçınmak yararınıza olacaktır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Boğa Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı sizin için masrafların arttığı bir zaman olabilir. Bu süreçte geri alacağınız bir harcama yapmışsanız bunun geri ödemesinin sonucunu alabilirsiniz. Bir süredir artan masrafların bütçenize verdiği zararla yüzleşebilirsiniz. Unutulmuş bir ödeme bir anda hesaplarınızın şaşmasına neden olabilir. Dolunay zamanında yapacağınız harcamalar konusunda seçici olmakta fayda var. Gereksiz ya da fazla dürtüsel harcamaların sonuçları beklediğinizden fazla olabilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa ortağınızla maddi konularda gerilim artabilir. Yapılan harcamaları incelemenizde fayda var. Belki de gereksiz yapılmış bazı harcamaları elemek isteyebilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



İkizler Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı burcunuzda gerçekleşiyor. Böyle dönemler yıl içinde karşınıza çıkacak önemli zamanlardan birisidir. Bu dolunay zamanında ilişkiler ana konunuz olacaktır. 26 Kasım civarında eşiniz ya da ortağınızın aldığı bazı kararları size açıklaması gerilimi arttırabilir. Son bir iki aydır oldukça hareketli ve stresli bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu dolunay zamanında biriken öfkenin patlaması çok mümkün. Yapabiliyorsanız rahatsızlık duyduğunuz konuları dolunay öncesinde daha sakin bir dille ifade edin. Eski arkadaşlarınız bu dönemde hayatınıza daha fazla dahil olabilir. İş ortamınızla ilgili sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı ile sizden gizlenen bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Özellikle iş hayatınız ya da iş arkadaşlarınızla ilgili bazı konular belirsizse şimdi bunlar netlik kazanabilir. Sağlık kontrolleri yaptırıyorsanız bu süreçte bunların sonuçlarını alabilirsiniz. Bir süredir kendi başınıza çalışmanızı gerektirecek bazı projeleriniz olmuşsa şimdi bunları tamamlayabilirsiniz. Bu dönemde ruhsal olarak gergin bir süreçten geçiş yapıyorsanız veya profesyonel yardım alıyorsanız bunun sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Mümkün olduğunca dedikoduların içinde yer almayın. Aksi durumda bu dolunay zamanında bazı suçlamalarla yüzleşmeniz gerekebilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Aslan Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı sosyal hayatınızı hareketlendirebilir. Ancak arkadaşlarınızla bir süredir devam eden bir gerginlik varsa bu üst seviyeye çıkabilir. Bu nedenle dolunay gelmeden rahatsızlık duyguduğunuz konular varsa bunu sakin bir dille anlatmakta fayda var. Daha önce yaşadığınız bir yere geri dönüş yapmışsanız bu dönemde yeni çevreye uyum sağlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Dolunay geldiğinde belki de bununla ilgili bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Dernek, meslek grubu ya da belediyelerle ilgili işleriniz varsa anlaşma sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bir ev tadilatınız varsa ve bunun için almanız gereken onaylar varsa bunlar gecikebilir veya red yanıtı alabilirsiniz. Eğer eğitim hayatınız devam ediyorsa okul arkadaşlarınız ya da eğitim nedeniyle bir araya geldiğiniz kişilerle bazı gerilimler olasıdır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Başak Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı kariyerinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir zaman olabilir. Ancak retro konumdaki Mars sizi dürtüsel bir karar almaya itebilir. Bu süreçte gündeme gelen ani iş değişimlerini iki kez değerlendirin. Eğer bir iş değişikliği yaşarsanız burada özellikle özlük haklarınız konusunda taleplerinizi karşı tarafa açıklıkla iletin. Size vadedilen konuların gerçekliğini iyi sorgulayın. İş değişikliği durumunda mesafe de bir diğer netleştirmeniz gereken konu olacaktır. Yöneticilerinizle aranızda yaşanacak olası gerilimlerde sakin kalan kazanır. Bu süreçte özellikle gitmeniz gereken yolculuklar yüzünden anlaşmazlıklar olabilir. Eğer katılmanız gereken eğitimler olursa bunu kimi karşılayacağını netleştirin. Bir süredir sorunlar yaşadığınız bir firmada çalışıyorsanız iş değişimi bir çözüm gibi gözükebilir. Maddi konularda anlaşmazlıklar yaşadığınız için iş değiştirmek gibi bir fikriniz varsa acele etmeyin. Ocak sonrasında vadedilen iyileştirmeler yapılacaktır. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Terazi Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı ile özellikle yurtdışıyla ilgili beklediğiniz konular netlik kazanacaktır. Ancak aldığınız sonuçları uygulamaya koymanız için biraz daha zaman var. Eğer hukuki bir süreciniz varsa davanın bu dolunay zamanında bir netlik kazanması mümkün. Bir tekrar ya da erteleme olasılığını ise her zaman gözönünde bulundurun. Bir süredir aldığınız bir eğitim varsa dolunay zamanında bu eğitimi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Ancak olası stresi dikkate alın ve çalışmalarınızı son dakikaya bırakmayın. Bu dönemde eğitmenlerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle olası tartışmalarda sakin kalırsanız sizin için daha iyi sonuçlanabilir. Eşinizle bir yolculuğa çıkma kararı alabilirsiniz. Bu zorunlu bir seyahatse sorun yok. Ancak tatil amacıyla gidiyorsanız biraz yorucu olabileceğinin farkında olun. Bir eğitim için para harcayabilirsiniz. Beklediğinizden masraflı olabilir. İki kez ödeme yapmadığınızdan emin olun. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Akrep Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı sizin için önemli. Yönetici gezegeniniz Mars retro konumda ve bu dolunaya eşlik ediyor. Vergi, kredi, sigorta gibi konularda gecikmiş bir ödeme stres yaratabilir. Daha önce yaptığınız bir ödemeyi geri alabilmek için uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte bazı gecikme ya da ertelemelerin olabileceğinin farkında olun. Özellikle ortaklı işler yapıyorsanız bu tarihlerde ortağınızla maddi konuda gerilimler yaşayabilirsiniz. Mümkünse dolunay gelmeden bütçenizi netleştirin ve ortağınızla bunu sakince konuşun. Bu süreçte yeni bir ortaklık kararı almaktan uzak durun. Eğer vergi, sigorta gibi borçlarınız varsa bunları mutlaka dolunay öncesinde netleştirin. İşiniz için yapacağınız yatırımlarda veya harcamalarda bütçenizin dışına çıkmayın. Aralık ayının ikinci haftasına kadar işler durgunlaşabilir. Merak etmeyin, 2023 itibariyle çok yoğun bir iş hayatınız olacak. İşiniz için yapacağınız yatırım kararlarınızı ozaman tekrar değerlendirebilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Yay Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir dolunay olacak. 24 Kasım tarihindeki burcunuzda gerçekleşen yeniayın sonuçlarını göreceksiniz. Bu nedenle orada verdiğiniz kararlar ya da attığınız adımların sonucu bu dolunay zamanında karşınıza çıkacak. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde. Eşiniz ya da ortağınızla bir süredir anlaşmazlık yaşıyorsanız bu dolunay zamanında bir tamam mı devam mı kararı alabilirsiniz. Eğer halihazırda devam eden bir davanız varsa bu dolunay zamanında sonuçlanabilir. Ancak Mars retro ve bu nedenle ertelemeler olabileceğinin farkında olun. Bu dolunay zamanında gizli düşmanlarınız da kendilerini açığa vurabilir. Dedikodulardan uzak olmakta fayda var. Bu dolunayın en sağlıklı kullanımı için bir danışmanlık ya da terapi almak iyi bir fikir olabilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.



