top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Yeniay Balık Burcunda 10 Mart 2024

Balık Burcunda Yeniay Mart 2024

10 Mart 2024 tarihinde 12:00 'de 20° Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay Güneş günü ve Satürn saatinde gerçekleşiyor. Neptün ile kavuşum halinde olan bu yeniay zamanında ruhsal konular daha fazla ön planda olacak. Balık burcunun doğal yöneticisi olan Neptün nedeniyle bu tema çok daha fazla vurgu kazanacaktır. Gıdada daha çok içecek sektörü, denizcilik ve balıkçılık işletmeleri, ilaç sanayi, tamamlayıcı tedaviler, sosyal hizmetler, şair ve müzisyenler, yoga eğitmenliği bu yeniay zamanında daha fazla karşımıza çıkabilir.


“Balık burcu «Değişken» nitelikte ve «Su» elementi bir burçtur. Duygusal alanda değişimin ve istikrarsızlığın olduğu bir süreci anlatır. Bu aynı zamanda sınırsızlık ifade etmektedir. bu nedenle aslında sağlıklı çalıştığında Balık ruhsal konuları, aklın kabul edemediği alanları kabullenmeyi anlatır. Sonsuzluk ve ilhamla ilgilidir. Ancak sağlıksız çalıştığında kişinin gerçeklerden kaçması, uyuşukluk, yozlaşma ve bağımlılıkları tanımlar. Kurban/kurtarıcı ilişkileri çok fazla öne çıkabilir.”

Satürn Balık burcunda yolculuk ediyor. Önümüzdeki Eylül ayından sonra ise artık tutulmalar Balık - Başak aksında ilerleyecek. Bu nedenle de bu yeniay aslında bu süreçlerle ilgili bize bir fikir verecektir. Satürn Balık burcunda sorumluluk almamız gereken alanları gösteriyor. Satürn Balık Transiti yazısından daha detaylı bir analize ulaşabilirsiniz. Balık - Başak aksındaki tutulmalar ise hayatımızda bir defteri kapatıp bir diğerini açacak.



Satürn ve Neptün ‘ün Balık burcunda yeniaya eşlik ediyor olması nedeniyle sulardan ve sıvılardan gelebilecek riskler konusunda dikkatli olmakta fayda var. Elektrik arızaları riski de barındıran bu yeniay zamanında bu konulardaki olası kazalara karşı dikkatli olun.



Bu yeniay aynı zamanda Boğa burcundaki Uranüs ile uyumlu bir açı yapacak. Yeniay gününde Mars ve Uranüs arasında sert bir açı olacak. Bu ani tartışmaları tetikleyebilecek bir açı. Elektrik arızaları, siber saldırılar, teknolojik aletlerde sorunlar karşınıza çıkabilir. Grevler, kitlesel ayaklanma ve itirazlar olasıdır. Ancak yeniayın Uranüs ile uyumlu açısı bizlere değişim için bir fırsat sunuyor.


Sağlık alanında; Ayaklar, ayak parmakları, hipofiz, epifiz bezi, endorfin, melatonin, kaval kemiği, aşil tendonu, önkol kasları, tiroid hormonları gündeme gelebilir. Balık yeniayları hem fiziksel hem de ruhsal konular için şifa zamanıdır. Ancak bu yeniay 28.Menzilde gerçekleşiyor ve bu da sağlık için çok destekleyici bir zaman değil. Bu nedenle bu yeniay zamanında rutin kontrol ve tedavilere devam etmek daha iyi bir fikir olabilir.


Bu yeniay 28.Menzilde gerçekleşiyor. 28. Menzil: al-Risa (Batn al-Hut) 17°8’ ile 0°Koç | Uygun: Evlilik için uygun. Kariyer ve alışveriş için iyi. Yolculuk için uygun. | Uygun Değil: Sağlık için iyi değil.


Yeniay Ne Zaman?

10 Mart 2024 Pazar günü, saat 01:58 'de gerçekleşecek olan yeniay Balık Burcunda olacak.

Bu yeniay 25.Menzil 'de gerçekleşecek. 25. Menzil: Sa’d al-ahbija | Uygun: Tarım için iyi. Zihinsel konular ve ders çalışmak için uygun | Uygun Değil: Evlilik ve ilişkiler için uygun değil. Hamilelik için uygun değil



Yeniaydan Etkilenen Burçlar 2024

Bu yeniaydan öncelikle Balık ve Başak burçları etkilenecek. İkizler ve Yay burçları da yeniaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Yengeç ve Akrep burçları ise bu yeniaydan fayda sağlayabilirler.

