top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

Dolunay Koç Burcunda 29 Eylül 2023

29 Eylül 2023 Dolunay 06° Koç Burcunda

29 Eylül tarihinde 6° Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Koç dolunayları hızlı gelişmeleri karşımıza getirecektir. Hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Alacağınız sonuçlar tahmininizden hızlı olabilir. Bu dolunay zamanında ilişkiler gezegeni Venüs 'ün Uranüs ile zorlayıcı açısını üçüncü ve son kez yaşayacağız. 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. İlişkiler ve maddi konularda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Daha önce yaşanan konuların bir tekrarı olabilir. Veya bu tarihte bu konularla ilgili revizyonlar yapılabilir.


Dolunay Ne Zaman?

29 Eylül 2023 tarihinde 12:57 'de 6° Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay 15 Eylül 2023 tarihinde Başak burcunda gerçekleşen yeniay zamanı atılan adımların sonuçlarını göreceğiz.


Dolunay Hangi Burçta?

Dolunay Koç burcunda gerçekleşiyor. Koç Burcu «Ateş» elementi ve «öncü» bir burçtur. Koç burcu başlangıçlarla ilgilidir. İlklerle ve başlangıçlarla ilgili olduğu için deneyimsizdir. Hız ve acelecilikle ilgili sınavları vardır. Bu dolunay zamanında alacağımız sonuçlar beklediğimizden de hızlı olabilir. Yaşanacak gelişmelere hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Özellikle ilişkilerde acelecilik ve tartışmalar ana sorun olabilir. Bireysel hareket etme ihtiyacı ilişkilerde dengeleri bozabilir. Alma verme dengesi, ilişkilerde adalet, estetik kaygılar, fiziksel ya da psikolojik şiddet, tartışmalar, davalar bu dolunayda ilişkiler arenasında ana temalar olabilir.

Asker ve polisler, girişimciler, teknik elemanlar, fiziksel efor gerektiren işler yapanlar, stajyerler, kendi işini yapan kişiler bu burçla temsil edilir. Koç burcu sektörel olarak daha çok savunma sanayi, otomotiv, demir-çelik gibi Mars ile temsil edilen alanları temsil eder. Sporcular bu dönemde önemli başarılara ve ilklere imza atabilirler. Almanya, Danimarka, Floransa, Fransa, İngiltere ve İsveç Koç burcu ile temsil edilir. Dolunay zamanında bu kişi ve yerler daha fazla gündemi meşgul edebilirler.


Koç burcu sağlık anlamında baş, dişler, dil, çizgili kaslar, safra kesesi, atardamar ve genel olarak kanla ilgilidir.


Tartışmalara açık bir dolunaydayız. Yanılgılar, kafa karışıklıkları ya da söylenen yalanlar tartışmaları tetikleyebilir. Yola çıkacak olanların yağışlar konusunda dikkatli olmasında fayda var. Araç alım satımı için çok uygun bir zaman aralığından geçiş yapmıyoruz. İmza gerektiren konularda da dikkatli olmakta fayda var. Şimdiye dek yapılan hatalar da bu dolunay ile gün yüzüne çıkacaktır. Özellikle hesap-kitap gerektiren konular için iki kat dikkatli olmak gerekiyor.


Bu dolunay 'ın yönetici gezegeni Mars 21° Terazi burcunda yer alıyor. 14 Ekim 2023 tarihinde 21° Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Haliyle bu dolunay zamanında verilen kararlar ya da alınan aksiyonlar önümüzdeki tutulma zamanında önemli bir başlangıca da imza atacaktır. Koç - Terazi Tutulmaları için ay düğümleri geçişini tekrar okumakta fayda var.


Dolunay 'ın yöneticisi Mars, astrolojide şanslı bilinen Rigel sabit yıldızı ile paralel. Bu yıldız askerleri ve askeri başarıları da anlatan bir gösterge. Mars ile kavuşumunda bu etki bir kez daha vurgulanıyor. Bu nedenle dolunay zamanında askerlerin, politikacıların, avukatların ve din adamlarının daha fazla öne çıkmasını bekleyebiliriz. Rigel, Orion takım yıldızında bulunuyor. Bu takım yıldızının genel etkileri arasında zehirlenme, fırtınalar ve sığırların zarar görmesi gibi uyarılar da bulunmakta. Dünya genelinde bu konular da karşımıza çıkabilir.


Mars 'ın Güney Ay Düğümü 'ne yakın olması dikkat çekici. Bu dönemde depresyonla mücadele edenler için zor olabilir. Yardım çağrılarını ciddiye almakta fayda var.


