top of page
© Copyright by astrokronos
astrokronos takvim.jpg

6.Ev Konuları ve Gezegenler 6.Evde

Astrolojide Altıncı Ev İş Hayatı Ve Sağlığımız

Altıncı ev öncelikle fiziksel sağlığımızı, günlük yaşamımızı, egzersiz ve beslenme düzenimizi ifade eder. Eski metinlerde burası köleler evi olarak anılır. Bu nedenle hizmet aldığımız kişiler de bu evin konusudur. Ayrıca iş arkadaşlarımız, ofisimiz, çalışma koşullarımızı da bu ev anlatır. Bu evdeki göstergeler öncelikle günlük yaşamınızı ve çalışma koşullarınızı anlatacaktır.


Doğum haritanızı daha yakından tanımak için Yazılı Doğum Haritası Analizi alabilirsiniz. Bu analiz Kariyer, Finans, İlişki, Aile ve Sağlık konularında potansiyelleriniz, şanslı ve dikkat edilmesi gereken zamanları içerir.

Güneş 6.Evde

Kişi ön planda olmaktan hoşlanmayabilir. Kendi başına sessizce çalışmayı yeğleyebilir. Kişinin yüksek standartları vardır, mükemmele yakın iş yapmak ister. Özenli ve dikkatlidir, sistemli bir şekilde çalışmayı tercih eder. Kişi başkalarına hizmet etmek ve faydalı olmak konusunda çaba harcar. Sağlığına, beslenmesine dikkat eder. Kendisine özen gösterir. Hijyen kişi için hassas bir konudur. Sağlık, hizmet sektörü ya da evcil hayvanlarla ilgili konularda çalışabilir.


Steve Jobs 'un Güneşi 6.evdedir. Çalışma tarzı ve iş yapış şekli herkese ilham olmuştur.

Ay 6.Evde

Çalışma ihtiyacındadır. Başkalarına hizmet etmek ister, insanları duygusal olarak destekleyebileceği işler seçer. Sağlık ve hizmet sektöründe çalışabilir. Ya da gerçekten insanları besleyebileceği gıda sektöründe çalışabilir. Çalışma alanı ve koşulları sık değişebilir. İş arkadaşları ailesi gibidir. Onlarla duygusal bağ kurar. Ofisini evi gibi kullanabilir, evden çalışabilir.

Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.


Merkür 6.Evde

Detaycı ve çalışkandır, her tür tekniği öğrenmeye meyillidir. İş zekası iyidir. Hatayı hemen yakalar. Büro işlerinde başarılı olabilir. Yaptığı işte, yazı yazma ya da zihinsel faaliyetleri yoğun olarak kullanması gerekebilir. Başkalarına nasıl hizmet edeceğini iyi bilir. Lojistik, seyahat ya da iletişimle ilgili işlerde çalışabilir. Hizmet aldığı kişiler ve astlarıyla iletişimi önemlidir. Solunum yolları, sinirler, eller ve kollatla ilgili sağlık sorunları sözkonusu olabilir.



Kariyer Danışmanlığında 3 Aylık Kronos WEB Üyeliği hediyedir.


Venüs 6.Evde

Çalışanlarından, hizmet aldığı kişilerden destek görür. Sevgisini hizmet ederek gösterir. Sanatsal konular, danışmanlık, güzellik ve kadınlarla ilgili her sektörde çalışabilir. Sağlık anlamında şeker ve böbrekler konusuna özen gösterilmelidir.



Doğum haritanızı Doğum Haritası sayfasından çıkararak hangi evinizde hangi göstergenin olduğunu görebilirsiniz.


Mars 6.Evde

Oldukça hareketli bir iş yaşamı olabilir. Fiziksel aktivite gerektiren işler yapmaya meyillidir. Eğer bu hareket iş yaşamında eksikse egzersiz yaparak bu enerjiyi harcamaya çabalayabilir. Hizmet aldığı kişilerle ya da çalışanlarıyla arasında çatışmalar olabilir. Rekabetçidir. Hayvanlardan zarar görmek ya da onlar için mücadele etmek sözkonusu olabilir.


Jüpiter 6.Evde

Başkalarına hizmet etmekten ve onların yaşamlarını daha iyi bir hale getirmekten keyif alıyorsunuz. Çalışma hayatı ve iş arkadaşlarından çok şey öğrenebilir. Yurtdışında ya da yabancılarla çalışması olasıdır. İş yaşamında çok yolculuk yapması da gerekebilir. Sıkıcı ve rutin işlerden sıkılabilir. Anlamlı, kendisine vizyon katabilen, kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerden keyif alır.


Satürn 6.Evde

Sağlık ve iş yaşantısı sizin için çok önemli olabilir. Ancak kimi zaman sağlığınızı gözardı edecek kadar çok çalışıyor olabilirsiniz. Sağlık ve hizmet sektöründe bir kariyer seçimi yapmış olmanız mümkündür. Faydalı olmak ve bir işe yaramak sizin için önemlidir. Bu nedenle kendinizi fazla hırpalamanız olasıdır. Kimi zaman kendinizden ve vasıflarınızdan şüphe edebilirsiniz. Ancak bu en az sağlık endişeleriniz kadar abartılmış olabilir. Aşırı mükemmeliyetçilik gibi bir riskiniz var. En iyisini yapmaya çalışmak kimi zaman üretkenliğinizi ve verimliliğinizi sekteye uğratabilir. Tarafsız kişilerden alacağınız geri bildirimler de gösterecektir ki aslında düşündüğünüzden çok daha iyi işler çıkarıyor olmanız mümkün.


Üye Olarak sitedeki e-kitapları okuyabilirsiniz.

Uranüs 6.Evde

Rutin ve sıkıcı işlerde istikrar sağlamakta zorlanabilir. Değişimin yoğun olduğu, bireysel çalışabileceği alanlarda ise daha uzun süreli çalışma olasılığı vardır. İş arkadaşlarından kendisini çok farklı hissedebilir. Onlara uyum sağlamak istemeyebilir. Çalışma şekline karışıldığında ya da üzerinde otorite kurulmaya kalkıldığında buna karşı koyma eğilimindedir. Daha çok yaratıcı ve yenilikçi çalışmalarda, özellikle arge departmanlarında öne çıkabilir. Teknoloji, yeni ve modern yöntemler, yazılım, mühendislik gibi teknik alanlar ya da astroloji gibi gelenek dışı konular kişinin meslek yaşantısına dahil olabilir.


Neptün 6.Evde

Sağlığı hassastır. Evcil hayvanlara kendisini adayabilir. Yanında çalışanlara karşı fedakardır. Ancak bu fedakarlıkla ilgili bir sınır çizemezse suistimal edilebilir. Neptün ile bağlantılı konularda çalışabilir; sinema gibi illüzyon içeren konular, dans, sanat, sıvılar, petrol, kimya, anestezi, mistik alanlar gibi.


Pluto 6.Evde

alışma arkadaşları veya hizmet alnınan kişilerle güç savaşlarına girebilirsiniz. Bu süreçte tevazu, açıklık, samimiyet ve dürüstlük gerginliği azaltabilir. Kendinizi çalışırken fazla hırpalayabilirsiniz. Bireysel çalışmak sizin için daha rahat olabilir. Hastalıkların psikolojik nedenleri hastalığın kendisinden daha çok dikkatinizi çekiyor olabilir. İnsan psikolojisine dair meraklı olabilir, bu alanlara çekilebilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir

Boş Evlerin Yorumlanması üzerine makaleye ve soru cevap videosuna buradan ulaşabilirsiniz.


Ünlülerin Doğum Haritaları



bottom of page