Balık Yeniayı Burç Yorumları

Yeniay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz.



Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Koç Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında biraz kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal konular ilginizi çekebilir. Terapi almak, inziva tatillerine katılmak, önemli projeler için hazırlanmak bu dönemi sağlıklı geçirmek adına destekleyici olabilir. Satürn 2023 Mart ayından beri Balık burcunda ilerliyor. Bir süredir kendi içinize kapanmış olabilirsiniz. Bu yeniay ise bu süreci daha sağlıklı ve verimli geçirmek için önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Belki bir süredir kaçtığınız sorumluluklarınızı üstlenmeye hazır olabilirsiniz.Bu yeniay zamanında aldığınız kararların sonuçları önemli olacak. İlişki, ortaklık veya sözleşmeler konusunda önemli kararlar vereceğiniz bir tutulmaya doğru ilerliyorsunuz. Bu nedenle yeniay zamanında yapacağınız gerçekçi değerlendirmeler çok önemli olacak.Bunun için yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bazılarınız ise sürpriz bir yolculuğa gidebilir veya beklenmedik haberler alabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Boğa Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında sosyal hayatınız hareketleniyor. Aslında bir süredir sosyal etkinliklerden uzak kalmış olabilirsiniz. Bu yeniay zamanında arkadaşlarınızdan gelecek etkinlik davetlerini geri çevirmeyin. Sizin için bu değişiklik iyi olabilir. Ancak bir iş ya da önemli bir projeden bahsediyorlarsa biraz dikkatli olmakta fayda var, fazla hayalperest adımlar hüsranla sonuçlanabilir. Aslında şans gezegeni Jüpiter size önemli başlangıçlar konusunda destek veriyor. Değişimden çok hoşlanmasanız da Uranüs sizi kalıplarınızı kırmanız için zorluyor. Bu yeniay zamanında gelecekle ilgili önemli planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Ancak yönetim kademesi ile bir süredir artan gerilim patlak verebilir. Belki de bu sizi önemli değişimler için harekete geçirecek bir motivasyon olacak. Bu yeniay zamanında attığınız adımlar ve aldığınız kararlar iş hayatınızda önemli bir süreci geride bırakmanıza neden olacaktır. Önümüzdeki ay tutulması zamanında iş hayatınızla ilgili tamam mı devam mı kararları alınabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