Dolunay ile aynı günde Venüs ve Uranüs arasında zorlayıcı bir açı gerçekleşecek. Bu açı Venüs 'ün retro hareketi nedeniyle 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde bu açı iki kez tekrarlandı. Hem maddi konularda hem de ilişkilerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Daha önce yaşanan gelişmelerle ilgili revizyonlar yapabiliriz. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var.


Dolunay
Dolunay Haritası

Bu Dolunay 1. Menzilde gerçekleşiyor. 1. Menzil: al-Saratan, 0° Koç ile 12° 51’ Koç | Uygun: İş yapmak ve yeni başlangıçlar. Saç ve tırnaklarınızı kesmek. Bahçe işleri | Uygun Değil: Aşk ve ilişkiler için tercih edilmemelidir.


Dolunaydan Etkilenen Burçlar 2023

Elbette dolunayın doğum haritanızda hangi evde gerçekleştiği önemli olacaktır. Yine de 3°- 9° 'de öncü burçlarda göstergeleri olanlar direk etki alacaktır. Bu dolunaydan öncelikle Koç ve Terazi burçları etkilenecek. Yengeç ve Oğlak burçları da dolunaydan etkilenecek diğer burçlar arasında. Aslan ve Yay burçları ise bu dolunaydan fayda sağlayabilirler.


29 Eylül 2023 Koç Burcu Dolunayı Burç Yorumları

Dolunay 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğrenebilirsiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Örnek burç yorumları için bir önceki yeniay dolunay yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeniay Dolunay yorumları ince detayların da verildiği analizlerdir.

Bu yazının devamı sadece Astrokronos Üyelerine açıktır. Ayrıca Üye Olarak sitedeki e-kitapları da okuyabilirsiniz.


Koç Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında bu yılın önemli konuları karşınıza çıkacak. Bu yıl tutulmalar burcunuzda gerçekleşiyor. Bu dolunay zamanında da tüm dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. İlişkiler ve ortaklıklar sizin için bu yılın ana teması. Dolunay zamanında da bu konuda önemli kararlar alabilirsiniz. Ancak aynı gün sizin için ilişkileri temsil eden Venüs, sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs ile bir zorlu açı yapacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sizin için maddi konularda beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Hem finansal konular hem de ortaklıkları etkileyen bir dolunay olduğu için maddi ortaklıklar da bu dolunay zamanında karşınıza çıkabilir. Dolunay haritanıza destekleyici bir etki yaptığı için karşınıza çıkan gelişmelerin olumlu olması beklenir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Dolunay burcunuzda gerçekleşeceği için spot ışıkları size dönecek. Bu süreçte yapacağınız açıklamalar ya da alacağınız kararlar önemli olacak ve dikkat çekecek. Bu yüzden alacağınız kararlar ya da yapacağınız açıklamalarda sağduyuyu elden bırakmayın. 14 Ekim tarihinde tam karşıt burcunuzda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Boğa Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında herşeyden önce biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. İnsanlardan uzaklaşmak ve kafanızı dinlemek istiyorsanız bir iki günlük kısa bir tatil planı yapabilirsiniz. Ancak sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs ile sürprizleri anlatan Uranüs zorlu bir açı yapacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Özellikle ev-iş aksındaki gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Bu nedenle esnek olmaya çalışın. Bazılarınız ani taşınma kararları da alabilir. Ruhsal konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Terapiler çok verimli geçebilir, önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bazılarınız ise kendilerinden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilirler. Bu tarih öncesinde kiminle neyi paylaştığınıza dikkat edin. Mahremiyetin önemli olduğu bir zamandan geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte iş yerinizde bir yaprak dökümü yaşanıyor olabilir. Sorunlu bir iş yerinde çalışıyorsanız kendinize yeni alternatifleri araştırma kararı alabilirsiniz. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

