top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

11.Ev Konuları ve Gezegenler 11.Evde

Onbirinci Ev: Sosyal Çevre

Gelecekle ilgili hedeflerimiz ve hayallerimiz bu evin konusudur. Sosyal çevremiz, üye olduğumuz dernek ve meslek grupları, arkadaşlarımız da bu evin konuları arasındadır. Politik görüşümüzü de yansıtır. Bu evdeki göstergelerin destekleyici açıları arkadaşlar tarafından desteklenmeyi getirecektir.


Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Güneş 11.Evde

Kişi sosyal çevresi içerisinde otoritesini göstermek, ifade etmek isteyebilir. Bu noktada eğer Güneş zarar görüyorsa arkadaşları ile ego sorunları yaşayabilir. Sosyal ve mesleki gruplarda yönetici konumunda çalışabilir.


Emmanuel Macron 'un doğum haritasında Güneş 11 evdedir. Vilademir Putin, Bill Clinton gibi diğer siyasetçilerde de benzer bir yerleşim göze çarpar.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Emmanuel Macron

Ay 11.Evde

Kişinin sosyal ortamı olduça değişken ve aktiftir. Özellikle kadınlarla pek çok kontak kuracaktır. Kişinin ailesi de sosyal ortamına dahil olabilir. Kişi sosyal ortamındaki kişilerin, arkadaşlarının ihtiyaçlarına karşı çok hassastır. Kadınları organize edebilir, dernek ve organizasyonlara başkanlık edebilir, toplumsal amaçlar için çalışabilir. Sosyal çevre, dernek, klüp gibi ortamlarda sempati toplar. Ailenin parası, işten gelen kaynak ve gelirde iniş-çıkışlar yaşanması muhtemeldir.


Merkür 11.Evde

İletişim yeteneği güçlüdür ve kolay arkadaşlık kurar. Ekip çalışmaları önemlidir. Takım oyuncusudur. Arkadaşlıklarında iletişim ve zihinsel aktiviteler ön plandadır. Gelecek hakkındaki fikirlerini, ideallerini konuşmak ister.


Hem kendinizi hem hayatınızdaki diğer kişileri daha iyi tanımak için Doğum Haritası yorumlamayı pratik bir yolla öğrenebilirsiniz. Süre sınırı olmadan, kendi hızınızda çalışabilirsiniz. Adım adım haritanızı çıkararak hem ders notları hem video dersler sayesinde bilginizi arttırabilirsiniz. Ne kadar öğrendiğinizi testler yardımı ile görebilirsiniz. Pratik Astroloji Eğitimi için Kendim İçin Astroloji eğitimi Programlar sayfasında.


Venüs 11.Evde

Kişi sosyaldir, gruplar içerisinde kendisini iyi hisseder. Takım oyuncusudur. Kadınlar kişinin yaşamında etkilidir. Önemli birliktelikler kişiye bazı şans ve fırsatlar getirebilir.


Mars 11.Evde

Kişi gruplar/arkadaş çevresi/dernek/klüp gibi çevrelerde aktiftir. Ancak burada aynı zamanda rekabet ve agresyon da mümkündür. Grubun istek ve ihtiyaçlarını kendi hedeflerine karşı tehtid olarak görebilir. Spor klüplerine dahil olabilir. Grup idealleri ve amaçları için mücadele edebilir. Aktif/etkin/bağımsız insanlarla bir arada olmayı tercih edebilir. Arkadaş çevresi daha çok erildir. Takım sporlarından keyif alır.



Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


Jupiter 11.Evde

Kişi arkadaş ve sosyal çevreden yana şanslıdır. Kariyerin sağladığı kazanç ve imkanlar konusunda bazı şans ve fırsatlarla karşılaşabilir. Arkadaşları sosyal açıdan seçkin kişiler olabilir.


Mini Danışmanlık alarak hem doğum haritanız hem de gelecekle ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.


Satürn 11.Evde

Başkalarının çıkarlarının kendisininkiler ile çatıştığını düşünebilir. Sosyal ortamlara girmekte zorlanabilir. İdeallerini ve hedeflerini bastırma eğilimi olabilir. Arkadaş seçimine dikkat eder ve dostukları uzun solukludur. Arkadaşları ile mesafeli ve saygılı bir ilişkisi olmasını ister. Kendisinden büyüklerle arkadaşlıkları tercih edebilir.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Uranüs 11.Evde

Arkadaş çevresi ya da katıldığı klüp ve dernekler sıradışı olabilir. Burada kalıcı dostluklar kurmakta zorlanabilir. Ya da çok marjinal çevrelere çekilebilir. Zamanla astroloji, teknoloji gibi çağın ötesinde konularla ilgilenen kişilerle bir araya gelebilir.



Neptün 11.Evde

Kişinin arkadaşları fazla idealist olabilirler. Sanatçılar ya da ruhsal konulara eğilimli kişilerle arkadaşlıkları olabilir. Kişinin hayal ve umutları belirsiz olabilir. Ya da kendisine ulaşılamayacak kadar büyük ve idealist hayaller seçerek gelecek umudunu baltalayabilir. Burada hayaller ve hedeflerle ilgili kilometre taşları belirlemek önemlidir. Hayal ve hedefler arasında gerçekçilik farkını iyi analiz edebilmesi gerekiyor.


Pluto 11.Evde

Güçlü bir sosyal çevresi vardır. Gelecekle ilgili hedeflerinde köklü değişiklikler yapabilir. Aynı şekilde bir sosyal çevreden kopup bambaşka bir sosyal çevreye geçiiş yapabilir. Politik fikirleri kökten değişebilir.


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Ünlülerin Doğum Haritaları

bottom of page