İkizler Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında iş hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak büyük bir değişim planlıyorsanız gerçekçi olmaya çalışın. Neptün kariyer evinizde ilerliyor ve belki de bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız belirsizlikler ya da hayal kırıklıkları nedeniyle bir değişim ihtiyacında olabilirsiniz. Bu değişim sizi üzerinizdeki sorumluluklardan kurtarmayabilir. Bu değişimin bir kaçış mı yoksa kariyeriniz için önemli bir adım mı olduğunu iyi değerlendirin. Bazılarınız ise iş nedeniyle sürpriz yolculuğa çıkabilir. Partneriniz de bu süreçte iş hayatıyla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir. Yer değişikliği gerektirebilecek iş fırsatları ise daha olasıdır. Bu yeniay zamanında iş hayatınızda yaşanan değişimler sizi hem ilişkiler konusunda hem de çocuklarınızla ilgili önemli kararlar almaya itebilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Yengeç Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında eğitim ve yolculuklar konusunda yeni bir adım atabilirsiniz. Bu süreçte bazılarınız yeni bir eğitime başlarken bazılarınız da bir yolculuk planı yapıyor. Yola çıkacaklar hava muhalefeti ile karşı karşıya kalabilirler. Olasılıkları dikkate alarak planlama yapmanızda fayda var. Vergi, kredi ya da sigorta gibi konularda sürpriz masraflar çıkabilir. Yasal konularda da gözden kaçırdığınız detaylar bazı sorunlara neden olabilir. Bu nedenle yeniay zamanında yasal süreçlerinizle ilgili avukatınızla irtibatta olmanızda fayda var. Sosyal hayatınızın hareketlendiği ve onlardan destek aldığınız bir dönemden geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte katılacağınız eğitim ve yolculuklar sayesinde de çevrenizi genişletmeniz çok olası. Bu yeniay zamanında attığınız adımların sonuçlarını iki hafta sonraki ay tutulmasında alacaksınız. Ailenizle ya da yaşadığınız yerle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Eğer bir yurtdışı planınız varsa tutulma zamanında taşınma kararları alınabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Aslan Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında bütçenizle ilgili yeni bir düzenleme yapmanız gerekebilir. Unutulmuş bir borç karşınıza çıkabilir. Kariyerinizle ilgili güzel fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Ancak maddi konularda gerçekçi bir bakış açısı şart. Eğer iyi bir teklif aldığınızı düşünüyorsanız size vadedilen maddi kazançların gerçekçi olup olmadığından emin olun. Bu yeniayın sonuçlarını alacağımız dolunay bir ay tutulması olacak. Bu nedenle verilen kararlar ya da atılan adımların sonuçları daha uzun süreli etkili olacak. Dolunay geldiğinde bazılarınız bir eğitim ya da yolculuk planını erteleyebilir, bazılarınız ise aracını satmaya karar verebilir. Maddi konularda atacağınız adımların gerçekçi olması önümüzdeki aylar için önemli olacak. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Başak Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında yeni bir ilişki ya da ortaklık konusu gündeminizi meşgul edebilir. Ancak karşınızdaki kişiyi çok iyi tanımıyor olabileceğinizi aklınızda tutun. Bu yeniay bir sis perdesi getiriyor ve görüş açımız çok da iyi değil. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa bu yeniay partnere biraz destek olmanız gerekebilir. Bir süredir Satürn sizi ilişkiler konusunda zorluyor. Beklediğiniz desteği görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak ilişkinizle ilgili doğru bir mesafe ayarı ve gerçekçi bakış açısı şart. Bu yeniay zamanında ilişki ve ortaklık konusunda atacağınız yeni adımlar sizi dolunay geldiğinde finansal kayıpları beraberinde getirebilir. İmzalayacağınız sözleşmelerde ise konusunun uzmanı birinden mutlaya görüş alınız. Merkür retrosuna doğru ilerlediğimiz bu süreçte özellikle finansal konularda atılacak imzalar sizin açınızdan kritik bir konu. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Terazi Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı sizin için önemli bir yeniay. Bu yeniay konularının sonuçlarını göreceğimiz dolunay bir ay tutulması ve bu da burcunuzda meydana gelecek. Ve tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Bu yeniay zamanında yeni bir işe giriş yapabilirsiniz. Ancak işe başlayacağınız firmayı iyi araştırın, düşündüğünüz kadar iyi olmayabilir. Gerçekçi bir bakış açısı bu süreçte altın değerinde. Bir süredir Satürn sizi iş hayatınızla ilgili zorluyor. Vasıflarınızı arttırmanız ve efektif çalışmayı öğretmek için üzerinize bir sürü angarya iş yüklemiş olabilir. Bu yeniayda çalıştığınız kurumda bir görev değişikliği yapılması durumunda da belirsizlikler ve yönetim boşlukları oluşabilir. Yeni iş arkadaşlarına güvenmek için de acele etmeyin. Bu yeniay zamanında sağlık kontrolleri de yaptırabilirsiniz. Eğer ihmal ettiğiniz konular varsa artık bunları erteleme şansınız pek yok. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



Akrep Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, karşınızdaki kişi tahmin ettiğiniz gibi birisi çıkmayabilir. Bu yeniay zamanında çocuklarınız da öncelikli konularınız arasında olacak. Eğer onlarla ilgili konularda ihmal ettiğiniz şeyler varsa bu yeniay zamanında artık ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yeniay zamanında atılan adımların sonuçlarını alacağımız dolunay bir ay tutulması ve sizin için zorlu bir alanda gerçekleşiyor. Sizden gizlenen konuların gün yüzüne çıkacağı bir tutulma yaşayacaksınız. Bu nedenle önemli kararlar vermek için acele etmeyin. Partnerden gelen sürpriz haberler yeniay zamanında alacağınız kararları değiştirebilir. Borsa benzeri riskli yatırımlar açısından da tedbirli olmakta fayda var.Çok parlak gözüken yatırım çok balon çıkabilir. Bu yeniayı en verimli kullanmanın yolu aslında sanatsal etkinliklere katılmak olacaktır. Yeni bir hobiye başlamak, biraz günlük koşturmacadan uzaklaşmak düşen yaşam enerjinizi arttırabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Yay Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.Bazılarınız deniz kenarına taşınıyor olabilir. Belki de iş değişikliği nedeniyle farklı bir şehre taşınma planı yapabilirsiniz. Eğer taşınma planları yapıyorsanız yeni tutacağınız evde su tesisatını ve olası nem sorunlarını kontrol edin. Ve olabildiğince planlı hareket etmeye çalışın. Bu yeniay zamanında ihmal edilen konular sorunlara neden olabilir. Ayrıca iş hayatınızda da bazı değişimler olası. Bu yeniay zamanında atılan adımların sonuçlarını alacağımız dolunay bir ay tutulması. Bu ay atacağınız adımlar sosyal çevrenizi değiştirmenize neden olabilir. Bir iş arkadaşınız görevden ayrıldığı için eskisi kadar görüşmeniz de zor olabilir. Belki de ofisinizi taşıyorsunuz. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.