İkizler Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında sosyal hayatınız mercek altında olacak. Bazı arkadaşlarınızla önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Sadece arkadaşlar değil, dernek veya meslek grupları ile bağlantınız varsa bu kurumlarla ilgili de önemli kararlar alabilirsiniz. Eğer birlikte bir proje yürütüyorsanız bu projenin tamamlanma süreci olabilir. Dolunayın olduğu gün ilişkiler gezegeni Venüs ve Uranüs arasında zorlu bir açı olacak. Çocuklarla ilgili masraflar çıkabilir. Bazılarınız için bu yeni başlayan bir ilişki konusunda karar aşamasına da getirebilir. Bazı sürpriz haberler de alacağınız kararları etkileyebilir. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Çocuklar açısından oldukça masraflı bir sürece girmiş olabilirsiniz. Ya da hayatınızda önemli bir ilişki gündeme gelmeye başlamış olabilir. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Yengeç Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında kariyerinizde parlayabilirsiniz. Başarı, övgü ve gelişme şansı yakalayabileceğiniz bir dolunay bu. Spot ışıkları kariyerinize odaklanıyor. Başarılarınız dikkat çekecek. Yöneticilerden destek almak bu süreçte mümkün. Ancak ev-iş aksında yaşanan istikrarsızlık sizi plan yapmaktan alıkoyuyor olabilir. Bu dolunay zamanında da sürpriz gelişmeler olasıdır. İlişkileri anlatan Venüs ile sürprizleri anlatan Uranüs arasında bir zorlu açı gerçekleşecek. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Bu dolunay zamanında kariyer hayatınızla ilgili alacağınız kararlar finansal durumunuzu da etkileyecek gibi gözüküyor. Bu nedenle de gelen teklifleri maddi koşulları da dikkate alarak değerlendirin. Elbette iyi yönden gelişmeler de mümkün. Yönetim kademesi maaşınızda yeni bir düzenleme yapabilir. Zam ve terfi bekleyebiliriz. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Aslan Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu muhtemelen bir iki günden fazla sürecek bir yolculuk olacaktır. Bazılarınız yurtdışı yolculuk planlarına karar verebilir. Veya bir vize ya da yurtdışı başvurusu yapmışsanız bunların sonuçlarını alabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı işleriniz varsa bu konuda da beklediğiniz cevaplar bu dolunay zamanında gelecektir. Eğitim ya da sertifkasyon sürecinde iseniz bununla ilgili de bir karar sürecinde olabilirsiniz. Dolunay ile aynı günde ilişkiler gezegeni Venüs ve sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir zorlu açı olacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sizin açınızdan özellikle iş ortaklıkları bu süreçte gündemde olacaktır. Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler de olası. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bir süredir gerilimli ise şimdi orta yolu bulmak için bazı girişimleriniz olabilir. Eğer bir yolculuk planınız varsa mıhtemelen Ekim ayında bu plan gerçekleşiyor. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Başak Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında finansal konularda beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Geçtiğimiz yeniay burcunuzda gerçekleşti. Önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önemli adımlar da atmış olmanız mümkün. Bunun maddi sonuçları da bu dolunay ile netlik kazanıyor. Bir kredi başvurunuz sonuçlanabilir. Vergi veya sigorta ödemelerinizle ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Dolunay günü Venüs ve beklenmedik gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir açı gerçekleşiyor. Eğitim ve yolculuklar konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili de sürpriz gelişmeler olabilir. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Bir süredir masraflarınız artmış olabilir. Bu da sizi yeni kaynak arayışlarına itebilir. Finansal konularda tedbirli olmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Terazi Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında ilişkiler mercek altında olacak. Bir ilişki ya da ortaklık konusunda tamam mı devam mı kararları verilebilir. Yönetici gezegeniniz Venüs uzun bir süre geri hareket ediyordu. Henüz 4 Eylül tarihinde yeni düz harekete geçiş yaptı. Bu nedenle kendinizi sürekli engellenmiş hissetmiş olabilirsiniz. Bu dolunay size ne istediğinizi farketmeniz için bir fırsat sunacaktır. Bir sözleşme ya da dava konusu gündemde ise bunun sonucunu bu dolunay zamanında alabilirsiniz. Bir süredir kendinizi nedensiz yere gergin hissediyor olabilirsiniz. Dinlenme fırsatlarını iyi kullanın. Bu dolunay zamanında yönetici gezegeniniz Venüs ve sürprizleri anlatan Uranüs arasında bir açı olacak. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Dolunay zamanı arkadaşlarınızla katılacağınız etkinlikler biraz masraflı olabilir. Eşyalarınızı kaybetmemeye özen gösterin. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Burcunuzda gerçekleşecek bu tutulma sizin açınızdan önemli. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Akrep Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında işinizle ilgili bir projenizi tamamlayabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu dönemde kariyerinizle ilgili önemli kararlar aldığınız bir zaman olacak. Eğer geçtiğimiz yeniay zamanında doktorunuza gitmişseniz sağlık kontrollerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Dolunay ile aynı gün ilişkiler ve ortaklıkları temsil eden Venüs ile sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir açı gerçekleşecek. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. İş hayatınızla ilgili ortaklıklar bu süreçte gündeme gelebilir. Daha önce konuşulan ancak askıda kalan işler tekrar canlanabilir. Gizli düşmanlıklara açık bir dönemdesiniz. Bu nedenle mahremiyete özen göstermek gerekiyor. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Yay Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında çocuklarla ilgili konular artık netlik kazanıyor. Okul döneminin başladığı bu süreçte belki bazı değişiklikler yapmak durumunda kalmış olabilirsiniz. Bazılarınız geçtiğimiz yeniay zamanında kariyerinde önemli adımlar attı. Bu adımlar çocuğunuzla olan süreci de yeniden organize etmenizi gerektirmiş olabilir. Artık taşlar yerine oturuyor. Yine de gerçek olamayacak kadar güzel tekliflerle karşılaşırsanız mutlaka verileri kontrol edin. Özellikle iş yoğunluğu nedeniyle dalgınlıklar yaşanabilir. İlişkiler konusunda da bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Üstelik dolunay ile aynı günde ilişkiler gezegeni Venüs ile sürpriz gelişmeleri anlatan Uranüs arasında bir açı gerçekleşecek. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili sürpriz istifalar gündeme gelebilir. Görev değişiklikleri yapılabilir. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Sizler için çevre değişimi ya da gelecek planlarınızı revize etmenizi gerektirecek yeni adımlar gündeme gelecektir. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Oğlak Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında evinizle ilgili önemli kararlar alıyorsunuz. Eğer bir taşınma planınız varsa bu tarihte artık yeni yerinize karar vermiş olacaksınız. Eğer bir ev satışı planınız varsa güzel teklifler alabilirsiniz. Ancak dikkat, imza gerektiren konularda bir avukattan görüş almanızda fayda var. Bu dolunay kafa karışıklıklarına açık. Vergi, sigorta ya da diğer gelirler konusunda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Dolunay ile aynı gün Venüs ve sürprizleri anlatan Uranüs arasında bir açı gerçekleşiyor. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Kariyer hayatınız bir süredir yoğun olabilir. Yöneticilerle anlaşmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu dönemde partnerinizin iş hayatında da önemli kararlar gündeme gelecektir. Bazılarınız bir iş değişikliğine doğru ilerliyor. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Kova Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında bir yolculuk ya da eğitim için son kararlar verilebilir. Eğer bazı belirsizlikler varsa şimdi netlik kazanıyorsunuz. Yine de resmi konular için evraklarınızı avukatınıza ya da mali danışmanınıza gösterdikten sonra imzalayın. Yapılan ödemelerinizi de mutlaka kontrol edin, eksik yatan ya da fazla ödeme yaptığınız şeyler varsa bu dolunay zamanında farkına varıp başvuru yapabilirsiniz. Dolunay ile aynı gün Venüs ve sürprizler gezegeni Uranüs arasında bir açı gerçekleşiyor. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. Bir süredir ilişkiler konusunda sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi taşlar yerine oturuyor ve önünüzdeki son viraj bu. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Eğer bir yolculuk planınız varsa muhtemelen bu dolunay zamanında karar veriyor ve tutulma ile birlikte yola çıkıyorsunuz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.