Oğlak Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı sizin için iş hayatının çok hareketleneceği bir dönem olacaktır. Bir yer değişimini tetikleyebilir. Hem sosyal hayatınızı hem de iş hayatınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Eğer iş başvuruları yapıyorsanız bu süreçte görüşmelere çağırılabilirsiniz. Bazı mülakatlar stresli geçebilir. Ancak olası yeni başvurularda bazı gecikmeler olabileceğinin farkında olun. Kariyer hedeflerinizi bu görüşmelerde netleştirin. Eğer sağlık sorunları ile uğraşıyorsanız bu dönemde teşhis ya da tedavinin sonucunu alabilirsiniz. Elzem olmayan keyfi operasyonlardan uzak durun; örneğin estetik gibi. Tekrar operasyonları olabilir ancak ilk kez yaptıracaksanız Ocak ayından sonraya bırakın. Zaruri operasyonlarda ise dinlenmeniz gereken sürece uyun ve ayağa kalkmak için acele etmeyin. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Kova Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı sizin için sosyal hayatınızı hareketlendirecek bir süreç olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamışsanız bu dolunay zamanında bu ilişkinizle ilgili bir karar aşamasına geleilirsiniz. Eğer aranızda bazı gerilimler varsa bu dolunay zamanında gün yüzüne çıkabilir. Eğer bir çocuğunuz varsa bu dönemde gergin olduğunu gözleyebilirsiniz. Yaşadığı gerilimi sizinle konuşabilmesi için onu cesaretlendirin. Eğer borsa riskli yatırımlar yapmışsanız bu dolunay zamanında bazı kayıplarla yüzleşmeniz gerekebilir. Veya başka bir yere bu parayı aktarmak için satış kararı da alabilirsiniz. İş nedeniyle tanıştığınız kişilerle aranızda duygusal bir birliktelik varsa bu fazlasıyla dikkat çekebilir. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.

Balık Burçları İkizler Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

İkizler Dolunayı bir yer değişimi konusunda sizi karar aşamasına itebilir. Eğer bir tadilat planınız varsa beklediğinizden uzun sürebileceğinin farkında olun. Hatta tahmin ettiğinizden daha masraflı olabilir. Belki bir süre işten uzaklaşma kararı aldınız. Ya da eski bir işe veya projeye geri döndünüz. Bu geçici süreli bir işse şimdi bunu tamamlayıp esas işinize geri dönebilirsiniz. Daha radikal bir yer değişikliği kararı almışsanız sürecin biraz yorucu olabileceğinin farkında olun. Bu dönemde ailenizle olası gerilimler yükselebilir. Sakin bir dil kullanabilirseniz süreci daha rahat atlatabilirsiniz. Yeniay Dolunay seminerlerine katılarak bireysel haritalarınızla ilgili yorum alabilir ve soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için Mini Danışmanlık alabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir;




bottom of page