top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

8.Ev Konuları ve Gezegenler 8.Evde

Sekizinci Ev: Ortak Paralar

Astrolojide sekizinci ev daha çok ortak gelirleri anlatır. Bu elbette nafaka, miras, kredi, prim, sigorta gibi konuları da barındırır. Eğer evliyseniz bu eşin gelirlerini de gösterecektir. Bir ortakla birlikte yapacağınız işlerden gelebilecek kazançlar da yine bu evin konusudur.


Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Güneş 8.Evde

Hayatta bir çok konuda mücadele etmek durumunda kalabilir. Özellikle sahip oldukları ve finansal konularda öğrenmesi gereken dersler vardır. Başkalarının finansal kaynaklarını yönetmekte başarılıdır. Eşin, ortağın kaynaklarını yönetmek, bütçe belirlemek gibi bir çok konuda başkalarına destek olabilir. Kendi kaynaklarının yetersiz olduğu noktada başkalarından kaynak bulabilir. Bankacılık, sigorta gibi finansal alanlarda çalışabilir. Okült ve gizemli konulara meraklı olabilir.

Nicole Kidman Doğum Haritası
Nicole Kidman, boşantıktan sonra uzunca bir süre Tom Cruise ile evliliği hakkında konuşmamıştır. Birliktelikleri süresince dahil oldukları tarikat sürekli gündemi meşgul etmişti.

Ay 8.Evde

Eş ya da aileden finansal destek alabilir. Başkalarının gelirlerini yönetmek için onlara destek verebilir. Karamsar düşünceler ve endişeler kişiyi yorabilir. Gizemli ve okült konuları merak edebilir.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Merkür 8.Evde

Partnerin finansal geliri ticaret, eğitim, iletişim, ulaşım gibi alanlardan olabilir. Kişinin kendisi de finasal konularda, bankacılık, sigorta gibi alanlarda çalışıyor olabilir. Ancak zihinsel olarak gergin olma ihtimali vardır. Derin düşünen ve araştırmacı bir zihni vardır. Kimi zaman sezgileri çok güçlü çalışabilir. Ancak kendini gizlemeye eğilimli olması mümkündür. Solunum yollarına dikkat etmesinde fayda vardır.



Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


Venüs 8.Evde

Yoğun duygular, kıskançlık ve tutkular sözkonusudur. Sahip olduklarını, parasını, diğer insanlarla paylaşarak daha fazlasına sahip olmak isteyebilir. Maddi olarak rahatlama evlilik, ortaklık, miras gibi konular sayesinde olabilir. Böbrek ve yumurtalıklara dikkat etmelidir.


Mars 8.Evde

Kişi ortak gelirlerde ve miraslarda sorunlar yaşayabilir. Birşeyleri paylaşması zordur. Ölüme kafa tutmaya kalkabilir, kazalara ve ameliyatlara meyilli olabilir. Başkasını kazanç ve yatırımlar konusunda kışkırtabilir. Partner müsrif ya da para kazanma konusunda hırslı olabilir.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Jupiter 8.evde

Ortak işlerden gelir elde edebilir ve/veya eşin gelirlerinden yana şanslıdır. Sahip olduklarını paylaşır ve karşılık alır. İnsanların doğasını ve psikolojisini anlar.



Mini Danışmanlıkta hem doğum haritan hem de gelecek öngörüsü ile ilgili merak ettiklerini sorabilirsin.


Satürn 8.Evde

Para, mülk ve kaynaklarla ilgili öğrenmesi gereken birtakım dersler vardır. Birilerine birşeyleri ödünç vermekten hoşlanmaz, başkalarının kaynaklarının sorumluluğunu almak istemez. Eşin/ortağın kaynakları ve kredi/borçlar ile ilgili bazı zorlanmalar yaşayabilir. Kendisine ait olan şeyleri bilmeli, bunları paylaşmaktan çekinmemeli. Psikolojik olarak uyum sağlama zorluğu yaşayabilir.


Uranüs 8.Evde

Okült konulara meraklıdır. Yaşamın gizemini çözmek ister. Tabulardan, fikirlerin dayatılmasından hoşlanmaz. Değişimler ani olabilir. Miras, kredi, ortak kazançlar, eşin gelirleri alanı istikrarsız ve öngörülemezdir.


Neptün 8.Evde

Güçlü bir esin yeteneği ve anlaşılması güç sezgileriniz olabilir. Kriz anlarında sezgileriniz daha da berraklaşabilir. Miras, nafaka, tazminat, sigorta, kredi, ortak kazançlar, eşin gelirleri alanı yanılgılara açıktır. Kişi zehirlenmelere karşı temkinli olmalıdır. Bağımlılık yapan maddeler, ilaç dozajları, narkoz kişinin temkinli olması gereken alandır.


Pluto 8.Evde

Ölüm ötesi, gizemli ve okült konulara meraklı olabilir. Başkalarına kriz zamanlarında destek olabilir. Başkalarının kaynaklarını kontrol etme ihtiyacı duyabilir. Kredi, miras, sigorta, nafaka, prim gibi konularda güç mücadelelerine girebilir.


29.12.2021


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Boş Evlerin Yorumlanması üzerine makaleye ve soru cevap videosuna buradan ulaşabilirsiniz.


Daha fazlasını öğrenmek için mini programlara buradan kayıt olabilirsiniz.

Ünlülerin Doğum Haritaları

Güncel etkinlikleri takip etmek için astrokronos.com 'a abone olunuz?


Kaynaklar:

Max Heindel - The Message of the Stars

Julius Firmicus Maternus - Mathesis

Ptolemy - Tetrabiblos

Öner Döşer - Astrolojide Temel Kavramlar


bottom of page