Balık Burçları Koç Dolunayından Nasıl Etkilenecek?

Koç dolunayı zamanında bütçenizle yüzleşiyorsunuz. Eğer geçtiğimiz yeniay zamanında bir ortaklık içine girmişseniz bu dolunay zamanında bunun bütçenize etkisini göreceksiniz. Gelirlerinizin artmaya başladığına tanık olabilirsiniz. Ancak ortak gelirler, vergi, sigorta gibi masraflarınız da artıyor. Dolunay günü Venüs ve sürprizler gezegeni Uranüs arasında bir açı gerçekleşecek. Bu açıyı daha önce 2 Temmuz ve 9 Ağustos tarihlerinde yaşadık. İlişkiler ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Venüs Aslan Retrosu yazısını tekrar okumakta fayda var. İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İş arkadaşlarınızdan beklenmedik haberler alabilirsiniz. Bir süredir durgun olan iş yaşantınız hareketlenebilir. 14 Ekim tarihinde Terazi Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu dolunay bu tutulmaya bir ışık yakıyor. Bu yüzden burada verilen kararlar önümüzdeki ay yapacağınız başlangıçların ilk adımı olacaktır. Gelir gider kalemlerinizi kontrol etmenizde fayda var. Kazançlarınız artacak ancak masrafları da kontrol etmelisiniz. Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken tarihleri içerir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;


bottom of page