Oğlak Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında bir yolculuk planı yapıyor olabilirsiniz ancak iş hayatınızı aksatacak bir yolculuktan kaçınmak gerekiyor. Bu aslında daha çok zorunlu bir yolculuk gibi. İş nedeniyle yapılacak seyahatler açısından destekleyici olabilir. Ancak tatil planları için çok da uygun bir zaman değil gibi. Bu dönemde kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle de irtibatınız artıyor. Onlarla olan ilişkileriniz Mart 2023 sonrasında bir değişimden geçiyor. Sorumluluklarınız artmış olabilir veya onların hayatında daha zorlu bir süreç yaşanıyor olabilir. Ancak bu yeniay zamanında doğru bir mesafe ayarı şart. Gereksiz özveriler sorunlara neden olabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Kova Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanında maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz.Bir süredir finansal olarak kemer sıkma dönemindesiniz. Belki de önemli yatırımlar yaptınız ve bunlar için de harcamalarınızı kısmış olabilirsiniz. Ancak bu yeniay zamanı atacağınız adımlarda gerçekçi olmanızda fayda var. Balon yatırım araçlarından uzak durun. Ailenizden destek alabilir veya bir ev yatırımı için finansman ayırabilirsiniz. Ev için teknolojik bir harcama yapıyorsanız beklentilerinizi düşük tutun. Bu yeniay zamanında verilen kararların sonuçlarını 2 hafta sonra yaşayacağımız ay tutulması zamanında göreceğiz. Eğitim ve yolculuklar alanında gerçekleşen bu tutulma ile bir karar noktasına gelebilirsiniz. Bazılarını bu planları iptal etmek durumunda kalabilir. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Balık Burçları Balık Yeniayından Nasıl Etkilenecek?

Balık yeniayı zamanı kendinizle ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Mart 2023 ‘den beri fiziksel sağlığınız konusunda üzerinize düşen sorumluluğu almanız için Satürn sizi zorluyor. Bu yeniay zamanında bununla ilgili bazı adımlar atmak için uygun. Ancak olabildiğince uygulanabilir basit adımlar olsun. Hedefleriniz için bir eğitime başlama kararı da alabilirsiniz. Ancak bu yeniay zamanında alınan kararların sonuçlarını iki hafta sonra yaşayacağımız ay tutulmasında alacağız. Finansal konularda önemli giderlerle karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle bu yeniay zamanında kontrollü adımlar atmakta fayda var. Bireysel haritanız üzerinden yorum almak ve soru sormak için Yeniay seminerine kayıt olabilirsiniz. Daha fazlası için Astroloji Danışmanlığı alabilirsiniz.


Ileri seviye egitimlerinde bir teknikte bir nokta tetiklendiğinde ne olacağı aktarılır. Ancak uygulamada size danışan daha spesifik konularla gelir. Bu noktada öğrencilerde hangi teknikle neye bakmalıyım ve bu gördüğümü nasıl yorumlarım soruları başlıyor. Buna bir çözüm olarak konuya göre tekniklerin nasıl kullanıldığını çalışacağız. Evlilik Tarihlerinin Belirlenmesi, Kariyerde Başarı Zamanlarının Belirlenmesi, Finansal Başarı Zamanları eğitim içinde verilen önemli ders adımlarıdır. İleri Seviye Astroloji Eğitimi içeriğini detaylı inceleyebilirsiniz.



Bunlar Da İlginizi Çekebilir


Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz. Yeniay Dolunay haritalarını kendi başınıza yorumlamayı öğrenmek isterseniz Yeniay Dolunay programını alabilirsiniz. Eğer hiç astroloji bilmiyorsanız, Kendim İçin Astroloji eğitimi alabilirsiniz



Temel ve Orta Seviye Astroloji Eğitimi hem astrolojiye yeni başlayacaklar için hem de başka ekolleri öğrenmiş ancak geleneksel teknikleri de merak edenler için hazırlanmıştır. Bu astroloji eğitimi uzaktan eğitim şeklindedir ve süre sınırı yoktur. Kendi hızınızda öğrenir ve dilediğiniz konuyu tekrar edebilirsiniz. Doğum haritası üzerinden de gelecek tahmini yapmanızı sağlayabilecek isabetli tekniklerin de dahil olduğu bir eğitimdir. Bu eğitim içeriğini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

bottom of page